Eenvoudig
Gebruiksvriendelijk
Resultaatgericht

Aan de slag met het beste badkamer design programma

Het ontwerpen van een badkamer is niet eenvoudig. Iedereen kan natuurlijk wel een badkamer bedenken, maar stel nu eens dat u een klant heeft met specifieke wensen? En als ontwerper van badkamers zult u ongetwijfeld uw best willen doen om met een ontwerp te komen dat er bijzonder uitziet. Mensen willen nu eenmaal een badkamer hebben die helemaal op hun persoonlijke wensen is afgestemd, en die duidelijk anders is dan de badkamer van de buren. Als professioneel ontwerper wilt u bij het ontwerpen van een badkamer dan ook helemaal kunnen concentreren, zonder u zorgen hoeft te maken om technische restricties van het badkamer design programma dat u gebruikt. PaletteCAD is dan een pakket dat wij u van harte aan kunnen bevelen.

Het 3D badkamer design programma voor u

Met PaletteCAD ontwerpt u snel en instinctief een badkamer die helemaal belichaamt wat uw klanten voor ogen hebben. Ons badkamer designer programma is al ruim 20 jaar verkrijgbaar en is door de jaren heen constant aangepast en verbeterd. Zo is het nu een pakket waarbij u er op kunt rekenen dat u hier met veel plezier gebruik van kunt gaan maken. U maakt snel een ontwerp in 3D, met een paar klikken op de muis maakt u hier ook een plattegrond van. Daar komt bij dat dit software is waarbij bepaalde taken eenvoudig kunnen worden geautomatiseerd. Ideaal als u sneller wilt werken en zo meer klanten aan wilt kunnen nemen.

Het beste badkamer designer programma

PaletteCAD heeft nog meer mooie features om u het ontwerpen zo eenvoudig mogelijk te maken. Neem bijvoorbeeld de mogelijkheid om uw ontwerp direct, op professionele wijze, te presenteren aan uw klanten. Zo zien ze meteen wat ze straks kunnen verwachten als het ontwerp wordt geproduceerd. Deze productie, maar ook de voorbereiding hiervan, kunt u ook eenvoudig plannen met PaletteCAD. Het is met recht een zeer veelzijdig programma te noemen!

Vraag nu een gratis Demo aan!

1
2
3
4
5
PaletteCAD, alles-in-één-software, ontwerpsoftware, CAD software, ontwerpen in 3D, makkelijke interface, softwareoplossing, interieurontwerp, standbouw, badkamer, tegels, natuursteen, haarden, kachels, winkelinrichting, gebruiksvriendelijke CAD-software, virtual reality, CAD-software met presentatiemogelijkheden, CAD-software voor marketing, verkoop, ontwerpen, presenteren, produceren, ideeën visualiseren met software
1

GEBRUIKSVRIENDELIJKE WERKOMGEVING

Het beeldscherm is overzichtelijk en intuïtief vormgegeven. De pictogrammen en de menubalk sluiten aan bij de kantoorsoftware die u gewend bent. En mocht u toch eens niet meteen weten hoe u verder moet, dan plaatst u de muiswijzer boven op een pictogram en u krijgt meteen een korte toelichting. Eenvoudiger kan niet!

2

DRAG & DROP

In PaletteCAD sleept u objecten en materialen gewoon in uw ontwerp. U kunt geheel muisgestuurd uw creativiteit de vrije hand geven. Maar er zijn ook logische sneltoetsen voor iedere functie. Hierdoor kunt u werken op de manier die u het prettigst vindt.

3

MINDER HANDELINGEN

In de PaletteCAD-werkomgeving heeft u vrijwel alle functies en materialen die u nodig heeft direct bij de hand in logische, elkaar opvolgende menu’s. Een goed gestructureerde gereedschapskist, maar dan digitaal! Het resultaat? Minder zoeken en zo’n 30% minder muisklikken om te komen tot een ontwerp dat klaar is om te presenteren.

4

VOLLEDIGE 3D-FUNCTIONALITEIT

Ontwerpen, presenteren en construeren in 3D is eenvoudig met PaletteCAD. Hierdoor kunt u zich concentreren op het ontwerp. Al snel ziet u uw ideeën veranderen in realiteit!

5

DE PERFECTE AFBEELDING

Geanimeerde beeldovergangen, inzoomen naar nieuwe dimensies, overtuigend realistische foto’s met één druk op de knop… Met PaletteCAD geeft u uzelf een onderscheidend voordeel ten opzichte van uw concurrentie waar het gaat om ontwerpen, presenteren en produceren.

PaletteCAD, alles-in-één-software, ontwerpsoftware, CAD software, ontwerpen in 3D, makkelijke interface, softwareoplossing, interieurontwerp, standbouw, badkamer, tegels, natuursteen, haarden, kachels, winkelinrichting, gebruiksvriendelijke CAD-software, virtual reality, CAD-software met presentatiemogelijkheden, CAD-software voor marketing, verkoop, ontwerpen, presenteren, produceren, ideeën visualiseren met software

3D-ONTWERPSOFTWARE DIE U EEN PROFESSIONELE OPLOSSING BIEDT BIJ ONTWERPEN, PRESENTEREN EN PRODUCEREN

De software van PaletteCAD is een volledig geïntegreerde tool om marketing & verkoop, ontwerp, presentatie en productie optimaal op elkaar af te stemmen.

5x JA voor PaletteCAD:

  1. Jarenlange ervaring
  2. Quick learning
  3. Volledig geïntegreerd
  4. Snel en nauwkeurig:
  5. Digitale perfectie