Eenvoudig uw betegelingsconcept ontwerpen


Buiten al deze tegelbestanden zitten in de uitgebreide catalogus van PaletteCAD ook profielen en lijsten als objecten en bovenal een uitgebreide tegeltool, waarmee u op een eenvoudige manier alle oppervlaktes van uw ontwerp met zeer veel diverse patronen kunt beleggen.

Creëren van ruimtes gebeurt gemakkelijk en snel

PaletteCAD bevat veel objecten, materialen en hulpmiddelen die wij speciaal voor de binnenhuisarchitectuur hebben ontwikkeld. Het basisprogramma bezit al meer dan genoeg objecten en materialen om een woning volledig van binnen en van buiten in te richten. Daarbij zijn er voor geïnteresseerden uitbreide branchecatalogi voor interieurbouw, sanitair, tegels, natuursteen, meubels en haarden. Zo bevat de meubelcatalogus bijvoorbeeld meer dan 8.000 objecten en meer dan 20.000 materialen met de nieuwste ontwerpen en actuele trendkleuren. Het is ook mogelijk om eigen objecten te maken, afbeeldingen en objecten van internet te halen of om tekeningen van uw leveranciers te importeren.

Presenteren als de beste

Het maken van een mooi ontwerpen is één, maar hoe overtuigt u uw klant?

Een goede presentatie van een ontwerp is cruciaal bij het daadwerkelijke verkoopproces. Door het daadwerkelijke laten zien van uw ontwerp in een fotorealistische afbeelding, worden klanten echt enthousiast. Zij zien zich al in de door u ontworpen nieuwe ruimte staan en laten graag hun droom door u uitvoeren. Dit effect wordt natuurlijk eens zo versterkt door onze gratis PaletteMOVE app en al helemaal door PaletteVR waarbij uw klant zich, met een 3d-bril op, letterlijk door de ruimte waant!

Een handige tegelconfiguratie

Met het configuratiescherm van de betegeling kunt u gemakkelijk aanwijzen in welk patroon u de tegels wilt leggen, welke merktegels gebruikt worden, de afmetingen van de tegels en de voegen, vanuit welk punt de tegels gelegd worden en eventuele sierranden die u wilt toevoegen. Vervolgens accepteert u de bewerking en worden alle tegels netjes uitgelegd zoals ze ook werkelijk gelegd zouden worden.

 Andere bijzonderheden

Voor de tegels maakt PaletteCAD automatisch stuklijsten en tellingen aan van zowel alle hele als gesneden tegels, zowel van het gehele ontwerp als voor ieder afzonderlijk leg vlak. Deze kunt u als pdf opslaan of uitprinten zodat deze direct meegenomen kunnen worden naar de volgende stap.

Selectie merkproducten

Meer weten over PaletteCAD?

Neem dan nu contact op!