Eenvoudig
Gebruiksvriendelijk
Resultaatgericht

Het beste CAD tekenprogramma bestellen

Bent u op zoek naar CAD software die u kunt gebruiken om de mooiste ontwerpen ook digitaal te realiseren? Dan raden wij u aan om eens te komen kijken bij de mogelijkheden die PaletteCAD u allemaal te bieden heeft. We hebben namelijk een pakket ontwikkeld dat eenvoudig te gebruiken heeft, maar waar u wel een groot aantal mogelijkheden mee heeft. Software die daarbij heel krachtig is en waar u niet alleen maar mee kunt ontwerpen. PaletteCAD is namelijk een CAD tekenprogramma waarmee u ook direct een presentatie kunt maken, of dat u kunt gebruiken bij het uitvoeren van de productie van een bepaald ontwerp.

Aan de slag met het beste CAD tekenprogramma

Met onze CAD software kunt u er zeker van zijn dat u dat ontwerp dat u in uw hoofd heeft zitten helemaal perfect in 3D kunt gaan realiseren. We zijn al meer dan twintig jaar bezig met het ontwikkelen en perfectioneren van onze software, waarbij we de wensen van onze gebruikers zoveel mogelijk meenemen. We zijn daarbij zelf ook gebruikers van CAD-software en kennen zodoende zelf ook de wensen van de gebruikers. Dankzij onze ervaring hebben wij een uitgebreide expertise en komen wij keer op keer met innovaties op het gebied van digitaal ontwerp en presentatie.

Meer weten over ons CAD tekenprogramma?

Neem gewoon even contact met ons op als u meer wilt weten over ons programma. We vertellen u graag meer over de werking van PaletteCAD, maar ook over de manieren waarop onze software het werken voor u een stuk eenvoudiger gaat maken. Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van CAD software en bieden u een pakket dat al door een groot aantal andere professionals in uw branche is gebruikt. We hopen u dan ook snel als gebruiker van PaletteCAD te mogen begroeten.

Vraag nu een gratis Demo aan!

1
2
3
4
5
PaletteCAD, alles-in-één-software, ontwerpsoftware, CAD software, ontwerpen in 3D, makkelijke interface, softwareoplossing, interieurontwerp, standbouw, badkamer, tegels, natuursteen, haarden, kachels, winkelinrichting, gebruiksvriendelijke CAD-software, virtual reality, CAD-software met presentatiemogelijkheden, CAD-software voor marketing, verkoop, ontwerpen, presenteren, produceren, ideeën visualiseren met software
1

GEBRUIKSVRIENDELIJKE WERKOMGEVING

Het beeldscherm is overzichtelijk en intuïtief vormgegeven. De pictogrammen en de menubalk sluiten aan bij de kantoorsoftware die u gewend bent. En mocht u toch eens niet meteen weten hoe u verder moet, dan plaatst u de muiswijzer boven op een pictogram en u krijgt meteen een korte toelichting. Eenvoudiger kan niet!

2

DRAG & DROP

In PaletteCAD sleept u objecten en materialen gewoon in uw ontwerp. U kunt geheel muisgestuurd uw creativiteit de vrije hand geven. Maar er zijn ook logische sneltoetsen voor iedere functie. Hierdoor kunt u werken op de manier die u het prettigst vindt.

3

MINDER HANDELINGEN

In de PaletteCAD-werkomgeving heeft u vrijwel alle functies en materialen die u nodig heeft direct bij de hand in logische, elkaar opvolgende menu’s. Een goed gestructureerde gereedschapskist, maar dan digitaal! Het resultaat? Minder zoeken en zo’n 30% minder muisklikken om te komen tot een ontwerp dat klaar is om te presenteren.

4

VOLLEDIGE 3D-FUNCTIONALITEIT

Ontwerpen, presenteren en construeren in 3D is eenvoudig met PaletteCAD. Hierdoor kunt u zich concentreren op het ontwerp. Al snel ziet u uw ideeën veranderen in realiteit!

5

DE PERFECTE AFBEELDING

Geanimeerde beeldovergangen, inzoomen naar nieuwe dimensies, overtuigend realistische foto’s met één druk op de knop… Met PaletteCAD geeft u uzelf een onderscheidend voordeel ten opzichte van uw concurrentie waar het gaat om ontwerpen, presenteren en produceren.

PaletteCAD, alles-in-één-software, ontwerpsoftware, CAD software, ontwerpen in 3D, makkelijke interface, softwareoplossing, interieurontwerp, standbouw, badkamer, tegels, natuursteen, haarden, kachels, winkelinrichting, gebruiksvriendelijke CAD-software, virtual reality, CAD-software met presentatiemogelijkheden, CAD-software voor marketing, verkoop, ontwerpen, presenteren, produceren, ideeën visualiseren met software

3D-ONTWERPSOFTWARE DIE U EEN PROFESSIONELE OPLOSSING BIEDT BIJ ONTWERPEN, PRESENTEREN EN PRODUCEREN

De software van PaletteCAD is een volledig geïntegreerde tool om marketing & verkoop, ontwerp, presentatie en productie optimaal op elkaar af te stemmen.

5x JA voor PaletteCAD:

  1. Jarenlange ervaring
  2. Quick learning
  3. Volledig geïntegreerd
  4. Snel en nauwkeurig:
  5. Digitale perfectie