Het uittekenen van uw meubel in de gewenste ruimte.


Met PaletteCAD tekent u een meubel van top tot teen met objecten en materialen van bestaande leveranciers, waarbij iedere afmeting en tussenmaat exact ingegeven wordt met onze plaatintelligentie en onze configuratiemenu’s. Hierin geeft u ieder detail van de algemene opbouw van uw meubel met uw eigen bouwmateriaal.

Front, rug, binnenkant-verdelingen, spelingen en andere toevoegingen worden allemaal per waarde ingevoerd. Hierdoor wordt bijvoorbeeld een kast volledig voor u gebouwd, zoals u hem produceert, zonder zelf ook maar een lijn te trekken.
De objecten en materialen catalogi van PaletteCAD bevatten veel gebruikte leveranciers voor de interieurbouw, maar met het programma is het ook gemakkelijk om een eigen materiaal aan te maken en eigen objecten te creëren. Daarbij is het mogelijk om andere 3d bestanden te importeren en exporteren zoals DWG en DXF.

Toevoegen van bewerkingen

Vervolgens voegt u alle boringen, duvels, minifixen, groeven, uitsparingen en andere verbinders en bewerkingen toe aan de meubelplaten zoals die gebouwd moeten worden, exact op de juiste plek op een-honderdste millimeter nauwkeurig.
Deze maakt u ook nog eens variabel naar eigen inzicht met onze meubelplaat intelligentie en eventueel editor module waarna uw eigen constructies en sjablonen gebruikt kan worden voor alle andere meubels die u ooit zult bouwen en produceren. Een object en zijn sjablonen worden opgeslagen in uw eigen catalogus waardoor uw volgende object weer minder tijd kost om te tekenen.
Wanneer alle verbinders zijn ingevoerd en de configurators zijn volledig ingesteld, bezitten alle elementen van het meubel de juiste bewerkingen. Klaar voor de productie.

Presentaties

Als presentatie van uw product gebruikt u de renderingen, maat- en werktekeningen en stuklijsten die ook door het programma worden gemaakt. U kunt ze doorsturen als PDF, afdrukken in het door u gewenste formaat of zelfs fotorealistisch vertonen in een panorama via onze handige PaletteMOVE-app.
Uw klant zal sneller onder de indruk zijn en het wordt makkelijker om uw meubels te verkopen en promoten.

Tekeningen stuklijsten en CNC-programma’s

Met PaletteCAD maakt u dus ook gemakkelijk werktekeningen met alle maten en bewerkingen of stuklijsten met de door u gewenste gegevens en ingevoegde werkplaatsteksten.
Ten slotte zorgen de PaletteCAM oplossing en onze SWIFTOPT plaatoptimalisatie ervoor dat ook uw laatste proces volledig versnel gebeurt. Het programma stuurt alle elementen door naar de balken en nesting machines om deze vervolgens direct te kunnen produceren. Alle bewerkingen zijn ingesteld met de juiste gereedschappen en coördinaten. Uw CNC-machine wordt geprogrammeerd door de PaletteCAD-tekening die u in korte tijd heeft gerealiseerd.

Selectie merkproducten

Meer weten over PaletteCAD?

Neem dan nu contact op!