Eenvoudig
Gebruiksvriendelijk
Resultaatgericht

Aan de slag met CNC ontwerpsoftware

Bent u op zoek naar CNC software waar u eenvoudig en gebruiksvriendelijk mee aan de slag kunt? Software die daarbij ook nog eens heel veelzijdig en krachtig is? Dan hoeft u niet meer verder te kijken. We hebben bij PaletteCAD namelijk een pakket ontwikkeld dat helemaal is afgestemd op de wensen van onze gebruikers. We raden u dan ook aan om eens bij de uitgebreide informatie over ons pakket op deze website te komen kijken. Wilt u meer weten over wat er mogelijk is met PaletteCAD? Neem dan gewoon even contact met ons op om al uw vragen aan ons te stellen. Met onze CNC ontwerpsoftware kunt u uw productieproces eenvoudig aansturen.

Het gebruik van CNC software

CNC software is ook wel bekend onder de naam Computer Numerical Control. Dit houdt in dat de computer de werking van werktuigmachines aanstuurt. Dit is bijvoorbeeld hoe het werkt in de verspaningstechniek, waarbij de machine uitsneden moet maken in bijvoorbeeld metaal, hout of kunststof. Het is dan belangrijk om software te gebruiken die niet alleen heel gebruiksvriendelijk is, maar waarbij u er ook op kunt rekenen dat deze nauwkeurig werkt. Het komt hierbij toch op millimeters aan, dan wilt u ook dat alles helemaal perfect wordt uitgevoerd.

Meer weten over onze CNC ontwerpsoftware

Indien u meer wilt weten over onze speciale CNC software, dan kunt u natuurlijk altijd even contact met ons opnemen met uw vragen. We staan klaar om deze voor u te beantwoorden en er zo voor te zorgen dat u een goede keuze kunt maken op het gebied van CNC software. Ons pakket is zeer gebruiksvriendelijk, maar ook heel uitgebreid. Zo kunt u het puur gebruiken voor het maken van een ontwerp, maar ook om de productie aan te sturen. Ook voor het maken van een goede presentatie is ons pakket in te schakelen.

Vraag nu een gratis Demo aan!

1
2
3
4
5
PaletteCAD, alles-in-één-software, ontwerpsoftware, CAD software, ontwerpen in 3D, makkelijke interface, softwareoplossing, interieurontwerp, standbouw, badkamer, tegels, natuursteen, haarden, kachels, winkelinrichting, gebruiksvriendelijke CAD-software, virtual reality, CAD-software met presentatiemogelijkheden, CAD-software voor marketing, verkoop, ontwerpen, presenteren, produceren, ideeën visualiseren met software
1

GEBRUIKSVRIENDELIJKE WERKOMGEVING

Het beeldscherm is overzichtelijk en intuïtief vormgegeven. De pictogrammen en de menubalk sluiten aan bij de kantoorsoftware die u gewend bent. En mocht u toch eens niet meteen weten hoe u verder moet, dan plaatst u de muiswijzer boven op een pictogram en u krijgt meteen een korte toelichting. Eenvoudiger kan niet!

2

DRAG & DROP

In PaletteCAD sleept u objecten en materialen gewoon in uw ontwerp. U kunt geheel muisgestuurd uw creativiteit de vrije hand geven. Maar er zijn ook logische sneltoetsen voor iedere functie. Hierdoor kunt u werken op de manier die u het prettigst vindt.

3

MINDER HANDELINGEN

In de PaletteCAD-werkomgeving heeft u vrijwel alle functies en materialen die u nodig heeft direct bij de hand in logische, elkaar opvolgende menu’s. Een goed gestructureerde gereedschapskist, maar dan digitaal! Het resultaat? Minder zoeken en zo’n 30% minder muisklikken om te komen tot een ontwerp dat klaar is om te presenteren.

4

VOLLEDIGE 3D-FUNCTIONALITEIT

Ontwerpen, presenteren en construeren in 3D is eenvoudig met PaletteCAD. Hierdoor kunt u zich concentreren op het ontwerp. Al snel ziet u uw ideeën veranderen in realiteit!

5

DE PERFECTE AFBEELDING

Geanimeerde beeldovergangen, inzoomen naar nieuwe dimensies, overtuigend realistische foto’s met één druk op de knop… Met PaletteCAD geeft u uzelf een onderscheidend voordeel ten opzichte van uw concurrentie waar het gaat om ontwerpen, presenteren en produceren.

PaletteCAD, alles-in-één-software, ontwerpsoftware, CAD software, ontwerpen in 3D, makkelijke interface, softwareoplossing, interieurontwerp, standbouw, badkamer, tegels, natuursteen, haarden, kachels, winkelinrichting, gebruiksvriendelijke CAD-software, virtual reality, CAD-software met presentatiemogelijkheden, CAD-software voor marketing, verkoop, ontwerpen, presenteren, produceren, ideeën visualiseren met software

3D-ONTWERPSOFTWARE DIE U EEN PROFESSIONELE OPLOSSING BIEDT BIJ ONTWERPEN, PRESENTEREN EN PRODUCEREN

De software van PaletteCAD is een volledig geïntegreerde tool om marketing & verkoop, ontwerp, presentatie en productie optimaal op elkaar af te stemmen.

5x JA voor PaletteCAD:

  1. Jarenlange ervaring
  2. Quick learning
  3. Volledig geïntegreerd
  4. Snel en nauwkeurig:
  5. Digitale perfectie