Eenvoudig
Gebruiksvriendelijk
Resultaatgericht

Op zoek naar een perfect binnenhuisarchitect programma?

Bent u een professionele binnenhuisarchitect die op zoek is naar goed software om bij het werk te gebruiken? Dan raden wij u aan om hiervoor eens PaletteCAD in overweging te nemen. Met onze software haalt u namelijk een pakket in huis dat er helemaal op is gericht om u alle vrijheid te geven die u bij het ontwerpen maar nodig kunt hebben. Ons binnenhuisarchitect programma is er speciaal op gericht om u een all-in-one pakket te bieden. U ontwerpt namelijk niet alleen maar een interieur met onze software, u presenteert deze ook op professionele wijze. Waarbij u ook de mogelijkheid heeft om een planning te maken van werkvoorbereiding en uitvoering.

Een programma voor binnenhuisarchitect

PaletteCAD is software die al ruim 20 jaar in ontwikkeling is. Bij elke versie die we van onze software hebben uitgebracht hebben we goed geluisterd naar onze gebruikers. Zodoende is het mogelijk om ons pakket te gebruiken en u hierbij geen zorgen te hoeven maken om alles in de software goed te kunnen vinden. Ons programma is intuitief en geeft u de mogelijkheid om bepaalde terugkerende acties zoveel mogelijk te automatiseren. Ons 3D binnenhuisarchitect programma is er vooral op gericht u het werk zo eenvoudig mogelijk te maken. Uw ideeen hoeven niet meer op ingewikkelde wijze tot leven gebracht te worden, u heeft alle vrijheid om te ontwerpen wat u wilt!

Aan de slag met PaletteCAD

Als u een binnenhuisarchitect bent die u op zoek is naar een 3D binnenhuisarchitect programma, dan raden wij u aan om hiervoor gewoon PaletteCAD te gebruiken. Neemt u anders eens contact met ons op als u vragen heeft over onze software. We sturen u dan ook graag een informatiepakket toe waarin u nog meer kunt lezen over onze software.

Vraag nu een gratis Demo aan!

1
2
3
4
5
PaletteCAD, alles-in-één-software, ontwerpsoftware, CAD software, ontwerpen in 3D, makkelijke interface, softwareoplossing, interieurontwerp, standbouw, badkamer, tegels, natuursteen, haarden, kachels, winkelinrichting, gebruiksvriendelijke CAD-software, virtual reality, CAD-software met presentatiemogelijkheden, CAD-software voor marketing, verkoop, ontwerpen, presenteren, produceren, ideeën visualiseren met software
1

GEBRUIKSVRIENDELIJKE WERKOMGEVING

Het beeldscherm is overzichtelijk en intuïtief vormgegeven. De pictogrammen en de menubalk sluiten aan bij de kantoorsoftware die u gewend bent. En mocht u toch eens niet meteen weten hoe u verder moet, dan plaatst u de muiswijzer boven op een pictogram en u krijgt meteen een korte toelichting. Eenvoudiger kan niet!

2

DRAG & DROP

In PaletteCAD sleept u objecten en materialen gewoon in uw ontwerp. U kunt geheel muisgestuurd uw creativiteit de vrije hand geven. Maar er zijn ook logische sneltoetsen voor iedere functie. Hierdoor kunt u werken op de manier die u het prettigst vindt.

3

MINDER HANDELINGEN

In de PaletteCAD-werkomgeving heeft u vrijwel alle functies en materialen die u nodig heeft direct bij de hand in logische, elkaar opvolgende menu’s. Een goed gestructureerde gereedschapskist, maar dan digitaal! Het resultaat? Minder zoeken en zo’n 30% minder muisklikken om te komen tot een ontwerp dat klaar is om te presenteren.

4

VOLLEDIGE 3D-FUNCTIONALITEIT

Ontwerpen, presenteren en construeren in 3D is eenvoudig met PaletteCAD. Hierdoor kunt u zich concentreren op het ontwerp. Al snel ziet u uw ideeën veranderen in realiteit!

5

DE PERFECTE AFBEELDING

Geanimeerde beeldovergangen, inzoomen naar nieuwe dimensies, overtuigend realistische foto’s met één druk op de knop… Met PaletteCAD geeft u uzelf een onderscheidend voordeel ten opzichte van uw concurrentie waar het gaat om ontwerpen, presenteren en produceren.

PaletteCAD, alles-in-één-software, ontwerpsoftware, CAD software, ontwerpen in 3D, makkelijke interface, softwareoplossing, interieurontwerp, standbouw, badkamer, tegels, natuursteen, haarden, kachels, winkelinrichting, gebruiksvriendelijke CAD-software, virtual reality, CAD-software met presentatiemogelijkheden, CAD-software voor marketing, verkoop, ontwerpen, presenteren, produceren, ideeën visualiseren met software

3D-ONTWERPSOFTWARE DIE U EEN PROFESSIONELE OPLOSSING BIEDT BIJ ONTWERPEN, PRESENTEREN EN PRODUCEREN

De software van PaletteCAD is een volledig geïntegreerde tool om marketing & verkoop, ontwerp, presentatie en productie optimaal op elkaar af te stemmen.

5x JA voor PaletteCAD:

  1. Jarenlange ervaring
  2. Quick learning
  3. Volledig geïntegreerd
  4. Snel en nauwkeurig:
  5. Digitale perfectie