Keuze in meubels en materialen

PaletteCAD bevat veel objecten, materialen en hulpmiddelen die wij speciaal voor de binnenhuisarchitectuur hebben ontwikkeld. Het basisprogramma bezit al meer dan genoeg objecten en materialen om een woning volledig van binnen en van buiten in te richten. Daarbij zijn er voor geïnteresseerden uitgebreide branchecatalogi voor interieurbouw, sanitair, tegels, natuursteen, meubels en haarden. Zo bevat de meubelcatalogus bijvoorbeeld meer dan 8.000 objecten en meer dan 20.000 materialen met de nieuwste ontwerpen en actuele trendkleuren. Het is ook mogelijk om eigen objecten te maken, afbeeldingen en objecten van internet te halen of om tekeningen van uw leveranciers te importeren.

Creëren van ruimtes gebeurt gemakkelijk en snel

Met PaletteCAD creëert u al snel een ruimte op maat. De kans op een fout in de maatvoering is minimaal en het plaatsen van ramen en deuren is een kwestie van slepen en loslaten. Als de maten van de in te richten ruimte zijn ingevoerd, krijgt u hiervan gelijk een 3D weergave. Ook schuine muren en ronde muren kunnen makkelijk worden gecreëerd.

Presenteren als de beste

Het maken van een mooi ontwerp is één, maar hoe overtuigt u uw klant?

Een goede presentatie van een ontwerp is cruciaal bij het daadwerkelijke verkoopproces. Door het daadwerkelijke laten zien van uw ontwerp in een fotorealistische afbeelding, worden klanten echt enthousiast. Zij zien zich al in de door u ontworpen nieuwe ruimte staan en laten graag hun droom door u uitvoeren. Dit effect wordt natuurlijk eens zo versterkt door onze gratis PaletteMOVE app en al helemaal door PaletteVR waarbij uw klant zich, met een 3d-bril op, letterlijk door de ruimte waant!

Samen met uw klant finetunen

Op elk moment kunnen kleuren en structuren van voorwerpen met enkele muisklikken worden gewijzigd. Zo kunt u tijdens het gesprek met klanten flexibel reageren op hun opmerkingen en wensen. Wilt u het ontwerp uit verschillende hoeken laten zien? Geen probleem! Met de muis draait u uw plan in de gewenste positie. Ook een 360°-rotatie, waarbij de klant vanuit een bepaald punt de ruimte rondom zich heen kan zien.

PaletteCAD, alles-in-één-software, ontwerpsoftware, CAD software, ontwerpen in 3D, makkelijke interface, softwareoplossing, interieurontwerp, standbouw, badkamer, tegels, natuursteen, haarden, kachels, winkelinrichting, gebruiksvriendelijke CAD-software, virtual reality, CAD-software met presentatiemogelijkheden, CAD-software voor marketing, verkoop, ontwerpen, presenteren, produceren, ideeën visualiseren met software

Ontwerp door: Fred Elferink

Selectie merkproducten

Meer weten over PaletteCAD?

Neem dan nu contact op!