Eenvoudig
Gebruiksvriendelijk
Resultaatgericht

De beste badkamer ontwerp software van PaletteCAD

Bent u een professioneel ontwerper van interieurs? Wordt u vaak ingezet om een mooi ontwerp te maken voor een nieuwe badkamer? Dan raden wij u aan om eens PaletteCAD uit te proberen. Met deze badkamer ontwerp software is het namelijk heel eenvoudig om een ontwerp van een badkamer in elkaar te zetten. Het is een programma dat voorzien is van allerhande features om u het ontwerpen zo eenvoudig mogelijk te maken. Deze 3D badkamer ontwerp software is er helemaal op ontwikkeld u de mogelijkheid te geven een perfecte badkamer te ontwerpen en deze professioneel te presenteren.

De beste software voor badkamer ontwerpen

Als u op zoek bent naar software om een badkamer mee te ontwerpen, dan kunnen wij u van harte aanraden om hiervoor PaletteCAD te gebruiken. Onze software is er namelijk op ontwikkeld om zo gebruiksvriendelijk mogelijk te zijn en daarbij ook een buitengewone vrijheid te geven. Het is belangrijk om geen beperkingen te hebben als u een ontwerp wilt maken, u hoeft daarvoor bij PaletteCAD niet bang te zijn. Dit is een softwarepakket dat al meer dan 20 jaar wordt gebruikt door professionals. Bent u ook op zoek naar een pakket waarmee u eenvoudig de beste resultaten behaalt en waarmee u uw klanten de mooiste badkamers voor kunt schotelen? Neem dan gewoon even contact met ons op of neem een kijkje op onze website.

Aan de slag met badkamer ontwerp software

Onze 3D badkamer ontwerp software is de beste die er op de markt te krijgen is. Dit is een alles-in-een software concept waarmee u niet alleen maar kunt ontwerpen, maar ook presenteren. Daarnaast is het pakket ook geschikt om uw werkvoorbereiding en productie aan te sturen. Op onze website leest u uitgebreide informatie over onze software. We raden u dan ook van harte aan om eens op onze site te kijken wat we u hier allemaal over te vertellen hebben. U zult zien dat uw klanten enthousiast reageren als u een prachtige badkamer aan ze presenteert.

Vraag nu een gratis Demo aan!

1
2
3
4
5
PaletteCAD, alles-in-één-software, ontwerpsoftware, CAD software, ontwerpen in 3D, makkelijke interface, softwareoplossing, interieurontwerp, standbouw, badkamer, tegels, natuursteen, haarden, kachels, winkelinrichting, gebruiksvriendelijke CAD-software, virtual reality, CAD-software met presentatiemogelijkheden, CAD-software voor marketing, verkoop, ontwerpen, presenteren, produceren, ideeën visualiseren met software
1

GEBRUIKSVRIENDELIJKE WERKOMGEVING

Het beeldscherm is overzichtelijk en intuïtief vormgegeven. De pictogrammen en de menubalk sluiten aan bij de kantoorsoftware die u gewend bent. En mocht u toch eens niet meteen weten hoe u verder moet, dan plaatst u de muiswijzer boven op een pictogram en u krijgt meteen een korte toelichting. Eenvoudiger kan niet!

2

DRAG & DROP

In PaletteCAD sleept u objecten en materialen gewoon in uw ontwerp. U kunt geheel muisgestuurd uw creativiteit de vrije hand geven. Maar er zijn ook logische sneltoetsen voor iedere functie. Hierdoor kunt u werken op de manier die u het prettigst vindt.

3

MINDER HANDELINGEN

In de PaletteCAD-werkomgeving heeft u vrijwel alle functies en materialen die u nodig heeft direct bij de hand in logische, elkaar opvolgende menu’s. Een goed gestructureerde gereedschapskist, maar dan digitaal! Het resultaat? Minder zoeken en zo’n 30% minder muisklikken om te komen tot een ontwerp dat klaar is om te presenteren.

4

VOLLEDIGE 3D-FUNCTIONALITEIT

Ontwerpen, presenteren en construeren in 3D is eenvoudig met PaletteCAD. Hierdoor kunt u zich concentreren op het ontwerp. Al snel ziet u uw ideeën veranderen in realiteit!

5

DE PERFECTE AFBEELDING

Geanimeerde beeldovergangen, inzoomen naar nieuwe dimensies, overtuigend realistische foto’s met één druk op de knop… Met PaletteCAD geeft u uzelf een onderscheidend voordeel ten opzichte van uw concurrentie waar het gaat om ontwerpen, presenteren en produceren.

PaletteCAD, alles-in-één-software, ontwerpsoftware, CAD software, ontwerpen in 3D, makkelijke interface, softwareoplossing, interieurontwerp, standbouw, badkamer, tegels, natuursteen, haarden, kachels, winkelinrichting, gebruiksvriendelijke CAD-software, virtual reality, CAD-software met presentatiemogelijkheden, CAD-software voor marketing, verkoop, ontwerpen, presenteren, produceren, ideeën visualiseren met software

3D-ONTWERPSOFTWARE DIE U EEN PROFESSIONELE OPLOSSING BIEDT BIJ ONTWERPEN, PRESENTEREN EN PRODUCEREN

De software van PaletteCAD is een volledig geïntegreerde tool om marketing & verkoop, ontwerp, presentatie en productie optimaal op elkaar af te stemmen.

5x JA voor PaletteCAD:

  1. Jarenlange ervaring
  2. Quick learning
  3. Volledig geïntegreerd
  4. Snel en nauwkeurig:
  5. Digitale perfectie