Eenvoudig
Gebruiksvriendelijk
Resultaatgericht

De beste interieur ontwerp software

Met PaletteCAD heeft u een stuk software in handen dat er helemaal op is gericht om u het ontwerpen van een interieur zo eenvoudig mogelijk te maken. Onze interieur ontwerp software is namelijk helemaal gericht op het zo instinctief en eenvoudig mogelijk maken van het ontwerpproces. U wilt toch ook dat u zich gewoon helemaal kunt richten op het daadwerkelijke ontwerpen en dat u zich geen zorgen hoeft te maken over hoe de software nou precies werkt? Met ons pakket haalt u software voor interieur ontwerpen in huis die er helemaal op is gericht om u alle vrijheid te geven die u bij het ontwerpen maar nodig kunt hebben.

De mooiste interieur ontwerp software van Nederland en omstreken

PaletteCAD is het beste programma dat er op het gebied van CAD-software te vinden is. We hebben onze gebruikersinterface dusdanig ontworpen dat u zich helemaal kunt concentreren op het ontwerpen. U kunt bijvoorbeeld bepaalde terugkerende zaken laten automatiseren, zodat u zich nog veel meer tijd uitspaart. Zo kunt u meerdere verschillende opdrachten aannemen. Als u PaletteCAD in huis haalt, dan heeft u ook geen andere tool meer nodig om een presentatie te kunnen geven. Dit doet u eenvoudig vanuit de software zelf, waarbij dit op heel simpele manier gaat. Reken er daarbij op dat uw klanten verrukt zullen zijn door de gedetailleerde weergave die ze voorgeschoteld krijgen.

Aan de slag met de beste 3D interieur ontwerp software

Met onze 3D interieur ontwerp software haalt u daadwerkelijk een programma in huis dat er op is gericht om u het ontwerpen en presenteren zo eenvoudig mogelijk te maken. Daarnaast kunt u PaletteCAD ook gebruiken voor de planning van de werkvoorbereiding, maar ook van de daadwerkelijke productie. Wilt u meer weten over onze software voor interieur ontwerpen? Dan raden wij u aan om hiervoor gewoon even een kijkje te nemen op onze website. U kunt natuurlijk ook altijd even contact met ons opnemen met al uw vragen. Wij zorgen er dan voor dat u een gratis informatiepakket opgestuurd krijgt.

Vraag nu een gratis Demo aan!

1
2
3
4
5
PaletteCAD, alles-in-één-software, ontwerpsoftware, CAD software, ontwerpen in 3D, makkelijke interface, softwareoplossing, interieurontwerp, standbouw, badkamer, tegels, natuursteen, haarden, kachels, winkelinrichting, gebruiksvriendelijke CAD-software, virtual reality, CAD-software met presentatiemogelijkheden, CAD-software voor marketing, verkoop, ontwerpen, presenteren, produceren, ideeën visualiseren met software
1

GEBRUIKSVRIENDELIJKE WERKOMGEVING

Het beeldscherm is overzichtelijk en intuïtief vormgegeven. De pictogrammen en de menubalk sluiten aan bij de kantoorsoftware die u gewend bent. En mocht u toch eens niet meteen weten hoe u verder moet, dan plaatst u de muiswijzer boven op een pictogram en u krijgt meteen een korte toelichting. Eenvoudiger kan niet!

2

DRAG & DROP

In PaletteCAD sleept u objecten en materialen gewoon in uw ontwerp. U kunt geheel muisgestuurd uw creativiteit de vrije hand geven. Maar er zijn ook logische sneltoetsen voor iedere functie. Hierdoor kunt u werken op de manier die u het prettigst vindt.

3

MINDER HANDELINGEN

In de PaletteCAD-werkomgeving heeft u vrijwel alle functies en materialen die u nodig heeft direct bij de hand in logische, elkaar opvolgende menu’s. Een goed gestructureerde gereedschapskist, maar dan digitaal! Het resultaat? Minder zoeken en zo’n 30% minder muisklikken om te komen tot een ontwerp dat klaar is om te presenteren.

4

VOLLEDIGE 3D-FUNCTIONALITEIT

Ontwerpen, presenteren en construeren in 3D is eenvoudig met PaletteCAD. Hierdoor kunt u zich concentreren op het ontwerp. Al snel ziet u uw ideeën veranderen in realiteit!

5

DE PERFECTE AFBEELDING

Geanimeerde beeldovergangen, inzoomen naar nieuwe dimensies, overtuigend realistische foto’s met één druk op de knop… Met PaletteCAD geeft u uzelf een onderscheidend voordeel ten opzichte van uw concurrentie waar het gaat om ontwerpen, presenteren en produceren.

PaletteCAD, alles-in-één-software, ontwerpsoftware, CAD software, ontwerpen in 3D, makkelijke interface, softwareoplossing, interieurontwerp, standbouw, badkamer, tegels, natuursteen, haarden, kachels, winkelinrichting, gebruiksvriendelijke CAD-software, virtual reality, CAD-software met presentatiemogelijkheden, CAD-software voor marketing, verkoop, ontwerpen, presenteren, produceren, ideeën visualiseren met software

3D-ONTWERPSOFTWARE DIE U EEN PROFESSIONELE OPLOSSING BIEDT BIJ ONTWERPEN, PRESENTEREN EN PRODUCEREN

De software van PaletteCAD is een volledig geïntegreerde tool om marketing & verkoop, ontwerp, presentatie en productie optimaal op elkaar af te stemmen.

5x JA voor PaletteCAD:

  1. Jarenlange ervaring
  2. Quick learning
  3. Volledig geïntegreerd
  4. Snel en nauwkeurig:
  5. Digitale perfectie