Eenvoudig
Gebruiksvriendelijk
Resultaatgericht

Aan de slag met het beste CAM tekenprogramma

Bent u op zoek naar een goed, professioneel CAM tekenprogramma dat u in kunt zetten bij uw productieproces? Dan raden wij u aan om eens de mogelijkheden van PaletteCAD te komen bekijken. We hebben namelijk de beste software voor u klaarstaan die er op dit gebied te vinden is. Software waar door ons al meer dan 20 jaar aan wordt ontwikkeld en die door een groot aantal tevreden klanten wordt gebruikt. PaletteCAD is dan ook de software voor u als u aan de slag wilt gaan met de beste CAM software die er momenteel te vinden is.

Uw productieproces aansturen met goede CAM software

CAM staat voor Computer Aided Manufacturing. We hebben op maat een software pakket gemaakt waarmee u ook onderdelen en producten kunt laten maken. We raden u dan ook aan om eens op onze website te komen kijken om te zien wat voor mogelijkheden onze software u allemaal te bieden heeft. We vinden het heel belangrijk om u software aan te bieden die zo gebruiksvriendelijk mogelijk is en waar u zonder problemen mee aan de slag kunt gaan. We luisteren goed naar de wensen van onze gebruikers en passen onze software hier dan ook op aan.

Meer weten over ons CAM tekenprogramma?

Indien u meer wilt weten over onze CAM software, dan raden wij u aan om gewoon even contact met ons op te nemen. We staan klaar om u te helpen bij het maken van de keuze voor onze software. We hebben uitgebreide ervaring, niet alleen maar op het gebied van het ontwikkelen van CAM software, maar ook als het aankomt op het gebruiken hiervan. Deze ervaring nemen we mee bij het ontwerpen van onze software. Op deze manier willen wij ervoor zorgen dat PaletteCAD het beste, meest gebruiksvriendelijke pakket is dat er op het gebied van CAM software te vinden is.

Vraag nu een gratis Demo aan!

1
2
3
4
5
PaletteCAD, alles-in-één-software, ontwerpsoftware, CAD software, ontwerpen in 3D, makkelijke interface, softwareoplossing, interieurontwerp, standbouw, badkamer, tegels, natuursteen, haarden, kachels, winkelinrichting, gebruiksvriendelijke CAD-software, virtual reality, CAD-software met presentatiemogelijkheden, CAD-software voor marketing, verkoop, ontwerpen, presenteren, produceren, ideeën visualiseren met software
1

GEBRUIKSVRIENDELIJKE WERKOMGEVING

Het beeldscherm is overzichtelijk en intuïtief vormgegeven. De pictogrammen en de menubalk sluiten aan bij de kantoorsoftware die u gewend bent. En mocht u toch eens niet meteen weten hoe u verder moet, dan plaatst u de muiswijzer boven op een pictogram en u krijgt meteen een korte toelichting. Eenvoudiger kan niet!

2

DRAG & DROP

In PaletteCAD sleept u objecten en materialen gewoon in uw ontwerp. U kunt geheel muisgestuurd uw creativiteit de vrije hand geven. Maar er zijn ook logische sneltoetsen voor iedere functie. Hierdoor kunt u werken op de manier die u het prettigst vindt.

3

MINDER HANDELINGEN

In de PaletteCAD-werkomgeving heeft u vrijwel alle functies en materialen die u nodig heeft direct bij de hand in logische, elkaar opvolgende menu’s. Een goed gestructureerde gereedschapskist, maar dan digitaal! Het resultaat? Minder zoeken en zo’n 30% minder muisklikken om te komen tot een ontwerp dat klaar is om te presenteren.

4

VOLLEDIGE 3D-FUNCTIONALITEIT

Ontwerpen, presenteren en construeren in 3D is eenvoudig met PaletteCAD. Hierdoor kunt u zich concentreren op het ontwerp. Al snel ziet u uw ideeën veranderen in realiteit!

5

DE PERFECTE AFBEELDING

Geanimeerde beeldovergangen, inzoomen naar nieuwe dimensies, overtuigend realistische foto’s met één druk op de knop… Met PaletteCAD geeft u uzelf een onderscheidend voordeel ten opzichte van uw concurrentie waar het gaat om ontwerpen, presenteren en produceren.

PaletteCAD, alles-in-één-software, ontwerpsoftware, CAD software, ontwerpen in 3D, makkelijke interface, softwareoplossing, interieurontwerp, standbouw, badkamer, tegels, natuursteen, haarden, kachels, winkelinrichting, gebruiksvriendelijke CAD-software, virtual reality, CAD-software met presentatiemogelijkheden, CAD-software voor marketing, verkoop, ontwerpen, presenteren, produceren, ideeën visualiseren met software

3D-ONTWERPSOFTWARE DIE U EEN PROFESSIONELE OPLOSSING BIEDT BIJ ONTWERPEN, PRESENTEREN EN PRODUCEREN

De software van PaletteCAD is een volledig geïntegreerde tool om marketing & verkoop, ontwerp, presentatie en productie optimaal op elkaar af te stemmen.

5x JA voor PaletteCAD:

  1. Jarenlange ervaring
  2. Quick learning
  3. Volledig geïntegreerd
  4. Snel en nauwkeurig:
  5. Digitale perfectie