De grote sanitaircatalogi


De sanitair-module bevat ongeveer 2000 extra materialen en 20.000 merkobjecten om uw badkamer mee te vullen. Van douche-elementen, keramiek en armaturen tot spiegels, verwarmingen en complete badkamermeubels. Hierbij bevat de sanitair-module een koppeling naar de online sanitair catalogus van ARGE Neue Medien, waar nog vele meer merken en objecten te vinden zijn.

U kunt een eigen selectie maken van de sanitair-merken die u veel gebruikt en hier een nieuwe catalogus te maken. Met de optie winkelmandje kunt u deze per selectie opslaan en naar voren roepen zodat uw objecten al mooi gesorteerd zijn in de combinaties zoals u ze zelf graag gebruikt.

Creëren van ruimtes gebeurt gemakkelijk en snel

PaletteCAD bevat veel objecten, materialen en hulpmiddelen die wij speciaal voor de binnenhuisarchitectuur hebben ontwikkeld. Met PaletteCAD ontwerp je snel een badkamer met echte producten van merken als Grohe, Duravit en Villeroy & Boch. Het basisprogramma bezit al meer dan genoeg objecten en materialen om een woning volledig van binnen en van buiten in te richten. Daarbij zijn er voor geïnteresseerden uitbreide branchecatalogi voor interieurbouw, sanitair, tegels, natuursteen, meubels en haarden. Zo bevat de meubelcatalogus bijvoorbeeld meer dan 8.000 objecten en meer dan 20.000 materialen met de nieuwste ontwerpen en actuele trendkleuren. Het is ook mogelijk om eigen objecten te maken, afbeeldingen en objecten van internet te halen of om tekeningen van uw leveranciers te importeren.

Presenteren als de beste

Het maken van een mooi ontwerpen is één, maar hoe overtuigt u uw klant?

Een goede presentatie van een ontwerp is cruciaal bij het daadwerkelijke verkoopproces. Door het daadwerkelijke laten zien van uw ontwerp in een fotorealistische afbeelding, worden klanten echt enthousiast. Zij zien zich al in de door u ontworpen nieuwe ruimte staan en laten graag hun droom door u uitvoeren. Dit effect wordt natuurlijk eens zo versterkt door onze gratis PaletteMOVE app en al helemaal door PaletteVR waarbij uw klant zich, met een 3d-bril op, letterlijk door de ruimte waant!

Selectie merkproducten

Meer weten over PaletteCAD?

Neem dan nu contact op!