Eenvoudig
Gebruiksvriendelijk
Resultaatgericht

Aan de slag met de beste interieur design software

U bent voor uw werk bezig met het ontwerpen van interieurs? Dan wilt u hier natuurlijk de best mogelijke interieur design software voor gebruiken. Met PaletteCAD heeft u dit perfecte pakket in handen. Onze software is er namelijk helemaal op gericht om het u zo eenvoudig mogelijk te maken. U ontwerpt met de instinctieve gebruikersinterface heel eenvoudig een interieur dat helemaal aansluit op de wensen van uw klant. Deze zal ook zeer tevreden zijn over de uitgebreide mogelijkheden die u met PaletteCAD heeft om een ontwerp te presenteren. Onze 3D interieur design software is er helemaal op gericht het u zo makkelijk mogelijk te maken.

De beste interieur designer software

PaletteCAD is een programma waar al meer dan 20 jaar aan wordt gewerkt. Wij hebben onze software door de jaren heen dusdanig ontwikkeld dat hij het summum biedt op het gebied van gebruiksvriendelijkheid, maar ook als het aankomt op de vrijheid die u heeft met het programma. U kunt daadwerkelijk al uw wensen kwijt in deze software, waar een zeer innovatieve gebruiksinterface voor is ontwikkeld. Met onze 3D interieur design software kunt u er op rekenen dat u een pakket in huis haalt waar u direct mee aan de slag kunt. Dankzij de mogelijkheid om bepaalde zaken te automatiseren bespaart u uzelf daarbij ook nog eens heel wat tijd.

U zoekt de beste 3D interieur design software?

PaletteCAD mag met recht een alles-in-een pakket genoemd worden. Met onze software kunt u namelijk ook de hele werkvoorbereiding en daadwerkelijke productie plannen. En als u een ontwerp heeft gemaakt, dan zorgt u er met een paar klikken op de muis voor dat hier een plattegrond van wordt gemaakt. We willen het u met onze software zo eenvoudig mogelijk maken. Neem daarom ook gewoon even contact met ons op als u vragen heeft, we sturen u ook graag een gratis informatiepakket toe.

Vraag nu een gratis Demo aan!

1
2
3
4
5
PaletteCAD, alles-in-één-software, ontwerpsoftware, CAD software, ontwerpen in 3D, makkelijke interface, softwareoplossing, interieurontwerp, standbouw, badkamer, tegels, natuursteen, haarden, kachels, winkelinrichting, gebruiksvriendelijke CAD-software, virtual reality, CAD-software met presentatiemogelijkheden, CAD-software voor marketing, verkoop, ontwerpen, presenteren, produceren, ideeën visualiseren met software
1

GEBRUIKSVRIENDELIJKE WERKOMGEVING

Het beeldscherm is overzichtelijk en intuïtief vormgegeven. De pictogrammen en de menubalk sluiten aan bij de kantoorsoftware die u gewend bent. En mocht u toch eens niet meteen weten hoe u verder moet, dan plaatst u de muiswijzer boven op een pictogram en u krijgt meteen een korte toelichting. Eenvoudiger kan niet!

2

DRAG & DROP

In PaletteCAD sleept u objecten en materialen gewoon in uw ontwerp. U kunt geheel muisgestuurd uw creativiteit de vrije hand geven. Maar er zijn ook logische sneltoetsen voor iedere functie. Hierdoor kunt u werken op de manier die u het prettigst vindt.

3

MINDER HANDELINGEN

In de PaletteCAD-werkomgeving heeft u vrijwel alle functies en materialen die u nodig heeft direct bij de hand in logische, elkaar opvolgende menu’s. Een goed gestructureerde gereedschapskist, maar dan digitaal! Het resultaat? Minder zoeken en zo’n 30% minder muisklikken om te komen tot een ontwerp dat klaar is om te presenteren.

4

VOLLEDIGE 3D-FUNCTIONALITEIT

Ontwerpen, presenteren en construeren in 3D is eenvoudig met PaletteCAD. Hierdoor kunt u zich concentreren op het ontwerp. Al snel ziet u uw ideeën veranderen in realiteit!

5

DE PERFECTE AFBEELDING

Geanimeerde beeldovergangen, inzoomen naar nieuwe dimensies, overtuigend realistische foto’s met één druk op de knop… Met PaletteCAD geeft u uzelf een onderscheidend voordeel ten opzichte van uw concurrentie waar het gaat om ontwerpen, presenteren en produceren.

PaletteCAD, alles-in-één-software, ontwerpsoftware, CAD software, ontwerpen in 3D, makkelijke interface, softwareoplossing, interieurontwerp, standbouw, badkamer, tegels, natuursteen, haarden, kachels, winkelinrichting, gebruiksvriendelijke CAD-software, virtual reality, CAD-software met presentatiemogelijkheden, CAD-software voor marketing, verkoop, ontwerpen, presenteren, produceren, ideeën visualiseren met software

3D-ONTWERPSOFTWARE DIE U EEN PROFESSIONELE OPLOSSING BIEDT BIJ ONTWERPEN, PRESENTEREN EN PRODUCEREN

De software van PaletteCAD is een volledig geïntegreerde tool om marketing & verkoop, ontwerp, presentatie en productie optimaal op elkaar af te stemmen.

5x JA voor PaletteCAD:

  1. Jarenlange ervaring
  2. Quick learning
  3. Volledig geïntegreerd
  4. Snel en nauwkeurig:
  5. Digitale perfectie