Eenvoudig
Gebruiksvriendelijk
Resultaatgericht

Aan de slag met de beste binnenhuisarchitect software

Bent u een professioneel binnenhuisarchitect? Bent u op zoek naar de beste software om bij uw werk te gebruiken? Dan raden wij u aan om hiervoor eens te komen kijken bij PaletteCAD. PaletteCAD is een programma van hoge kwaliteit dat het hoogste percentage gebruikers in Duitsland heeft en dat is niet voor niets! Ons programma is er namelijk helemaal op gericht om u het ontwerpen zo eenvoudig mogelijk te maken, waarbij u wel een zeer breed scala aan opties heeft. We hebben bij het ontwikkelen van onze software gewerkt aan een innovatieve gebruikersinterface, die u alle vrijheid geeft die u maar nodig kunt hebben bij het ontwerpen van elke soort interieur. U kunt eenvoudig een heel huis ontwerpen met onze software, maar ook bijvoorbeeld alleen een nieuwe badkamer.

De beste 3D binnenhuisarchitect software

U gebruikt natuurlijk software als binnenhuisarchitect. U wilt dan toch ook dat deze software het u zo makkelijk mogelijk maakt om uw werk uit te voeren? We hebben de tools klaarstaan om u bij uw werk te ondersteunen. Zo kunt u met ons programma bijvoorbeeld heel eenvoudig bepaalde taken automatiseren. Zo bespaart u tijd, die u weer kunt gebruiken voor extra opdrachten. Gebruikt u onze software als binnenhuisarchitect, dan heeft u ook een krachtige tool in handen om een presentatie te geven. Deze wordt namelijk direct in het programma gegenereerd. U geeft dan in een handomdraai een professionele presentatie.

Meer weten over onze 3D binnenhuisarchitect software?

Als u meer wilt weten over onze software en de mogelijkheden die u heeft bij het gebruiken hiervan, dan raden wij u aan om gewoon eens een kijkje te nemen op onze website. Hier vindt u namelijk alle informatie die u maar nodig kunt hebben om alles te weten te komen over onze software. Wilt u meer weten over een bepaalde optie of heeft u andere vragen? Neem dan gewoon even contact met ons op. We beantwoorden graag al uw vragen en kunnen u ook een gratis informatiepakket toesturen.

Vraag nu een gratis Demo aan!

1
2
3
4
5
PaletteCAD, alles-in-één-software, ontwerpsoftware, CAD software, ontwerpen in 3D, makkelijke interface, softwareoplossing, interieurontwerp, standbouw, badkamer, tegels, natuursteen, haarden, kachels, winkelinrichting, gebruiksvriendelijke CAD-software, virtual reality, CAD-software met presentatiemogelijkheden, CAD-software voor marketing, verkoop, ontwerpen, presenteren, produceren, ideeën visualiseren met software
1

GEBRUIKSVRIENDELIJKE WERKOMGEVING

Het beeldscherm is overzichtelijk en intuïtief vormgegeven. De pictogrammen en de menubalk sluiten aan bij de kantoorsoftware die u gewend bent. En mocht u toch eens niet meteen weten hoe u verder moet, dan plaatst u de muiswijzer boven op een pictogram en u krijgt meteen een korte toelichting. Eenvoudiger kan niet!

2

DRAG & DROP

In PaletteCAD sleept u objecten en materialen gewoon in uw ontwerp. U kunt geheel muisgestuurd uw creativiteit de vrije hand geven. Maar er zijn ook logische sneltoetsen voor iedere functie. Hierdoor kunt u werken op de manier die u het prettigst vindt.

3

MINDER HANDELINGEN

In de PaletteCAD-werkomgeving heeft u vrijwel alle functies en materialen die u nodig heeft direct bij de hand in logische, elkaar opvolgende menu’s. Een goed gestructureerde gereedschapskist, maar dan digitaal! Het resultaat? Minder zoeken en zo’n 30% minder muisklikken om te komen tot een ontwerp dat klaar is om te presenteren.

4

VOLLEDIGE 3D-FUNCTIONALITEIT

Ontwerpen, presenteren en construeren in 3D is eenvoudig met PaletteCAD. Hierdoor kunt u zich concentreren op het ontwerp. Al snel ziet u uw ideeën veranderen in realiteit!

5

DE PERFECTE AFBEELDING

Geanimeerde beeldovergangen, inzoomen naar nieuwe dimensies, overtuigend realistische foto’s met één druk op de knop… Met PaletteCAD geeft u uzelf een onderscheidend voordeel ten opzichte van uw concurrentie waar het gaat om ontwerpen, presenteren en produceren.

PaletteCAD, alles-in-één-software, ontwerpsoftware, CAD software, ontwerpen in 3D, makkelijke interface, softwareoplossing, interieurontwerp, standbouw, badkamer, tegels, natuursteen, haarden, kachels, winkelinrichting, gebruiksvriendelijke CAD-software, virtual reality, CAD-software met presentatiemogelijkheden, CAD-software voor marketing, verkoop, ontwerpen, presenteren, produceren, ideeën visualiseren met software

3D-ONTWERPSOFTWARE DIE U EEN PROFESSIONELE OPLOSSING BIEDT BIJ ONTWERPEN, PRESENTEREN EN PRODUCEREN

De software van PaletteCAD is een volledig geïntegreerde tool om marketing & verkoop, ontwerp, presentatie en productie optimaal op elkaar af te stemmen.

5x JA voor PaletteCAD:

  1. Jarenlange ervaring
  2. Quick learning
  3. Volledig geïntegreerd
  4. Snel en nauwkeurig:
  5. Digitale perfectie