Eenvoudig
Gebruiksvriendelijk
Resultaatgericht

Bij het interieur inrichten een programma gebruiken

Bent u een professionele interieur inrichter? Dan raden wij u aan om eens contact op te nemen met PaletteCAD! We hebben namelijk een pakket ontwikkeld dat aan al uw wensen voldoet. U kunt met PaletteCAD heel eenvoudig een interieur inrichten en dit dan direct professioneel presenteren. Om ons pakket nog meer all-in-one te maken heeft u daarbij ook nog de optie om werkvoorbereiding en uitvoering te plannen. We hebben ons pakket nu al twintig jaar ontwikkeld en bij elke nieuwe versie maken we alles nog gebruiksvriendelijker en innovatiever. Als u ook aan de slag gaat met PaletteCAD zult u merken dat dit het pakket is op het gebied van interieurontwerp.

Bij het 3D interieur inrichten ons programma gebruiken

PaletteCAD is een softwarepakket waarmee u er op kunt rekenen dat u zorgeloos aan de slag kunt. De innovatieve gebruiksinterface zorgt ervoor dat u zich helemaal kunt richten op het ontwerpen, waarbij u alle vrijheid heeft die u maar nodig heeft. Bij het interieur inrichten ons programma gebruiken is een eenvoudige manier om zaken te automatiseren. Zo kunt u nog sneller uw ontwerp maken en de extra tijd gebruiken voor extra opdrachten. Wilt u bij het interieur inrichten een programma gebruiken dat er helemaal op is gericht om alles zo eenvoudig mogelijk te maken? Dan is PaletteCAD het programma voor u!

De beste software voor interieur design heet PaletteCAD

Wilt u meer weten over ons innovatieve, gebruiksvriendelijke programma? Dan raden wij u van harte aan om hiervoor eens een kijkje te komen nemen op onze website. We hebben hier alle informatie over PaletteCAD overzichtelijk voor u bij elkaar gezet. U kunt bij ons ook een gratis informatiepakket aanvragen. Heeft u dan verder toch nog vragen? Schroom niet en neem hier even contact over op met ons. We beantwoorden graag al uw vragen die u maar kunt hebben en zullen u ook graag meer vertellen over de werking van de vele innovatieve functies.

Vraag nu een gratis Demo aan!

1
2
3
4
5
PaletteCAD, alles-in-één-software, ontwerpsoftware, CAD software, ontwerpen in 3D, makkelijke interface, softwareoplossing, interieurontwerp, standbouw, badkamer, tegels, natuursteen, haarden, kachels, winkelinrichting, gebruiksvriendelijke CAD-software, virtual reality, CAD-software met presentatiemogelijkheden, CAD-software voor marketing, verkoop, ontwerpen, presenteren, produceren, ideeën visualiseren met software
1

GEBRUIKSVRIENDELIJKE WERKOMGEVING

Het beeldscherm is overzichtelijk en intuïtief vormgegeven. De pictogrammen en de menubalk sluiten aan bij de kantoorsoftware die u gewend bent. En mocht u toch eens niet meteen weten hoe u verder moet, dan plaatst u de muiswijzer boven op een pictogram en u krijgt meteen een korte toelichting. Eenvoudiger kan niet!

2

DRAG & DROP

In PaletteCAD sleept u objecten en materialen gewoon in uw ontwerp. U kunt geheel muisgestuurd uw creativiteit de vrije hand geven. Maar er zijn ook logische sneltoetsen voor iedere functie. Hierdoor kunt u werken op de manier die u het prettigst vindt.

3

MINDER HANDELINGEN

In de PaletteCAD-werkomgeving heeft u vrijwel alle functies en materialen die u nodig heeft direct bij de hand in logische, elkaar opvolgende menu’s. Een goed gestructureerde gereedschapskist, maar dan digitaal! Het resultaat? Minder zoeken en zo’n 30% minder muisklikken om te komen tot een ontwerp dat klaar is om te presenteren.

4

VOLLEDIGE 3D-FUNCTIONALITEIT

Ontwerpen, presenteren en construeren in 3D is eenvoudig met PaletteCAD. Hierdoor kunt u zich concentreren op het ontwerp. Al snel ziet u uw ideeën veranderen in realiteit!

5

DE PERFECTE AFBEELDING

Geanimeerde beeldovergangen, inzoomen naar nieuwe dimensies, overtuigend realistische foto’s met één druk op de knop… Met PaletteCAD geeft u uzelf een onderscheidend voordeel ten opzichte van uw concurrentie waar het gaat om ontwerpen, presenteren en produceren.

PaletteCAD, alles-in-één-software, ontwerpsoftware, CAD software, ontwerpen in 3D, makkelijke interface, softwareoplossing, interieurontwerp, standbouw, badkamer, tegels, natuursteen, haarden, kachels, winkelinrichting, gebruiksvriendelijke CAD-software, virtual reality, CAD-software met presentatiemogelijkheden, CAD-software voor marketing, verkoop, ontwerpen, presenteren, produceren, ideeën visualiseren met software

3D-ONTWERPSOFTWARE DIE U EEN PROFESSIONELE OPLOSSING BIEDT BIJ ONTWERPEN, PRESENTEREN EN PRODUCEREN

De software van PaletteCAD is een volledig geïntegreerde tool om marketing & verkoop, ontwerp, presentatie en productie optimaal op elkaar af te stemmen.

5x JA voor PaletteCAD:

  1. Jarenlange ervaring
  2. Quick learning
  3. Volledig geïntegreerd
  4. Snel en nauwkeurig:
  5. Digitale perfectie