Eenvoudig
Gebruiksvriendelijk
Resultaatgericht

Met PaletteCAD snel een beursstand design maken

Het is bij het maken van een beursstand design belangrijk om op een aantal dingen te letten. Het design moet er mooi uitzien, daarbij ook opvallend zijn en natuurlijk ook helemaal kloppen. Om een 3D beursstand design te maken kunt u het beste PaletteCAD gebruiken. Onze software is namelijk dusdanig ontwikkeld dat u eenvoudig een design kunt maken, waar u in een handomdraai elementen aan toevoegt. We hebben in de catalogus een zeer groot aantal interieurobjecten klaarstaan waarmee u naar hartenlust kunt combineren.

Het mooiste design voor uw beursstand

Als u een design aan het maken bent voor een beursstand, dan wilt u hierin niet beperkt worden. PaletteCAD is een programma van hoge kwaliteit met het hoogste percentage gebruikers in Duitsland, en dat is niet voor niets! U wilt juist dat uw creativiteit zoveel mogelijk zijn vrije gang kan gaan. Vandaar ook dat wij PaletteCAD zo gebruiksvriendelijk mogelijk hebben gemaakt. Zonder u om technische zaken te hoeven bekommeren voegt u elementen aan een beursstand design toe. Dit wordt daarna fotorealistisch door onze software gerenderd, zodat u en uw klanten een duidelijke indruk krijgen van hoe het ontwerp er in het echt uit komt te zien. Het is dan heel makkelijk om aanpassingen te maken zodat de stand helemaal op de wensen van uw opdrachtgever aansluit.

Meer weten over ons 3D beursstand design?

We kunnen natuurlijk zelf wel zeggen dat we PaletteCAD het beste softwarepakket vinden voor het maken van een design voor een beursstand, maar we laten u dat graag ook eens zien. We hebben een online demonstratie klaarstaan waarmee u een goede indruk zult krijgen van wat u van PaletteCAD kunt verwachten. Uiteraard kunt u ook altijd contact met ons opnemen om uw vragen over PaletteCAD aan ons te stellen. We vertellen u graag meer over onze software, de modules en de VR-mogelijkheden, waarmee u bij een presentatie nog beter uw visie naar voren kunt brengen. De mooiste beursstand designs maakt u met PaletteCAD!

Vraag nu een gratis Demo aan!

1
2
3
4
5
PaletteCAD, alles-in-één-software, ontwerpsoftware, CAD software, ontwerpen in 3D, makkelijke interface, softwareoplossing, interieurontwerp, standbouw, badkamer, tegels, natuursteen, haarden, kachels, winkelinrichting, gebruiksvriendelijke CAD-software, virtual reality, CAD-software met presentatiemogelijkheden, CAD-software voor marketing, verkoop, ontwerpen, presenteren, produceren, ideeën visualiseren met software
1

GEBRUIKSVRIENDELIJKE WERKOMGEVING

Het beeldscherm is overzichtelijk en intuïtief vormgegeven. De pictogrammen en de menubalk sluiten aan bij de kantoorsoftware die u gewend bent. En mocht u toch eens niet meteen weten hoe u verder moet, dan plaatst u de muiswijzer boven op een pictogram en u krijgt meteen een korte toelichting. Eenvoudiger kan niet!

2

DRAG & DROP

In PaletteCAD sleept u objecten en materialen gewoon in uw ontwerp. U kunt geheel muisgestuurd uw creativiteit de vrije hand geven. Maar er zijn ook logische sneltoetsen voor iedere functie. Hierdoor kunt u werken op de manier die u het prettigst vindt.

3

MINDER HANDELINGEN

In de PaletteCAD-werkomgeving heeft u vrijwel alle functies en materialen die u nodig heeft direct bij de hand in logische, elkaar opvolgende menu’s. Een goed gestructureerde gereedschapskist, maar dan digitaal! Het resultaat? Minder zoeken en zo’n 30% minder muisklikken om te komen tot een ontwerp dat klaar is om te presenteren.

4

VOLLEDIGE 3D-FUNCTIONALITEIT

Ontwerpen, presenteren en construeren in 3D is eenvoudig met PaletteCAD. Hierdoor kunt u zich concentreren op het ontwerp. Al snel ziet u uw ideeën veranderen in realiteit!

5

DE PERFECTE AFBEELDING

Geanimeerde beeldovergangen, inzoomen naar nieuwe dimensies, overtuigend realistische foto’s met één druk op de knop… Met PaletteCAD geeft u uzelf een onderscheidend voordeel ten opzichte van uw concurrentie waar het gaat om ontwerpen, presenteren en produceren.

PaletteCAD, alles-in-één-software, ontwerpsoftware, CAD software, ontwerpen in 3D, makkelijke interface, softwareoplossing, interieurontwerp, standbouw, badkamer, tegels, natuursteen, haarden, kachels, winkelinrichting, gebruiksvriendelijke CAD-software, virtual reality, CAD-software met presentatiemogelijkheden, CAD-software voor marketing, verkoop, ontwerpen, presenteren, produceren, ideeën visualiseren met software

3D-ONTWERPSOFTWARE DIE U EEN PROFESSIONELE OPLOSSING BIEDT BIJ ONTWERPEN, PRESENTEREN EN PRODUCEREN

De software van PaletteCAD is een volledig geïntegreerde tool om marketing & verkoop, ontwerp, presentatie en productie optimaal op elkaar af te stemmen.

5x JA voor PaletteCAD:

  1. Jarenlange ervaring
  2. Quick learning
  3. Volledig geïntegreerd
  4. Snel en nauwkeurig:
  5. Digitale perfectie