Eenvoudig
Gebruiksvriendelijk
Resultaatgericht

Het beste badkamer tekenprogramma

Als u een professioneel ontwerper van badkamers en andere onderdelen van interieurs bent, dan is het belangrijk om hier de best mogelijke software bij te gebruiken. Het badkamer tekenprogramma PaletteCAD is hier dan ook een goede keuze voor. Ons programma is al meer dan 20 jaar het beste wat er op dit gebied te krijgen is. Met PaletteCAD kunt u professioneel een badkamer ontwerpen, dat u dan daarna eenvoudig in 3D aan uw klanten kunt presenteren. Ons 3D badkamer tekenprogramma is er specifiek op ontworpen om zo gebruiksvriendelijk mogelijk te zijn en u alle vrijheid te geven die u nodig heeft bij het ontwerpen van badkamers en andere interieurs.

Een badkamer tekenen met programma PaletteCAD

Als professioneel ontwerper van badkamers en andere onderdelen van een interieur, is het belangrijk om hier altijd de best mogelijke software voor te gebruiken. U wilt toch niet vastzitten aan een programma dat weinig opties te bieden heeft en dat allerhande restricties opwerpt? Met PaletteCAD hoeft u hier niet bang voor te zijn. Wij zorgen er namelijk voor dat u de vrijheid heeft die nodig is om met de mooiste ontwerpen te komen. Zo kan uw klant u niet verrassen met eisen waar u niet aan kunt voldoen!

Aan de slag met ons 3D badkamer tekenprogramma

PaletteCAD is een softwarepakket dat een echte alles-in-een oplossing biedt. U gaat met onze software eenvoudig aan de slag, zodat u tot de mooiste ontwerpen kunt komen. Ons badkamer tekenprogramma is al toe aan versie 9 en heeft in de verschillende versies een groot aantal verbeteringen en aanpassingen ondergaan. Zo kunt u er op rekenen dat u hier software mee in huis haalt die helemaal is afgestemd op uw wensen. Als u hier meer over wilt weten kunt u natuurlijk altijd even contact opnemen met ons. We beantwoorden dan graag al uw vragen.

Vraag nu een gratis Demo aan!

1
2
3
4
5
PaletteCAD, alles-in-één-software, ontwerpsoftware, CAD software, ontwerpen in 3D, makkelijke interface, softwareoplossing, interieurontwerp, standbouw, badkamer, tegels, natuursteen, haarden, kachels, winkelinrichting, gebruiksvriendelijke CAD-software, virtual reality, CAD-software met presentatiemogelijkheden, CAD-software voor marketing, verkoop, ontwerpen, presenteren, produceren, ideeën visualiseren met software
1

GEBRUIKSVRIENDELIJKE WERKOMGEVING

Het beeldscherm is overzichtelijk en intuïtief vormgegeven. De pictogrammen en de menubalk sluiten aan bij de kantoorsoftware die u gewend bent. En mocht u toch eens niet meteen weten hoe u verder moet, dan plaatst u de muiswijzer boven op een pictogram en u krijgt meteen een korte toelichting. Eenvoudiger kan niet!

2

DRAG & DROP

In PaletteCAD sleept u objecten en materialen gewoon in uw ontwerp. U kunt geheel muisgestuurd uw creativiteit de vrije hand geven. Maar er zijn ook logische sneltoetsen voor iedere functie. Hierdoor kunt u werken op de manier die u het prettigst vindt.

3

MINDER HANDELINGEN

In de PaletteCAD-werkomgeving heeft u vrijwel alle functies en materialen die u nodig heeft direct bij de hand in logische, elkaar opvolgende menu’s. Een goed gestructureerde gereedschapskist, maar dan digitaal! Het resultaat? Minder zoeken en zo’n 30% minder muisklikken om te komen tot een ontwerp dat klaar is om te presenteren.

4

VOLLEDIGE 3D-FUNCTIONALITEIT

Ontwerpen, presenteren en construeren in 3D is eenvoudig met PaletteCAD. Hierdoor kunt u zich concentreren op het ontwerp. Al snel ziet u uw ideeën veranderen in realiteit!

5

DE PERFECTE AFBEELDING

Geanimeerde beeldovergangen, inzoomen naar nieuwe dimensies, overtuigend realistische foto’s met één druk op de knop… Met PaletteCAD geeft u uzelf een onderscheidend voordeel ten opzichte van uw concurrentie waar het gaat om ontwerpen, presenteren en produceren.

PaletteCAD, alles-in-één-software, ontwerpsoftware, CAD software, ontwerpen in 3D, makkelijke interface, softwareoplossing, interieurontwerp, standbouw, badkamer, tegels, natuursteen, haarden, kachels, winkelinrichting, gebruiksvriendelijke CAD-software, virtual reality, CAD-software met presentatiemogelijkheden, CAD-software voor marketing, verkoop, ontwerpen, presenteren, produceren, ideeën visualiseren met software

3D-ONTWERPSOFTWARE DIE U EEN PROFESSIONELE OPLOSSING BIEDT BIJ ONTWERPEN, PRESENTEREN EN PRODUCEREN

De software van PaletteCAD is een volledig geïntegreerde tool om marketing & verkoop, ontwerp, presentatie en productie optimaal op elkaar af te stemmen.

5x JA voor PaletteCAD:

  1. Jarenlange ervaring
  2. Quick learning
  3. Volledig geïntegreerd
  4. Snel en nauwkeurig:
  5. Digitale perfectie