Digitale haardencatalogus


Deze bevat alle objecten die nodig zijn om een gedetailleerd schouwwerk te bouwen. Kachels haarden, kanalen, keramiek, sokkel, wandaansluitingen en haardenkasten zijn allemaal beschikbaar van 150 verschillende leveranciers. Haarden en kachels alleen al zijn er 1.7000 van waaronder die van de meer gebruikte merken zoals Dru, Barbas en Kal-fire.

Creëren van ruimtes gebeurt gemakkelijk en snel

PaletteCAD bevat veel objecten, materialen en hulpmiddelen die wij speciaal voor de binnenhuisarchitectuur hebben ontwikkeld. Het basisprogramma bezit al meer dan genoeg objecten en materialen om een woning volledig van binnen en van buiten in te richten. Daarbij zijn er voor geïnteresseerden uitbreide branchecatalogi voor interieurbouw, sanitair, tegels, natuursteen, meubels en haarden. Zo bevat de meubelcatalogus bijvoorbeeld meer dan 8.000 objecten en meer dan 20.000 materialen met de nieuwste ontwerpen en actuele trendkleuren. Het is ook mogelijk om eigen objecten te maken, afbeeldingen en objecten van internet te halen of om tekeningen van uw leveranciers te importeren.

Presenteren als de beste

Het maken van een mooi ontwerpen is één, maar hoe overtuigt u uw klant?

Een goede presentatie van een ontwerp is cruciaal bij het daadwerkelijke verkoopproces. PaletteCAD is een programma van hoge kwaliteit met het hoogste percentage gebruikers in Duitsland, en dat is niet voor niets! Door het daadwerkelijke laten zien van uw ontwerp in een fotorealistische afbeelding, worden klanten echt enthousiast. Zij zien zich al in de door u ontworpen nieuwe ruimte staan en laten graag hun droom door u uitvoeren. Dit effect wordt natuurlijk eens zo versterkt door onze gratis PaletteMOVE app en al helemaal door PaletteVR waarbij uw klant zich, met een 3d-bril op, letterlijk door de ruimte waant!

Selectie merkproducten

Meer weten over PaletteCAD?

Neem dan nu contact op!