Eenvoudig
Gebruiksvriendelijk
Resultaatgericht

Het beste interieur tekenprogramma

Bent u op zoek naar een interieur tekenprogramma dat u kunt gebruiken om de mooiste interieurs mee te ontwerpen? Een 3D interieur tekenprogramma dat er helemaal op is ontwikkeld om u alle vrijheid te geven, zodat u niet bang hoeft te zijn dat u straks meer bezig bent met het doorgronden van de software dan met het daadwerkelijke ontwerpen? Dan raden wij u van harte aan om PaletteCAD eens te bekijken. Onze software is namelijk al ruim 20 jaar het beste wat er op het gebied van CAD-software te krijgen is. We vertellen u hier graag meer over, of sturen u gratis een informatiepakket over onze software.

Voor interieur tekenen een programma gebruiken

Als u een interieurontwerper bent, dan wilt u daar een tool bij gebruiken die helemaal op uw wensen is afgestemd. Een programma waar u heel intuitief mee aan de slag kunt gaan en waarbij u een breed scala aan opties heeft. Ons interieur tekenprogramma is er helemaal op gericht om het u zo makkelijk mogelijk te maken. Dat begint al bij de gebruikersinterface, die door ons door de jaren heen helemaal is geperfectioneerd. Daarnaast bevat onze software een krachtige optie om een ontwerp gelijk te presenteren aan uw klanten. Ze zien dan direct waar u mee bezig bent en hoe u een en ander voor ze heeft ingedeeld. Het is dan ook makkelijk om gelijk aanpassingen te maken.

Meer weten over ons 3D interieur tekenprogramma?

Met PaletteCAD haalt u een programma in huis waar u direct mee aan de slag kunt. U kunt daarbij met PaletteCAD niet alleen maar ontwerpen en presenteren, maar ook heel eenvoudig uw werkvoorbereiding en daadwerkelijke productie plannen. Zo ziet u dat PaletteCAD daadwerkelijk een alles in een oplossing is waar u snel mee aan de slag kunt. Meer weten? Neem gewoon even contact met ons op en wij vertellen u alles wat u maar wilt weten over onze software.

Vraag nu een gratis Demo aan!

1
2
3
4
5
PaletteCAD, alles-in-één-software, ontwerpsoftware, CAD software, ontwerpen in 3D, makkelijke interface, softwareoplossing, interieurontwerp, standbouw, badkamer, tegels, natuursteen, haarden, kachels, winkelinrichting, gebruiksvriendelijke CAD-software, virtual reality, CAD-software met presentatiemogelijkheden, CAD-software voor marketing, verkoop, ontwerpen, presenteren, produceren, ideeën visualiseren met software
1

GEBRUIKSVRIENDELIJKE WERKOMGEVING

Het beeldscherm is overzichtelijk en intuïtief vormgegeven. De pictogrammen en de menubalk sluiten aan bij de kantoorsoftware die u gewend bent. En mocht u toch eens niet meteen weten hoe u verder moet, dan plaatst u de muiswijzer boven op een pictogram en u krijgt meteen een korte toelichting. Eenvoudiger kan niet!

2

DRAG & DROP

In PaletteCAD sleept u objecten en materialen gewoon in uw ontwerp. U kunt geheel muisgestuurd uw creativiteit de vrije hand geven. Maar er zijn ook logische sneltoetsen voor iedere functie. Hierdoor kunt u werken op de manier die u het prettigst vindt.

3

MINDER HANDELINGEN

In de PaletteCAD-werkomgeving heeft u vrijwel alle functies en materialen die u nodig heeft direct bij de hand in logische, elkaar opvolgende menu’s. Een goed gestructureerde gereedschapskist, maar dan digitaal! Het resultaat? Minder zoeken en zo’n 30% minder muisklikken om te komen tot een ontwerp dat klaar is om te presenteren.

4

VOLLEDIGE 3D-FUNCTIONALITEIT

Ontwerpen, presenteren en construeren in 3D is eenvoudig met PaletteCAD. Hierdoor kunt u zich concentreren op het ontwerp. Al snel ziet u uw ideeën veranderen in realiteit!

5

DE PERFECTE AFBEELDING

Geanimeerde beeldovergangen, inzoomen naar nieuwe dimensies, overtuigend realistische foto’s met één druk op de knop… Met PaletteCAD geeft u uzelf een onderscheidend voordeel ten opzichte van uw concurrentie waar het gaat om ontwerpen, presenteren en produceren.

PaletteCAD, alles-in-één-software, ontwerpsoftware, CAD software, ontwerpen in 3D, makkelijke interface, softwareoplossing, interieurontwerp, standbouw, badkamer, tegels, natuursteen, haarden, kachels, winkelinrichting, gebruiksvriendelijke CAD-software, virtual reality, CAD-software met presentatiemogelijkheden, CAD-software voor marketing, verkoop, ontwerpen, presenteren, produceren, ideeën visualiseren met software

3D-ONTWERPSOFTWARE DIE U EEN PROFESSIONELE OPLOSSING BIEDT BIJ ONTWERPEN, PRESENTEREN EN PRODUCEREN

De software van PaletteCAD is een volledig geïntegreerde tool om marketing & verkoop, ontwerp, presentatie en productie optimaal op elkaar af te stemmen.

5x JA voor PaletteCAD:

  1. Jarenlange ervaring
  2. Quick learning
  3. Volledig geïntegreerd
  4. Snel en nauwkeurig:
  5. Digitale perfectie