Eenvoudig
Gebruiksvriendelijk
Resultaatgericht

De perfecte aansturing van CNC

Bent u op zoek naar een softwarepakket dat kan zorgen voor een goede CNC aansturing? Dan raden wij u aan om hiervoor zeker eens bij PaletteCAD te komen kijken. We hebben namelijk een softwarepakket klaarstaan dat tot in de details perfect is ontworpen om het u mogelijk te maken perfecte producten te maken. CNC is ook wel bekend als Computer Numerical Control. Het is software die er voor zorgt dat machines de perfecte uitsneden maken uit bijvoorbeeld metaal, hout of kunststof. Wilt u hier meer over weten? Dan kunt u natuurlijk altijd even contact met ons opnemen hierover.

Software voor CNC aansturing

We raden u aan om eens een kijkje te komen nemen bij de mogelijkheden die er allemaal geboden worden bij PaletteCAD. We hebben software ontwikkeld die eenvoudig is in het gebruik, maar waarmee u er ook zeker van kunt zijn dat u er alles mee kunt doen wat nodig is. PaletteCAD is software waar we al meer dan 20 jaar mee aan het ontwikkelen zijn. We nemen altijd mee als onze klanten specifieke wensen hebben voor het programma. Zelf hebben we ook veel ervaring met het gebruik van software voor CNC aansturing. Deze ervaring nemen we dan mee bij het verder doorontwikkelen van ons softwarepakket.

Meer weten over onze software voor aansturing van CNC?

CNC is een proces waarbij een grote nauwkeurigheid is geboden. Een verkeerde afstelling of te lage mate van nauwkeurigheid zorgt ervoor dat producten niet goed worden afgewerkt, iets wat u natuurlijk altijd zult willen voorkomen. Neem dan ook eens een kijkje bij de mogelijkheden die wij u te bieden hebben. We staan altijd klaar om uw vragen te beantwoorden die u kunt hebben. Bij PaletteCAD werken mensen die als geen ander weten wat er allemaal mogelijk is op het gebied van het werken met software voor CNC aansturing.

Vraag nu een gratis Demo aan!

1
2
3
4
5
PaletteCAD, alles-in-één-software, ontwerpsoftware, CAD software, ontwerpen in 3D, makkelijke interface, softwareoplossing, interieurontwerp, standbouw, badkamer, tegels, natuursteen, haarden, kachels, winkelinrichting, gebruiksvriendelijke CAD-software, virtual reality, CAD-software met presentatiemogelijkheden, CAD-software voor marketing, verkoop, ontwerpen, presenteren, produceren, ideeën visualiseren met software
1

GEBRUIKSVRIENDELIJKE WERKOMGEVING

Het beeldscherm is overzichtelijk en intuïtief vormgegeven. De pictogrammen en de menubalk sluiten aan bij de kantoorsoftware die u gewend bent. En mocht u toch eens niet meteen weten hoe u verder moet, dan plaatst u de muiswijzer boven op een pictogram en u krijgt meteen een korte toelichting. Eenvoudiger kan niet!

2

DRAG & DROP

In PaletteCAD sleept u objecten en materialen gewoon in uw ontwerp. U kunt geheel muisgestuurd uw creativiteit de vrije hand geven. Maar er zijn ook logische sneltoetsen voor iedere functie. Hierdoor kunt u werken op de manier die u het prettigst vindt.

3

MINDER HANDELINGEN

In de PaletteCAD-werkomgeving heeft u vrijwel alle functies en materialen die u nodig heeft direct bij de hand in logische, elkaar opvolgende menu’s. Een goed gestructureerde gereedschapskist, maar dan digitaal! Het resultaat? Minder zoeken en zo’n 30% minder muisklikken om te komen tot een ontwerp dat klaar is om te presenteren.

4

VOLLEDIGE 3D-FUNCTIONALITEIT

Ontwerpen, presenteren en construeren in 3D is eenvoudig met PaletteCAD. Hierdoor kunt u zich concentreren op het ontwerp. Al snel ziet u uw ideeën veranderen in realiteit!

5

DE PERFECTE AFBEELDING

Geanimeerde beeldovergangen, inzoomen naar nieuwe dimensies, overtuigend realistische foto’s met één druk op de knop… Met PaletteCAD geeft u uzelf een onderscheidend voordeel ten opzichte van uw concurrentie waar het gaat om ontwerpen, presenteren en produceren.

PaletteCAD, alles-in-één-software, ontwerpsoftware, CAD software, ontwerpen in 3D, makkelijke interface, softwareoplossing, interieurontwerp, standbouw, badkamer, tegels, natuursteen, haarden, kachels, winkelinrichting, gebruiksvriendelijke CAD-software, virtual reality, CAD-software met presentatiemogelijkheden, CAD-software voor marketing, verkoop, ontwerpen, presenteren, produceren, ideeën visualiseren met software

3D-ONTWERPSOFTWARE DIE U EEN PROFESSIONELE OPLOSSING BIEDT BIJ ONTWERPEN, PRESENTEREN EN PRODUCEREN

De software van PaletteCAD is een volledig geïntegreerde tool om marketing & verkoop, ontwerp, presentatie en productie optimaal op elkaar af te stemmen.

5x JA voor PaletteCAD:

  1. Jarenlange ervaring
  2. Quick learning
  3. Volledig geïntegreerd
  4. Snel en nauwkeurig:
  5. Digitale perfectie