Eenvoudig
Gebruiksvriendelijk
Resultaatgericht

De beste interieur software

Wilt u bij het interieur inrichten software gebruiken die u alle vrijheid biedt om de ontwerpen te maken die u in gedachten heeft? Dan heeft u met PaletteCAD een pakket in huis dat hier helemaal op is gericht. Bij het 3D interieur inrichten software van PaletteCAD gebruiken geeft u de mogelijkheid om de mooiste ontwerpen te maken die u zich maar kunt bedenken. Als uw klant met aanpassingen komt, dan voert u deze snel en eenvoudig door, om zo tot een ontwerp te komen waar u allebei tevreden over bent. Dit ontwerp presenteert u dan heel eenvoudig in 3D, direct vanuit de software.

Bij het inrichten interieur software gebruiken

Er zijn meerdere mogelijkheden op het gebied van software van interieur design. Toch weten we zeker dat u geen pakket zult vinden waar u prettiger mee werkt dan met PaletteCAD. Onze software mag met recht all-in-one genoemd worden. We bieden u namelijk de mogelijkheid om niet alleen een ontwerp te maken, maar ook om dit direct te presenteren. Daarnaast is het met PaletteCAD mogelijk om de planning te maken voor werkvoorbereiding en uitvoering van het project. U ziet, u heeft met PaletteCAD alles in huis wat u nodig heeft om tot een perfect ontwerp te komen!

Bij het 3D interieur inrichten software van PaletteCAD gebruiken

Wilt u bij het interieur inrichten software gebruiken? Dan raden wij u aan om hiervoor eens een kijkje te komen nemen op onze website. Hier vindt u namelijk alle informatie over PaletteCAD overzichtelijk bij elkaar. We raden u daarbij aan om gewoon even contact met ons op te nemen als u nog ergens vragen over heeft. Bij het interieur inrichten software van PaletteCAD gebruiken geeft u de mogelijkheid om het perfecte ontwerp te maken, dit te presenteren en hier een planning bij te maken. Meer all-in-one dan PaletteCAD kan dan ook niet!

Vraag nu een gratis Demo aan!

1
2
3
4
5
PaletteCAD, alles-in-één-software, ontwerpsoftware, CAD software, ontwerpen in 3D, makkelijke interface, softwareoplossing, interieurontwerp, standbouw, badkamer, tegels, natuursteen, haarden, kachels, winkelinrichting, gebruiksvriendelijke CAD-software, virtual reality, CAD-software met presentatiemogelijkheden, CAD-software voor marketing, verkoop, ontwerpen, presenteren, produceren, ideeën visualiseren met software
1

GEBRUIKSVRIENDELIJKE WERKOMGEVING

Het beeldscherm is overzichtelijk en intuïtief vormgegeven. De pictogrammen en de menubalk sluiten aan bij de kantoorsoftware die u gewend bent. En mocht u toch eens niet meteen weten hoe u verder moet, dan plaatst u de muiswijzer boven op een pictogram en u krijgt meteen een korte toelichting. Eenvoudiger kan niet!

2

DRAG & DROP

In PaletteCAD sleept u objecten en materialen gewoon in uw ontwerp. U kunt geheel muisgestuurd uw creativiteit de vrije hand geven. Maar er zijn ook logische sneltoetsen voor iedere functie. Hierdoor kunt u werken op de manier die u het prettigst vindt.

3

MINDER HANDELINGEN

In de PaletteCAD-werkomgeving heeft u vrijwel alle functies en materialen die u nodig heeft direct bij de hand in logische, elkaar opvolgende menu’s. Een goed gestructureerde gereedschapskist, maar dan digitaal! Het resultaat? Minder zoeken en zo’n 30% minder muisklikken om te komen tot een ontwerp dat klaar is om te presenteren.

4

VOLLEDIGE 3D-FUNCTIONALITEIT

Ontwerpen, presenteren en construeren in 3D is eenvoudig met PaletteCAD. Hierdoor kunt u zich concentreren op het ontwerp. Al snel ziet u uw ideeën veranderen in realiteit!

5

DE PERFECTE AFBEELDING

Geanimeerde beeldovergangen, inzoomen naar nieuwe dimensies, overtuigend realistische foto’s met één druk op de knop… Met PaletteCAD geeft u uzelf een onderscheidend voordeel ten opzichte van uw concurrentie waar het gaat om ontwerpen, presenteren en produceren.

PaletteCAD, alles-in-één-software, ontwerpsoftware, CAD software, ontwerpen in 3D, makkelijke interface, softwareoplossing, interieurontwerp, standbouw, badkamer, tegels, natuursteen, haarden, kachels, winkelinrichting, gebruiksvriendelijke CAD-software, virtual reality, CAD-software met presentatiemogelijkheden, CAD-software voor marketing, verkoop, ontwerpen, presenteren, produceren, ideeën visualiseren met software

3D-ONTWERPSOFTWARE DIE U EEN PROFESSIONELE OPLOSSING BIEDT BIJ ONTWERPEN, PRESENTEREN EN PRODUCEREN

De software van PaletteCAD is een volledig geïntegreerde tool om marketing & verkoop, ontwerp, presentatie en productie optimaal op elkaar af te stemmen.

5x JA voor PaletteCAD:

  1. Jarenlange ervaring
  2. Quick learning
  3. Volledig geïntegreerd
  4. Snel en nauwkeurig:
  5. Digitale perfectie