Eenvoudig
Gebruiksvriendelijk
Resultaatgericht

Een badkamer inrichten met software die hiervoor is ontwikkeld

Wilt u een badkamer inrichten met software die u hier alle vrijheid voor geeft? In 3D een badkamer inrichten met software die geen restricties opwerpt en waarmee u elk ontwerp dat u in gedachten heeft tot leven kunt brengen? Dan vertellen wij u graag meer over PaletteCAD. Onze software is al ruim 20 jaar het beste wat er op dit gebied te krijgen is. We raden u dan ook aan om eens op onze website te komen kijken als u meer wilt weten over de vele mogelijkheden die wij u hiervoor kunnen bieden. Het inrichten van badkamer met software als PaletteCAD is instinctief en eenvoudig, mede dankzij de speciale gebruikersinterface die wij hiervoor hebben ontwikkeld.

Aan de slag met PaletteCAD

De software die u bij ons aangeboden krijgt is er helemaal op gericht om u het ontwerpen zo makkelijk mogelijk te maken. Niet alleen is de interface waarmee u uw ontwerpen maakt heel instinctief ontwikkeld, het is ook nog eens zo dat u hiermee allerhande zaken kunt automatiseren. Zo kunt u uw ontwerpen nog sneller afmaken en heel eenvoudig uw productie verhogen. Het inrichten van badkamer met software die professioneel is ontwikkeld biedt een scala aan voordelen. We raden u dan ook aan om gewoon een keer contact met ons op te nemen als u meer wilt weten over PaletteCAD en de vele opties die ons pakket u te bieden heeft.

In 3D een badkamer inrichten met software op maat

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die u met ons programma heeft? We zitten altijd klaar om al uw vragen te beantwoorden. We willen u er daarbij op wijzen dat onze software niet alleen maar is ontwikkeld om mee te ontwerpen, maar ook om eenvoudig presentaties te geven van een design. Zo kunnen uw klanten meteen zien hoe het ontwerp er straks in het echt uit komt te zien. Daarnaast kunt u met PaletteCAD ook de voorbereidingen en daadwerkelijke productie van de badkamer plannen. Uitgebreider en gebruiksvriendelijker dan PaletteCAD wordt het niet!

Vraag nu een gratis Demo aan!

1
2
3
4
5
PaletteCAD, alles-in-één-software, ontwerpsoftware, CAD software, ontwerpen in 3D, makkelijke interface, softwareoplossing, interieurontwerp, standbouw, badkamer, tegels, natuursteen, haarden, kachels, winkelinrichting, gebruiksvriendelijke CAD-software, virtual reality, CAD-software met presentatiemogelijkheden, CAD-software voor marketing, verkoop, ontwerpen, presenteren, produceren, ideeën visualiseren met software
1

GEBRUIKSVRIENDELIJKE WERKOMGEVING

Het beeldscherm is overzichtelijk en intuïtief vormgegeven. De pictogrammen en de menubalk sluiten aan bij de kantoorsoftware die u gewend bent. En mocht u toch eens niet meteen weten hoe u verder moet, dan plaatst u de muiswijzer boven op een pictogram en u krijgt meteen een korte toelichting. Eenvoudiger kan niet!

2

DRAG & DROP

In PaletteCAD sleept u objecten en materialen gewoon in uw ontwerp. U kunt geheel muisgestuurd uw creativiteit de vrije hand geven. Maar er zijn ook logische sneltoetsen voor iedere functie. Hierdoor kunt u werken op de manier die u het prettigst vindt.

3

MINDER HANDELINGEN

In de PaletteCAD-werkomgeving heeft u vrijwel alle functies en materialen die u nodig heeft direct bij de hand in logische, elkaar opvolgende menu’s. Een goed gestructureerde gereedschapskist, maar dan digitaal! Het resultaat? Minder zoeken en zo’n 30% minder muisklikken om te komen tot een ontwerp dat klaar is om te presenteren.

4

VOLLEDIGE 3D-FUNCTIONALITEIT

Ontwerpen, presenteren en construeren in 3D is eenvoudig met PaletteCAD. Hierdoor kunt u zich concentreren op het ontwerp. Al snel ziet u uw ideeën veranderen in realiteit!

5

DE PERFECTE AFBEELDING

Geanimeerde beeldovergangen, inzoomen naar nieuwe dimensies, overtuigend realistische foto’s met één druk op de knop… Met PaletteCAD geeft u uzelf een onderscheidend voordeel ten opzichte van uw concurrentie waar het gaat om ontwerpen, presenteren en produceren.

PaletteCAD, alles-in-één-software, ontwerpsoftware, CAD software, ontwerpen in 3D, makkelijke interface, softwareoplossing, interieurontwerp, standbouw, badkamer, tegels, natuursteen, haarden, kachels, winkelinrichting, gebruiksvriendelijke CAD-software, virtual reality, CAD-software met presentatiemogelijkheden, CAD-software voor marketing, verkoop, ontwerpen, presenteren, produceren, ideeën visualiseren met software

3D-ONTWERPSOFTWARE DIE U EEN PROFESSIONELE OPLOSSING BIEDT BIJ ONTWERPEN, PRESENTEREN EN PRODUCEREN

De software van PaletteCAD is een volledig geïntegreerde tool om marketing & verkoop, ontwerp, presentatie en productie optimaal op elkaar af te stemmen.

5x JA voor PaletteCAD:

  1. Jarenlange ervaring
  2. Quick learning
  3. Volledig geïntegreerd
  4. Snel en nauwkeurig:
  5. Digitale perfectie