Eenvoudig
Gebruiksvriendelijk
Resultaatgericht

Perfect badkamers plannen met PaletteCAD

Bent u een ontwerper van interieurs en zoekt u hier een goede software oplossing voor? Dan heeft u wellicht al eens gehoord van PaletteCAD. Met deze software is het mogelijk om elk interieur tot in de kleinste details te plannen. Het is een softwarepakket dat al meer dan twintig jaar bestaat en dat inmiddels aan versie 9 toe is. Met deze versie is het bijvoorbeeld mogelijk om als badkamerplanner een badkamer in beeld te brengen waar uw klanten of relaties zeer tevreden over zullen zijn. Met de software zet u eenvoudig alles op de juiste plek en laat u aan uw klanten tot in de kleinste details zien hoe alles er uit komt te zien.

De 3D badkamerplanner voor professionals

Als u een klant heeft waar u een badkamer, of een ander interieur, voor wilt plannen, dan is het belangrijk om ervoor te zorgen dat u hier de juiste tools voor heeft. PaletteCAD is een programma van hoge kwaliteit dat het hoogste percentage gebruikers in Duitsland heeft en dat is niet voor niets! PaletteCAD is een all-in-one oplossing waar u eenvoudig mee aan de slag kunt, maar waar u toch zeer professionele resultaten kunt behalen. Het pakket onderscheid zich van de concurrentie door revolutionair oppervlaktedesign, een handige, innovatieve user interface en allerhande andere features die ervoor zorgen dat u een ongekende ontwerpvrijheid zult kennen. Het perfecte pakket om de ideale badkamer mee te ontwerpen.

Als planner een badkamer ontwerpen

Wilt u met onze planner een badkamer ontwerpen? Dan raden wij u aan om hiervoor eens een kijkje te komen nemen op onze website. Hier vindt u tot in de kleinste details alle features die ons pakket rijk is. U leest hier alles over het ontwerpen met PaletteCAD, maar ook hoe u hier een goede presentatie mee op touw zet. U vindt hier ook onze contactinformatie, voor het geval u graag meer wilt weten over wat wij allemaal voor u kunnen betekenen en wat voor mogelijkheden u heeft met het pakket. Uw bestelling maken via onze site is ook heel eenvoudig.

Vraag nu een gratis Demo aan!

1
2
3
4
5
PaletteCAD, alles-in-één-software, ontwerpsoftware, CAD software, ontwerpen in 3D, makkelijke interface, softwareoplossing, interieurontwerp, standbouw, badkamer, tegels, natuursteen, haarden, kachels, winkelinrichting, gebruiksvriendelijke CAD-software, virtual reality, CAD-software met presentatiemogelijkheden, CAD-software voor marketing, verkoop, ontwerpen, presenteren, produceren, ideeën visualiseren met software
1

GEBRUIKSVRIENDELIJKE WERKOMGEVING

Het beeldscherm is overzichtelijk en intuïtief vormgegeven. De pictogrammen en de menubalk sluiten aan bij de kantoorsoftware die u gewend bent. En mocht u toch eens niet meteen weten hoe u verder moet, dan plaatst u de muiswijzer boven op een pictogram en u krijgt meteen een korte toelichting. Eenvoudiger kan niet!

2

DRAG & DROP

In PaletteCAD sleept u objecten en materialen gewoon in uw ontwerp. U kunt geheel muisgestuurd uw creativiteit de vrije hand geven. Maar er zijn ook logische sneltoetsen voor iedere functie. Hierdoor kunt u werken op de manier die u het prettigst vindt.

3

MINDER HANDELINGEN

In de PaletteCAD-werkomgeving heeft u vrijwel alle functies en materialen die u nodig heeft direct bij de hand in logische, elkaar opvolgende menu’s. Een goed gestructureerde gereedschapskist, maar dan digitaal! Het resultaat? Minder zoeken en zo’n 30% minder muisklikken om te komen tot een ontwerp dat klaar is om te presenteren.

4

VOLLEDIGE 3D-FUNCTIONALITEIT

Ontwerpen, presenteren en construeren in 3D is eenvoudig met PaletteCAD. Hierdoor kunt u zich concentreren op het ontwerp. Al snel ziet u uw ideeën veranderen in realiteit!

5

DE PERFECTE AFBEELDING

Geanimeerde beeldovergangen, inzoomen naar nieuwe dimensies, overtuigend realistische foto’s met één druk op de knop… Met PaletteCAD geeft u uzelf een onderscheidend voordeel ten opzichte van uw concurrentie waar het gaat om ontwerpen, presenteren en produceren.

PaletteCAD, alles-in-één-software, ontwerpsoftware, CAD software, ontwerpen in 3D, makkelijke interface, softwareoplossing, interieurontwerp, standbouw, badkamer, tegels, natuursteen, haarden, kachels, winkelinrichting, gebruiksvriendelijke CAD-software, virtual reality, CAD-software met presentatiemogelijkheden, CAD-software voor marketing, verkoop, ontwerpen, presenteren, produceren, ideeën visualiseren met software

3D-ONTWERPSOFTWARE DIE U EEN PROFESSIONELE OPLOSSING BIEDT BIJ ONTWERPEN, PRESENTEREN EN PRODUCEREN

De software van PaletteCAD is een volledig geïntegreerde tool om marketing & verkoop, ontwerp, presentatie en productie optimaal op elkaar af te stemmen.

5x JA voor PaletteCAD:

  1. Jarenlange ervaring
  2. Quick learning
  3. Volledig geïntegreerd
  4. Snel en nauwkeurig:
  5. Digitale perfectie