Eenvoudig
Gebruiksvriendelijk
Resultaatgericht

Aan de slag met de beste badkamer tekensoftware

Met de badkamer tekensoftware van PaletteCAD heeft u de mogelijkheid om zonder problemen de mooiste badkamers te ontwerpen. We raden u daarbij aan om vooral eens een kijkje te komen nemen op onze website om hier uitgebreide informatie terug te vinden over de vele features die PaletteCAD rijk is. Onze 3D badkamer tekensoftware biedt u de mogelijkheid om zonder beperkingen aan de slag te gaan met het ontwerpen van de mooiste badkamers. Een badkamer tekenen met software die hier helemaal op is ontwikkeld is aan te raden boven het gebruik van software die minder intuitief werkt. Bij PaletteCAD hoeft u hier niet bang voor te zijn.

Een badkamer tekenen met software die professioneel is ontwikkeld

PaletteCAD is een softwarepakket dat al meer dan 20 jaar bestaat. Er is veel veranderd in de verschillende versies van deze software die wij door de jaren heen hebben uitgebracht. We durven wel met recht te stellen dat onze software momenteel de meest gebruiksvriendelijke is die er te krijgen is. De gebruiksinterface is dusdanig ontwikkeld dat u zonder welke beperkingen dan ook aan de slag kunt met het ontwerpen van badkamers en andere interieurs. U kunt zodoende helemaal maken wat u in gedachten had, zonder dat u zich al teveel bezig hoeft te houden met het technische aspect hiervan.

De beste 3D badkamer tekensoftware van PaletteCAD

Doordat PaletteCAD zo gebruiksvriendelijk is, kunt u sneller werken en zo meer opdrachten aannemen. Uw productiviteit wordt bevorderd door onze software, waar al van tevoren meerdere stappen zijn ingepland. Dit zijn geautomatiseerde functies die u meerdere keren zult gebruiken. Daarbij is het ook mogelijk om plattegronden te produceren met slechts enkele klikken op de muis. Gebruiksvriendelijker dan onze badkamer tekensoftware is simpelweg niet mogelijk. Indien u hier meer over wilt weten kunt u altijd even contact met ons opnemen. We sturen u ook graag ons gratis informatiepakket toe.

Vraag nu een gratis Demo aan!

1
2
3
4
5
PaletteCAD, alles-in-één-software, ontwerpsoftware, CAD software, ontwerpen in 3D, makkelijke interface, softwareoplossing, interieurontwerp, standbouw, badkamer, tegels, natuursteen, haarden, kachels, winkelinrichting, gebruiksvriendelijke CAD-software, virtual reality, CAD-software met presentatiemogelijkheden, CAD-software voor marketing, verkoop, ontwerpen, presenteren, produceren, ideeën visualiseren met software
1

GEBRUIKSVRIENDELIJKE WERKOMGEVING

Het beeldscherm is overzichtelijk en intuïtief vormgegeven. De pictogrammen en de menubalk sluiten aan bij de kantoorsoftware die u gewend bent. En mocht u toch eens niet meteen weten hoe u verder moet, dan plaatst u de muiswijzer boven op een pictogram en u krijgt meteen een korte toelichting. Eenvoudiger kan niet!

2

DRAG & DROP

In PaletteCAD sleept u objecten en materialen gewoon in uw ontwerp. U kunt geheel muisgestuurd uw creativiteit de vrije hand geven. Maar er zijn ook logische sneltoetsen voor iedere functie. Hierdoor kunt u werken op de manier die u het prettigst vindt.

3

MINDER HANDELINGEN

In de PaletteCAD-werkomgeving heeft u vrijwel alle functies en materialen die u nodig heeft direct bij de hand in logische, elkaar opvolgende menu’s. Een goed gestructureerde gereedschapskist, maar dan digitaal! Het resultaat? Minder zoeken en zo’n 30% minder muisklikken om te komen tot een ontwerp dat klaar is om te presenteren.

4

VOLLEDIGE 3D-FUNCTIONALITEIT

Ontwerpen, presenteren en construeren in 3D is eenvoudig met PaletteCAD. Hierdoor kunt u zich concentreren op het ontwerp. Al snel ziet u uw ideeën veranderen in realiteit!

5

DE PERFECTE AFBEELDING

Geanimeerde beeldovergangen, inzoomen naar nieuwe dimensies, overtuigend realistische foto’s met één druk op de knop… Met PaletteCAD geeft u uzelf een onderscheidend voordeel ten opzichte van uw concurrentie waar het gaat om ontwerpen, presenteren en produceren.

PaletteCAD, alles-in-één-software, ontwerpsoftware, CAD software, ontwerpen in 3D, makkelijke interface, softwareoplossing, interieurontwerp, standbouw, badkamer, tegels, natuursteen, haarden, kachels, winkelinrichting, gebruiksvriendelijke CAD-software, virtual reality, CAD-software met presentatiemogelijkheden, CAD-software voor marketing, verkoop, ontwerpen, presenteren, produceren, ideeën visualiseren met software

3D-ONTWERPSOFTWARE DIE U EEN PROFESSIONELE OPLOSSING BIEDT BIJ ONTWERPEN, PRESENTEREN EN PRODUCEREN

De software van PaletteCAD is een volledig geïntegreerde tool om marketing & verkoop, ontwerp, presentatie en productie optimaal op elkaar af te stemmen.

5x JA voor PaletteCAD:

  1. Jarenlange ervaring
  2. Quick learning
  3. Volledig geïntegreerd
  4. Snel en nauwkeurig:
  5. Digitale perfectie