Eenvoudig
Gebruiksvriendelijk
Resultaatgericht

Het beste interieur design programma

Bent u een professionele interieurontwerper? Dan kunt u eigenlijk niet zonder PaletteCAD. Ons programma is er namelijk helemaal op gericht om u het ontwerpen zo eenvoudig mogelijk te maken. We hebben voor onze software een interface ontwikkeld die geheel instinctief werkt. We willen nu eenmaal graag dat u zich helemaal kunt richten op het daadwerkelijke ontwerpen, en dat u zich daarbij geen zorgen hoeft te maken om hoe de software werkt. U heeft alle vrijheid om alle elementen aan het design toe te voegen die u maar wilt. We vertellen u hier graag meer over in een persoonlijk gesprek.

Het 3D interieur design programma voor professionals

Als u gaat zoeken naar een goed interieur design programma, dan zult u op Internet waarschijnlijk heel wat verschillende pakketten tegenkomen. Sommige zijn gratis, andere zijn duur, maar er is eigenlijk maar een programma dat hier met kop en schouders bovenuit steekt: PaletteCAD. Onze software is namelijk dusdanig ontworpen dat u hier alle mogelijkheden mee heeft. Het is een alles in een pakket waarmee u niet alleen maar een design maakt, maar dit ook direct aan uw klanten kunt presenteren. Zo zien zij meteen wat u allemaal heeft ontworpen en kunt u zonder problemen aanpassingen maken aan het design.

Het interieurdesigner programma voor u

Bent u op zoek naar een interieurdesigner programma waarmee u direct aan de slag kunt? Dan is PaletteCAD het pakket voor u. Wij bieden u namelijk niet alleen software waarmee u kunt ontwerpen en presenteren, met PaletteCAD kunt u ook meteen aan de slag met het plannen van voorbereidingen en productie. Completer en gebruiksvriendelijker dan PaletteCAD wordt het niet. Op onze website vindt u meer informatie over de mogelijkheden die het pakket te bieden heeft. U kunt ook altijd even contact met ons opnemen voor een gratis informatiepakket, dat wij zo snel mogelijk uw kant opsturen.

Vraag nu een gratis Demo aan!

1
2
3
4
5
PaletteCAD, alles-in-één-software, ontwerpsoftware, CAD software, ontwerpen in 3D, makkelijke interface, softwareoplossing, interieurontwerp, standbouw, badkamer, tegels, natuursteen, haarden, kachels, winkelinrichting, gebruiksvriendelijke CAD-software, virtual reality, CAD-software met presentatiemogelijkheden, CAD-software voor marketing, verkoop, ontwerpen, presenteren, produceren, ideeën visualiseren met software
1

GEBRUIKSVRIENDELIJKE WERKOMGEVING

Het beeldscherm is overzichtelijk en intuïtief vormgegeven. De pictogrammen en de menubalk sluiten aan bij de kantoorsoftware die u gewend bent. En mocht u toch eens niet meteen weten hoe u verder moet, dan plaatst u de muiswijzer boven op een pictogram en u krijgt meteen een korte toelichting. Eenvoudiger kan niet!

2

DRAG & DROP

In PaletteCAD sleept u objecten en materialen gewoon in uw ontwerp. U kunt geheel muisgestuurd uw creativiteit de vrije hand geven. Maar er zijn ook logische sneltoetsen voor iedere functie. Hierdoor kunt u werken op de manier die u het prettigst vindt.

3

MINDER HANDELINGEN

In de PaletteCAD-werkomgeving heeft u vrijwel alle functies en materialen die u nodig heeft direct bij de hand in logische, elkaar opvolgende menu’s. Een goed gestructureerde gereedschapskist, maar dan digitaal! Het resultaat? Minder zoeken en zo’n 30% minder muisklikken om te komen tot een ontwerp dat klaar is om te presenteren.

4

VOLLEDIGE 3D-FUNCTIONALITEIT

Ontwerpen, presenteren en construeren in 3D is eenvoudig met PaletteCAD. Hierdoor kunt u zich concentreren op het ontwerp. Al snel ziet u uw ideeën veranderen in realiteit!

5

DE PERFECTE AFBEELDING

Geanimeerde beeldovergangen, inzoomen naar nieuwe dimensies, overtuigend realistische foto’s met één druk op de knop… Met PaletteCAD geeft u uzelf een onderscheidend voordeel ten opzichte van uw concurrentie waar het gaat om ontwerpen, presenteren en produceren.

PaletteCAD, alles-in-één-software, ontwerpsoftware, CAD software, ontwerpen in 3D, makkelijke interface, softwareoplossing, interieurontwerp, standbouw, badkamer, tegels, natuursteen, haarden, kachels, winkelinrichting, gebruiksvriendelijke CAD-software, virtual reality, CAD-software met presentatiemogelijkheden, CAD-software voor marketing, verkoop, ontwerpen, presenteren, produceren, ideeën visualiseren met software

3D-ONTWERPSOFTWARE DIE U EEN PROFESSIONELE OPLOSSING BIEDT BIJ ONTWERPEN, PRESENTEREN EN PRODUCEREN

De software van PaletteCAD is een volledig geïntegreerde tool om marketing & verkoop, ontwerp, presentatie en productie optimaal op elkaar af te stemmen.

5x JA voor PaletteCAD:

  1. Jarenlange ervaring
  2. Quick learning
  3. Volledig geïntegreerd
  4. Snel en nauwkeurig:
  5. Digitale perfectie