Eenvoudig
Gebruiksvriendelijk
Resultaatgericht

U zoekt professionele badkamer design software?

Met de badkamer design software van PaletteCAD haalt u een pakket in huis waarvan u zeker kunt zijn dat het aan al uw wensen voldoet. Dit is namelijk 3D badkamer design software waarmee u niet alleen maar eenvoudig de mooiste ontwerpen maakt, maar die u er ook voor kunt gebruiken om dit ontwerp te presenteren. Dit gaat op zeer gebruiksvriendelijke wijze, waarbij u in een handomdraai aan uw klant kunt laten zien hoe het ervoor staat met het ontwerp. Daar komt dan ook nog bij dat u deze software ook kunt gebruiken voor het plannen van de werkvoorbereiding en productie. Zo heeft u daadwerkelijk alles in een pakket klaar staan.

De beste badkamer designer software

U bent op zoek naar goede software om een badkamer mee te ontwerpen? Dan hebben wij deze software voor u klaarstaan. Met PaletteCAD vindt u namelijk een softwarepakket dat gebruiksvriendelijk is. We vinden dit belangrijk, omdat we onze gebruikers de mogelijkheid willen geven om zo eenvoudig mogelijk een ontwerp te maken, zonder dat er daarbij door de software allemaal restricties worden opgeworpen. Onze badkamer designer software bevat alle features die u van een dergelijk pakket verwacht. Het programma biedt een revolutionair oppervlaktedesign, gekoppeld aan een innovatieve gebruiksinterface.

Meer weten over onze 3D badkamer design software?

Met de badkamer design software van PaletteCAD kunt u direct aan de slag. U gebruikt onze software voor interieur en design, interieurbouw en houttechniek, badkamer ontwerp en sanitair, vloer en wandbetegeling, natuursteen, haarden en kachels, standbouw en winkelinrichting, en natuurlijk het ontwerpen van badkamers. We beantwoorden graag alle vragen die u maar onze software en het gebruik hiervan kunt hebben. Op onze website vindt u ook een schat aan informatie over PaletteCAD. Hier leest u meer over hoe u onze software kunt gebruiken en wat er allemaal mee mogelijk is.

Vraag nu een gratis Demo aan!

1
2
3
4
5
PaletteCAD, alles-in-één-software, ontwerpsoftware, CAD software, ontwerpen in 3D, makkelijke interface, softwareoplossing, interieurontwerp, standbouw, badkamer, tegels, natuursteen, haarden, kachels, winkelinrichting, gebruiksvriendelijke CAD-software, virtual reality, CAD-software met presentatiemogelijkheden, CAD-software voor marketing, verkoop, ontwerpen, presenteren, produceren, ideeën visualiseren met software
1

GEBRUIKSVRIENDELIJKE WERKOMGEVING

Het beeldscherm is overzichtelijk en intuïtief vormgegeven. De pictogrammen en de menubalk sluiten aan bij de kantoorsoftware die u gewend bent. En mocht u toch eens niet meteen weten hoe u verder moet, dan plaatst u de muiswijzer boven op een pictogram en u krijgt meteen een korte toelichting. Eenvoudiger kan niet!

2

DRAG & DROP

In PaletteCAD sleept u objecten en materialen gewoon in uw ontwerp. U kunt geheel muisgestuurd uw creativiteit de vrije hand geven. Maar er zijn ook logische sneltoetsen voor iedere functie. Hierdoor kunt u werken op de manier die u het prettigst vindt.

3

MINDER HANDELINGEN

In de PaletteCAD-werkomgeving heeft u vrijwel alle functies en materialen die u nodig heeft direct bij de hand in logische, elkaar opvolgende menu’s. Een goed gestructureerde gereedschapskist, maar dan digitaal! Het resultaat? Minder zoeken en zo’n 30% minder muisklikken om te komen tot een ontwerp dat klaar is om te presenteren.

4

VOLLEDIGE 3D-FUNCTIONALITEIT

Ontwerpen, presenteren en construeren in 3D is eenvoudig met PaletteCAD. Hierdoor kunt u zich concentreren op het ontwerp. Al snel ziet u uw ideeën veranderen in realiteit!

5

DE PERFECTE AFBEELDING

Geanimeerde beeldovergangen, inzoomen naar nieuwe dimensies, overtuigend realistische foto’s met één druk op de knop… Met PaletteCAD geeft u uzelf een onderscheidend voordeel ten opzichte van uw concurrentie waar het gaat om ontwerpen, presenteren en produceren.

PaletteCAD, alles-in-één-software, ontwerpsoftware, CAD software, ontwerpen in 3D, makkelijke interface, softwareoplossing, interieurontwerp, standbouw, badkamer, tegels, natuursteen, haarden, kachels, winkelinrichting, gebruiksvriendelijke CAD-software, virtual reality, CAD-software met presentatiemogelijkheden, CAD-software voor marketing, verkoop, ontwerpen, presenteren, produceren, ideeën visualiseren met software

3D-ONTWERPSOFTWARE DIE U EEN PROFESSIONELE OPLOSSING BIEDT BIJ ONTWERPEN, PRESENTEREN EN PRODUCEREN

De software van PaletteCAD is een volledig geïntegreerde tool om marketing & verkoop, ontwerp, presentatie en productie optimaal op elkaar af te stemmen.

5x JA voor PaletteCAD:

  1. Jarenlange ervaring
  2. Quick learning
  3. Volledig geïntegreerd
  4. Snel en nauwkeurig:
  5. Digitale perfectie