Eenvoudig
Gebruiksvriendelijk
Resultaatgericht

Wilt u voor het badkamer inrichten een programma gebruiken?

Met PaletteCAD haalt u software in huis die u kunt gebruiken bij het ontwerpen van badkamers, maar ook andere onderdelen van een inrichting. We raden u dan ook aan om dit pakket eens aan een nader onderzoek te onderwerpen als u interesse heeft om hier mee aan de slag te gaan. Voor badkamer inrichten een programma gebruiken dat door de jaren heen steeds beter is geworden? Dan hoeft u niet verder te kijken dan PaletteCAD. Als u bij het 3D badkamer inrichten een programma wilt gebruiken, dan zult u geen software vinden die instinctiever en sneller werkt dan het veel bekroonde PaletteCAD.

Bij het inrichten van badkamer een programma gebruiken

Wilt u bij het inrichten van badkamer een programma gebruiken? PaletteCAD is dan de beste keuze. Dit is professionele software voor mensen die professioneel interieurs ontwerpen. Dit is software die er speciaal op is ontwikkeld om een echte alles in een oplossing te zijn. Niet alleen kunt u met dit programma de interieurs ontwerpen, het is ook mogelijk om de designs daarna in 3D te presenteren aan uw klanten. Ze kunnen zo tot in de kleinste details zien hoe hun nieuwe badkamer er straks uit komt te zien. Dit is allemaal eenvoudig te realiseren dankzij de zeer intuitieve interface die we hiervoor hebben ontwikkeld.

Een badkamer inrichten? Dit programma is het beste!

Bij het 3D badkamer inrichten een programma als PaletteCAD gebruiken is een goed idee. PaletteCAD is een programma van hoge kwaliteit dat het hoogste percentage gebruikers in Duitsland heeft en dat is niet voor niets! U heeft dan namelijk software in handen die er helemaal op is gericht om u dit proces zo eenvoudig mogelijk te maken. U kunt deze software daarbij ook nog eens inzetten om het voorbereiden en uitvoeren van de productie helemaal te plannen. Wilt u meer weten over ons programma? Neem dan gewoon even contact met ons op. We beantwoorden al uw vragen en sturen u graag een informatiepakket op.

Vraag nu een gratis Demo aan!

1
2
3
4
5
PaletteCAD, alles-in-één-software, ontwerpsoftware, CAD software, ontwerpen in 3D, makkelijke interface, softwareoplossing, interieurontwerp, standbouw, badkamer, tegels, natuursteen, haarden, kachels, winkelinrichting, gebruiksvriendelijke CAD-software, virtual reality, CAD-software met presentatiemogelijkheden, CAD-software voor marketing, verkoop, ontwerpen, presenteren, produceren, ideeën visualiseren met software
1

GEBRUIKSVRIENDELIJKE WERKOMGEVING

Het beeldscherm is overzichtelijk en intuïtief vormgegeven. De pictogrammen en de menubalk sluiten aan bij de kantoorsoftware die u gewend bent. En mocht u toch eens niet meteen weten hoe u verder moet, dan plaatst u de muiswijzer boven op een pictogram en u krijgt meteen een korte toelichting. Eenvoudiger kan niet!

2

DRAG & DROP

In PaletteCAD sleept u objecten en materialen gewoon in uw ontwerp. U kunt geheel muisgestuurd uw creativiteit de vrije hand geven. Maar er zijn ook logische sneltoetsen voor iedere functie. Hierdoor kunt u werken op de manier die u het prettigst vindt.

3

MINDER HANDELINGEN

In de PaletteCAD-werkomgeving heeft u vrijwel alle functies en materialen die u nodig heeft direct bij de hand in logische, elkaar opvolgende menu’s. Een goed gestructureerde gereedschapskist, maar dan digitaal! Het resultaat? Minder zoeken en zo’n 30% minder muisklikken om te komen tot een ontwerp dat klaar is om te presenteren.

4

VOLLEDIGE 3D-FUNCTIONALITEIT

Ontwerpen, presenteren en construeren in 3D is eenvoudig met PaletteCAD. Hierdoor kunt u zich concentreren op het ontwerp. Al snel ziet u uw ideeën veranderen in realiteit!

5

DE PERFECTE AFBEELDING

Geanimeerde beeldovergangen, inzoomen naar nieuwe dimensies, overtuigend realistische foto’s met één druk op de knop… Met PaletteCAD geeft u uzelf een onderscheidend voordeel ten opzichte van uw concurrentie waar het gaat om ontwerpen, presenteren en produceren.

PaletteCAD, alles-in-één-software, ontwerpsoftware, CAD software, ontwerpen in 3D, makkelijke interface, softwareoplossing, interieurontwerp, standbouw, badkamer, tegels, natuursteen, haarden, kachels, winkelinrichting, gebruiksvriendelijke CAD-software, virtual reality, CAD-software met presentatiemogelijkheden, CAD-software voor marketing, verkoop, ontwerpen, presenteren, produceren, ideeën visualiseren met software

3D-ONTWERPSOFTWARE DIE U EEN PROFESSIONELE OPLOSSING BIEDT BIJ ONTWERPEN, PRESENTEREN EN PRODUCEREN

De software van PaletteCAD is een volledig geïntegreerde tool om marketing & verkoop, ontwerp, presentatie en productie optimaal op elkaar af te stemmen.

5x JA voor PaletteCAD:

  1. Jarenlange ervaring
  2. Quick learning
  3. Volledig geïntegreerd
  4. Snel en nauwkeurig:
  5. Digitale perfectie