Eenvoudig
Gebruiksvriendelijk
Resultaatgericht

Ontwerpen maken met ons 3d tekenprogramma

U bent op zoek naar een 3D tekenprogramma? Een tekenprogramma in 3D waarmee u eenvoudig designs maakt en deze al net zo snel en makkelijk presenteert? Dan hoeft u niet verder te kijken dan PaletteCAD. Onze software is er namelijk op ontwikkeld om het u zo makkelijk mogelijk te maken om een design in elkaar te zetten. Geef eenvoudig de maten van de ruimte aan, sleep deuren en ramen op de juiste plek de tekening in en voeg hier objecten en materialen aan toe. Zo geeft u uw klant een perfecte indruk van hoe een bepaalde ruimte er straks uit komt te zien. 3D tekenen met ons programma is gebruiksvriendelijk, het resultaat altijd professioneel.

Aan de slag met een gebruiksvriendelijk 3D tekenprogramma

Een klant heeft altijd specifieke wensen als het op het ontwerp van een bepaalde ruimte gaat. Dan is het goed om een softwarepakket klaar te hebben staan waarmee het eenvoudig is om dit design tot realiteit te maken. Hiervoor bent u bij PaletteCAD aan het juiste adres. Met ons pakket is het mogelijk om met de klant naast u een design te maken. U presenteert dit aan uw klant, waarna deze eventueel nog aanpassingen kan maken. Deze voert u dan net zo makkelijk door in ons tekenprogramma in 3D. Zo komt u snel tot een design waar uw klant helemaal tevreden mee is.

Eenvoudig 3D tekenen met ons programma

We vinden het belangrijk om u meer over de mogelijkheden die u heeft met PaletteCAD te vertellen. Onze software is er speciaal op ontwikkeld om het mogelijk te maken snel en professioneel een ontwerp te maken. De presentatie van dit design is al net zo professioneel. Uw klanten kunnen het ontwerp niet alleen in 3D zien, er is zelfs de mogelijkheid om met een VR-bril de ruimte virtueel in te gaan. Op deze manier heeft u klant pas echt een goed idee van hoe zijn of haar interieur er straks in het echt uit komt te zien. Bekijk onze online demonstratie om meer te weten te komen over hoe PaletteCAD precies werkt.

Vraag nu een gratis Demo aan!

1
2
3
4
5
PaletteCAD, alles-in-één-software, ontwerpsoftware, CAD software, ontwerpen in 3D, makkelijke interface, softwareoplossing, interieurontwerp, standbouw, badkamer, tegels, natuursteen, haarden, kachels, winkelinrichting, gebruiksvriendelijke CAD-software, virtual reality, CAD-software met presentatiemogelijkheden, CAD-software voor marketing, verkoop, ontwerpen, presenteren, produceren, ideeën visualiseren met software
1

GEBRUIKSVRIENDELIJKE WERKOMGEVING

Het beeldscherm is overzichtelijk en intuïtief vormgegeven. De pictogrammen en de menubalk sluiten aan bij de kantoorsoftware die u gewend bent. En mocht u toch eens niet meteen weten hoe u verder moet, dan plaatst u de muiswijzer boven op een pictogram en u krijgt meteen een korte toelichting. Eenvoudiger kan niet!

2

DRAG & DROP

In PaletteCAD sleept u objecten en materialen gewoon in uw ontwerp. U kunt geheel muisgestuurd uw creativiteit de vrije hand geven. Maar er zijn ook logische sneltoetsen voor iedere functie. Hierdoor kunt u werken op de manier die u het prettigst vindt.

3

MINDER HANDELINGEN

In de PaletteCAD-werkomgeving heeft u vrijwel alle functies en materialen die u nodig heeft direct bij de hand in logische, elkaar opvolgende menu’s. Een goed gestructureerde gereedschapskist, maar dan digitaal! Het resultaat? Minder zoeken en zo’n 30% minder muisklikken om te komen tot een ontwerp dat klaar is om te presenteren.

4

VOLLEDIGE 3D-FUNCTIONALITEIT

Ontwerpen, presenteren en construeren in 3D is eenvoudig met PaletteCAD. Hierdoor kunt u zich concentreren op het ontwerp. Al snel ziet u uw ideeën veranderen in realiteit!

5

DE PERFECTE AFBEELDING

Geanimeerde beeldovergangen, inzoomen naar nieuwe dimensies, overtuigend realistische foto’s met één druk op de knop… Met PaletteCAD geeft u uzelf een onderscheidend voordeel ten opzichte van uw concurrentie waar het gaat om ontwerpen, presenteren en produceren.

PaletteCAD, alles-in-één-software, ontwerpsoftware, CAD software, ontwerpen in 3D, makkelijke interface, softwareoplossing, interieurontwerp, standbouw, badkamer, tegels, natuursteen, haarden, kachels, winkelinrichting, gebruiksvriendelijke CAD-software, virtual reality, CAD-software met presentatiemogelijkheden, CAD-software voor marketing, verkoop, ontwerpen, presenteren, produceren, ideeën visualiseren met software

3D-ONTWERPSOFTWARE DIE U EEN PROFESSIONELE OPLOSSING BIEDT BIJ ONTWERPEN, PRESENTEREN EN PRODUCEREN

De software van PaletteCAD is een volledig geïntegreerde tool om marketing & verkoop, ontwerp, presentatie en productie optimaal op elkaar af te stemmen.

5x JA voor PaletteCAD:

  1. Jarenlange ervaring
  2. Quick learning
  3. Volledig geïntegreerd
  4. Snel en nauwkeurig:
  5. Digitale perfectie