Eenvoudig
Gebruiksvriendelijk
Resultaatgericht

Het beste badkamer ontwerp programma

Wilt u aan de slag met het beste badkamer ontwerp programma? Dan raden wij u van harte aan om eens een kijkje te komen nemen bij PaletteCAD. Dit is een softwarepakket dat al meer dan twintig jaar tot het beste behoort wat er op dit gebied te krijgen is. Met onze software ontwerpt u eenvoudig een nieuwe badkamer, maar PaletteCAD is ook te gebruiken voor het ontwerpen van andere onderdelen van de inrichting. Het is een geheel professioneel softwarepakket waarmee u er op kunt rekenen dat u de best mogelijke resultaten krijgt. Het is daarbij ook gebruiksvriendelijk en geeft u een ongekende vrijheid bij het ontwerpen van een inrichting.

Aan de slag met het beste 3D badkamer ontwerp programma

Als u een klant heeft die een mooie inrichting ontworpen wil hebben, dan is het belangrijk om ervoor te zorgen dat deze klant hierbij zo goed mogelijk op de hoogte wordt gehouden. PaletteCAD is software waarmee u niet alleen maar een ontwerp kunt maken, maar waarmee u dit ontwerp ook direct, op professionele wijze, kunt presenteren. Zodoende is het een pakket dat multifunctioneel is. Op meerdere gebieden zelfs nog, want met PaletteCAD kunt u namelijk ook de werkvoorbereiding en productie aansturen. U heeft dan ook geen andere software meer nodig als u eenmaal met PaletteCAD aan de slag gaat!

Met een goed programma een badkamer ontwerpen

Wilt u met ons programma een badkamer ontwerpen? Neem dan gewoon even contact met ons op met al uw vragen. We vertellen u graag meer over hoe onze software werkt en over hoe u deze het beste kunt gebruiken om een badkamer te ontwerpen. Het is daarbij belangrijk om uw klant altijd zo goed mogelijk op de hoogte te houden en altijd te laten zien hoe de vorderingen van ontwerp en productie zijn. Ons 3D badkamer ontwerp programma helpt u om uw klanten altijd geheel tevreden te houden.

Vraag nu een gratis Demo aan!

1
2
3
4
5
PaletteCAD, alles-in-één-software, ontwerpsoftware, CAD software, ontwerpen in 3D, makkelijke interface, softwareoplossing, interieurontwerp, standbouw, badkamer, tegels, natuursteen, haarden, kachels, winkelinrichting, gebruiksvriendelijke CAD-software, virtual reality, CAD-software met presentatiemogelijkheden, CAD-software voor marketing, verkoop, ontwerpen, presenteren, produceren, ideeën visualiseren met software
1

GEBRUIKSVRIENDELIJKE WERKOMGEVING

Het beeldscherm is overzichtelijk en intuïtief vormgegeven. De pictogrammen en de menubalk sluiten aan bij de kantoorsoftware die u gewend bent. En mocht u toch eens niet meteen weten hoe u verder moet, dan plaatst u de muiswijzer boven op een pictogram en u krijgt meteen een korte toelichting. Eenvoudiger kan niet!

2

DRAG & DROP

In PaletteCAD sleept u objecten en materialen gewoon in uw ontwerp. U kunt geheel muisgestuurd uw creativiteit de vrije hand geven. Maar er zijn ook logische sneltoetsen voor iedere functie. Hierdoor kunt u werken op de manier die u het prettigst vindt.

3

MINDER HANDELINGEN

In de PaletteCAD-werkomgeving heeft u vrijwel alle functies en materialen die u nodig heeft direct bij de hand in logische, elkaar opvolgende menu’s. Een goed gestructureerde gereedschapskist, maar dan digitaal! Het resultaat? Minder zoeken en zo’n 30% minder muisklikken om te komen tot een ontwerp dat klaar is om te presenteren.

4

VOLLEDIGE 3D-FUNCTIONALITEIT

Ontwerpen, presenteren en construeren in 3D is eenvoudig met PaletteCAD. Hierdoor kunt u zich concentreren op het ontwerp. Al snel ziet u uw ideeën veranderen in realiteit!

5

DE PERFECTE AFBEELDING

Geanimeerde beeldovergangen, inzoomen naar nieuwe dimensies, overtuigend realistische foto’s met één druk op de knop… Met PaletteCAD geeft u uzelf een onderscheidend voordeel ten opzichte van uw concurrentie waar het gaat om ontwerpen, presenteren en produceren.

PaletteCAD, alles-in-één-software, ontwerpsoftware, CAD software, ontwerpen in 3D, makkelijke interface, softwareoplossing, interieurontwerp, standbouw, badkamer, tegels, natuursteen, haarden, kachels, winkelinrichting, gebruiksvriendelijke CAD-software, virtual reality, CAD-software met presentatiemogelijkheden, CAD-software voor marketing, verkoop, ontwerpen, presenteren, produceren, ideeën visualiseren met software

3D-ONTWERPSOFTWARE DIE U EEN PROFESSIONELE OPLOSSING BIEDT BIJ ONTWERPEN, PRESENTEREN EN PRODUCEREN

De software van PaletteCAD is een volledig geïntegreerde tool om marketing & verkoop, ontwerp, presentatie en productie optimaal op elkaar af te stemmen.

5x JA voor PaletteCAD:

  1. Jarenlange ervaring
  2. Quick learning
  3. Volledig geïntegreerd
  4. Snel en nauwkeurig:
  5. Digitale perfectie