Eenvoudig
Gebruiksvriendelijk
Resultaatgericht

De beste interieur tekensoftware van PaletteCAD

Bent u een professionele interieur designer? Dan hebben wij de software voor u. PaletteCAD is namelijk niet alleen maar interieur tekensoftware, maar biedt u daarbij ook nog een zeer breed scala aan opties. U kunt direct vanuit de software professionele presentaties geven, maar ook bijvoorbeeld uw werkvoorbereiding en productie plannen. PaletteCAD is all-in-one software die ook nog eens zeer gebruiksvriendelijk is. Het is dan ook alleszins de moeite waard om onze interieur tekenen software eens aan een nader onderzoek te onderwerpen!

De beste 3D interieur tekensoftware kiezen

PaletteCAD is een softwarepakket dat al meer dan 20 jaar bestaat. Door de jaren heen zijn er negen versies van dit programma uitgekomen, waarbij in elke nieuwe versie weer verbeteringen zijn toegevoegd. We hebben daarbij altijd zo goed mogelijk naar onze gebruikers geluisterd, zodat ze altijd zonder problemen met ons pakket aan de slag konden gaan. Hierdoor is de meest recente versie van PaletteCAD het meest innovatieve, instinctieve programma dat er op dit gebied te krijgen is. De vrijheid die u heeft bij onze software is ongeevenaard en zult u dan ook niet snel terugvinden in een ander softwarepakket.

Met onze interieur tekensoftware aan de slag gaan

Als u in PaletteCAD een ontwerp heeft gemaakt, dan kunt u dit direct op professionele wijze presenteren aan uw klanten. Dit doet u vanuit de software zelf, die voor u meteen een presentatie genereert. Maar u kunt de software ook met een paar klikken op de muis een plattegrond laten maken van uw ontwerp en nog veel meer andere taken automatiseren. Meer weten over de mogelijkheden die u met ons pakket heeft? Dan raden wij u aan om gewoon even contact met ons op te nemen. We beantwoorden dan al uw vragen, maar kunnen u ook een gratis informatiepakket toesturen.

Vraag nu een gratis Demo aan!

1
2
3
4
5
PaletteCAD, alles-in-één-software, ontwerpsoftware, CAD software, ontwerpen in 3D, makkelijke interface, softwareoplossing, interieurontwerp, standbouw, badkamer, tegels, natuursteen, haarden, kachels, winkelinrichting, gebruiksvriendelijke CAD-software, virtual reality, CAD-software met presentatiemogelijkheden, CAD-software voor marketing, verkoop, ontwerpen, presenteren, produceren, ideeën visualiseren met software
1

GEBRUIKSVRIENDELIJKE WERKOMGEVING

Het beeldscherm is overzichtelijk en intuïtief vormgegeven. De pictogrammen en de menubalk sluiten aan bij de kantoorsoftware die u gewend bent. En mocht u toch eens niet meteen weten hoe u verder moet, dan plaatst u de muiswijzer boven op een pictogram en u krijgt meteen een korte toelichting. Eenvoudiger kan niet!

2

DRAG & DROP

In PaletteCAD sleept u objecten en materialen gewoon in uw ontwerp. U kunt geheel muisgestuurd uw creativiteit de vrije hand geven. Maar er zijn ook logische sneltoetsen voor iedere functie. Hierdoor kunt u werken op de manier die u het prettigst vindt.

3

MINDER HANDELINGEN

In de PaletteCAD-werkomgeving heeft u vrijwel alle functies en materialen die u nodig heeft direct bij de hand in logische, elkaar opvolgende menu’s. Een goed gestructureerde gereedschapskist, maar dan digitaal! Het resultaat? Minder zoeken en zo’n 30% minder muisklikken om te komen tot een ontwerp dat klaar is om te presenteren.

4

VOLLEDIGE 3D-FUNCTIONALITEIT

Ontwerpen, presenteren en construeren in 3D is eenvoudig met PaletteCAD. Hierdoor kunt u zich concentreren op het ontwerp. Al snel ziet u uw ideeën veranderen in realiteit!

5

DE PERFECTE AFBEELDING

Geanimeerde beeldovergangen, inzoomen naar nieuwe dimensies, overtuigend realistische foto’s met één druk op de knop… Met PaletteCAD geeft u uzelf een onderscheidend voordeel ten opzichte van uw concurrentie waar het gaat om ontwerpen, presenteren en produceren.

PaletteCAD, alles-in-één-software, ontwerpsoftware, CAD software, ontwerpen in 3D, makkelijke interface, softwareoplossing, interieurontwerp, standbouw, badkamer, tegels, natuursteen, haarden, kachels, winkelinrichting, gebruiksvriendelijke CAD-software, virtual reality, CAD-software met presentatiemogelijkheden, CAD-software voor marketing, verkoop, ontwerpen, presenteren, produceren, ideeën visualiseren met software

3D-ONTWERPSOFTWARE DIE U EEN PROFESSIONELE OPLOSSING BIEDT BIJ ONTWERPEN, PRESENTEREN EN PRODUCEREN

De software van PaletteCAD is een volledig geïntegreerde tool om marketing & verkoop, ontwerp, presentatie en productie optimaal op elkaar af te stemmen.

5x JA voor PaletteCAD:

  1. Jarenlange ervaring
  2. Quick learning
  3. Volledig geïntegreerd
  4. Snel en nauwkeurig:
  5. Digitale perfectie