Eenvoudig
Gebruiksvriendelijk
Resultaatgericht

Aan de slag met het beste interieur ontwerp programma

U bent een professionele interieur ontwerper? Dan wilt u voor uw werk natuurlijk louter de beste programma’s gebruiken. We hebben bij PaletteCAD de software waarmee u alle vrijheid heeft om de mooiste ontwerpen te maken. Onze software werkt zeer instinctief, zodat u zich er geen zorgen over hoeft te maken dat u teveel bezig bent met uitvinden wat alles precies doet. U gaat simpelweg direct aan de slag en zult dan merken dat u heel eenvoudig onze software kunt gebruiken. We bieden een breed scala aan opties, waarbij u ook nog eens de mogelijkheid heeft om bepaalde taken te laten automatiseren. Zo bespaart u uzelf ook nog eens tijd.

Met ons programma een interieur ontwerpen

Bent u op zoek naar een programma om eenvoudig een interieur te ontwerpen? Dan raden wij u aan om hiervoor eens PaletteCAD uit te proberen. Onze software is er helemaal op gericht om het interieurontwerpers zo eenvoudig mogelijk te maken om de mooiste interieurs te ontwerpen. We raden u daarbij aan om toch vooral ook eens een kijkje te nemen op onze website, waar u alle informatie vindt die u maar nodig heeft om een goede indruk van onze software te krijgen. Ons 3D interieur ontwerp programma maakt het u daarbij ook heel eenvoudig om een presentatie te geven. PaletteCAD zet uw ontwerp in een handomdraai om in een professionele presentatie.

Een gebruiksvriendelijk interieur ontwerp programma

Met ons programma een interieur ontwerpen brengt nog meer voordelen met zich mee. Zo kunt u heel simpel een plattegrond laten genereren van het ontwerp dat u heeft gemaakt. Ook is het mogelijk om met PaletteCAD uw werkvoorbereiding en daadwerkelijke uitvoering van het project te plannen. U ziet, ons programma is echt software die all-in-one is. Vele professionele designers maken al met plezier gebruik van ons programma, dat inmiddels aan de negende, wederom sterk verbeterde versie toe is.

Vraag nu een gratis Demo aan!

1
2
3
4
5
PaletteCAD, alles-in-één-software, ontwerpsoftware, CAD software, ontwerpen in 3D, makkelijke interface, softwareoplossing, interieurontwerp, standbouw, badkamer, tegels, natuursteen, haarden, kachels, winkelinrichting, gebruiksvriendelijke CAD-software, virtual reality, CAD-software met presentatiemogelijkheden, CAD-software voor marketing, verkoop, ontwerpen, presenteren, produceren, ideeën visualiseren met software
1

GEBRUIKSVRIENDELIJKE WERKOMGEVING

Het beeldscherm is overzichtelijk en intuïtief vormgegeven. De pictogrammen en de menubalk sluiten aan bij de kantoorsoftware die u gewend bent. En mocht u toch eens niet meteen weten hoe u verder moet, dan plaatst u de muiswijzer boven op een pictogram en u krijgt meteen een korte toelichting. Eenvoudiger kan niet!

2

DRAG & DROP

In PaletteCAD sleept u objecten en materialen gewoon in uw ontwerp. U kunt geheel muisgestuurd uw creativiteit de vrije hand geven. Maar er zijn ook logische sneltoetsen voor iedere functie. Hierdoor kunt u werken op de manier die u het prettigst vindt.

3

MINDER HANDELINGEN

In de PaletteCAD-werkomgeving heeft u vrijwel alle functies en materialen die u nodig heeft direct bij de hand in logische, elkaar opvolgende menu’s. Een goed gestructureerde gereedschapskist, maar dan digitaal! Het resultaat? Minder zoeken en zo’n 30% minder muisklikken om te komen tot een ontwerp dat klaar is om te presenteren.

4

VOLLEDIGE 3D-FUNCTIONALITEIT

Ontwerpen, presenteren en construeren in 3D is eenvoudig met PaletteCAD. Hierdoor kunt u zich concentreren op het ontwerp. Al snel ziet u uw ideeën veranderen in realiteit!

5

DE PERFECTE AFBEELDING

Geanimeerde beeldovergangen, inzoomen naar nieuwe dimensies, overtuigend realistische foto’s met één druk op de knop… Met PaletteCAD geeft u uzelf een onderscheidend voordeel ten opzichte van uw concurrentie waar het gaat om ontwerpen, presenteren en produceren.

PaletteCAD, alles-in-één-software, ontwerpsoftware, CAD software, ontwerpen in 3D, makkelijke interface, softwareoplossing, interieurontwerp, standbouw, badkamer, tegels, natuursteen, haarden, kachels, winkelinrichting, gebruiksvriendelijke CAD-software, virtual reality, CAD-software met presentatiemogelijkheden, CAD-software voor marketing, verkoop, ontwerpen, presenteren, produceren, ideeën visualiseren met software

3D-ONTWERPSOFTWARE DIE U EEN PROFESSIONELE OPLOSSING BIEDT BIJ ONTWERPEN, PRESENTEREN EN PRODUCEREN

De software van PaletteCAD is een volledig geïntegreerde tool om marketing & verkoop, ontwerp, presentatie en productie optimaal op elkaar af te stemmen.

5x JA voor PaletteCAD:

  1. Jarenlange ervaring
  2. Quick learning
  3. Volledig geïntegreerd
  4. Snel en nauwkeurig:
  5. Digitale perfectie