Uw natuursteen kiezen


Bij PaletteCAD zijn de natuursteenbestanden bijzonder gedetailleerd. We hebben natuursteenafbeeldingen met 4k kwaliteit, natuurstenen afbeeldingen van 2.5 bij 4 meter voor de grote objecten, maar ook een verzameling aan meerdere afbeeldingen van dezelfde steen. Zo heeft een vloer van natuurstenen tegels bij ons altijd een natuurgetrouwe look en en realistisch patroon waarbij iedere tegel een andere tekening heeft.

Bouwen en vormgeven

U kunt uw creatie precies zó aanpassen dat u het resultaat bereikt wat u voor ogen had. Bovendien kunt u de platen automatisch aan de ruimtelijke situatie laten aanpassen. Zo veranderen uw ideeën direct in een realistisch plan dat klaar is om uit te voeren. Patronen of spiegelpatronen kunnen zonder problemen worden gerealiseerd. Verschillende hoekconstructies, afgeschuinde en afgeronde kanten, profielen zoals voor lijsten, bekledingen en sokkels: dit alles kunt u met PaletteCAD in een oogwenk ontwerpen.

Productie voorbereiden

Van de platen wordt automatisch een productietekening of sjabloon gemaakt. Bovendien kunt u de gegevens naar andere programma’s of interfaces van NC-machines, bijvoorbeeld een waterstraalmachine, sturen.

Meer weten over PaletteCAD?

Neem dan nu contact op!