Eenvoudig
Gebruiksvriendelijk
Resultaatgericht

Eenvoudig een 3D beursstand ontwerpen

Staat u met uw bedrijf binnenkort op een beurs? Of heeft een van uw opdrachtgevers u gevraagd om een beursstand te ontwerpen? Dan is het goed om hier PaletteCAD voor te gebruiken. Onze software is namelijk zeer eenvoudig te gebruiken. U kunt niet alleen in een handomdraai een beursstand ontwerpen, maar deze daarna ook weer snel aanpassen. Het is mogelijk om binnen tien minuten een mooie stand klaar te hebben staan. Wilt u een 3D beursstand ontwerpen? We nodigen u dan van harte uit om onze online demonstratie eens te bekijken, zodat u een goede indruk krijgt van wat u van PaletteCAD allemaal kunt verwachten.

Aan de slag met het ontwerpen van een beursstand

Er komt bij het ontwerpen van een beursstand veel kijken. Zo moet de stand er natuurlijk aantrekkelijk uitzien. U wilt per slot van rekening dat mensen die hier voorbij lopen er door getriggered worden. Maar daarbij zijn er ook allemaal technische zaken waar bij het beursstand ontwerpen rekening mee moet worden gehouden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan iets simpels als de plek waar de stroompunten binnen moeten komen. Dit zijn allemaal zaken waar u met PaletteCAD rekening mee kunt houden. Zo heeft u na afloop van het ontwerpen een stand die er niet alleen mooi uitziet, maar die ook realiseerbaar is.

Wilt u in 3D een beursstand ontwerpen?

We vertellen u graag meer over de mogelijkheden die u heeft met PaletteCAD. Als u de online presentatie heeft gekeken en toch nog vragen heeft, dan neemt u hier gewoon contact over op met ons. We vertellen u graag meer over alle mogelijkheden die u heeft met ons pakket voor het ontwerpen van een beursstand. Zo kunt u straks samen met de opdrachtgever een stand maken die helemaal op uw beider wensen is afgestemd. We hopen dan ook dat u binnenkort met PaletteCAD de mooiste dingen gaat maken.

Vraag nu een gratis Demo aan!

1
2
3
4
5
PaletteCAD, alles-in-één-software, ontwerpsoftware, CAD software, ontwerpen in 3D, makkelijke interface, softwareoplossing, interieurontwerp, standbouw, badkamer, tegels, natuursteen, haarden, kachels, winkelinrichting, gebruiksvriendelijke CAD-software, virtual reality, CAD-software met presentatiemogelijkheden, CAD-software voor marketing, verkoop, ontwerpen, presenteren, produceren, ideeën visualiseren met software
1

GEBRUIKSVRIENDELIJKE WERKOMGEVING

Het beeldscherm is overzichtelijk en intuïtief vormgegeven. De pictogrammen en de menubalk sluiten aan bij de kantoorsoftware die u gewend bent. En mocht u toch eens niet meteen weten hoe u verder moet, dan plaatst u de muiswijzer boven op een pictogram en u krijgt meteen een korte toelichting. Eenvoudiger kan niet!

2

DRAG & DROP

In PaletteCAD sleept u objecten en materialen gewoon in uw ontwerp. U kunt geheel muisgestuurd uw creativiteit de vrije hand geven. Maar er zijn ook logische sneltoetsen voor iedere functie. Hierdoor kunt u werken op de manier die u het prettigst vindt.

3

MINDER HANDELINGEN

In de PaletteCAD-werkomgeving heeft u vrijwel alle functies en materialen die u nodig heeft direct bij de hand in logische, elkaar opvolgende menu’s. Een goed gestructureerde gereedschapskist, maar dan digitaal! Het resultaat? Minder zoeken en zo’n 30% minder muisklikken om te komen tot een ontwerp dat klaar is om te presenteren.

4

VOLLEDIGE 3D-FUNCTIONALITEIT

Ontwerpen, presenteren en construeren in 3D is eenvoudig met PaletteCAD. Hierdoor kunt u zich concentreren op het ontwerp. Al snel ziet u uw ideeën veranderen in realiteit!

5

DE PERFECTE AFBEELDING

Geanimeerde beeldovergangen, inzoomen naar nieuwe dimensies, overtuigend realistische foto’s met één druk op de knop… Met PaletteCAD geeft u uzelf een onderscheidend voordeel ten opzichte van uw concurrentie waar het gaat om ontwerpen, presenteren en produceren.

PaletteCAD, alles-in-één-software, ontwerpsoftware, CAD software, ontwerpen in 3D, makkelijke interface, softwareoplossing, interieurontwerp, standbouw, badkamer, tegels, natuursteen, haarden, kachels, winkelinrichting, gebruiksvriendelijke CAD-software, virtual reality, CAD-software met presentatiemogelijkheden, CAD-software voor marketing, verkoop, ontwerpen, presenteren, produceren, ideeën visualiseren met software

3D-ONTWERPSOFTWARE DIE U EEN PROFESSIONELE OPLOSSING BIEDT BIJ ONTWERPEN, PRESENTEREN EN PRODUCEREN

De software van PaletteCAD is een volledig geïntegreerde tool om marketing & verkoop, ontwerp, presentatie en productie optimaal op elkaar af te stemmen.

5x JA voor PaletteCAD:

  1. Jarenlange ervaring
  2. Quick learning
  3. Volledig geïntegreerd
  4. Snel en nauwkeurig:
  5. Digitale perfectie