Eenvoudig
Gebruiksvriendelijk
Resultaatgericht

Aan de slag met interieurbouw software

U bent op zoek naar een softwarepakket dat u kunt gebruiken bij het ontwerpen en bouwen van een nieuw interieur? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen bij PaletteCAD. Dit is een all-in-one pakket dat alle mogelijkheden biedt die u maar nodig kunt hebben. De kern van het programma is onze designsoftware, die u alle vrijheid biedt om de mooiste ontwerpen te maken. Daarbij is het mogelijk om elk ontwerp direct vanuit de software professioneel te presenteren aan uw klanten. Is alles goedgekeurd? Dan plant u ook de werkvoorbereiding en uitvoering van het project eenvoudig vanuit PaletteCAD.

Met onze 3D interieurbouw software aan het werk gaan

Software voor interieurbouw moet gebruiksvriendelijk zijn. U wilt per slot van rekening gewoon bezig zijn met ontwerpen en ontwikkelen, en niet met het moeten uitzoeken van welke optie wat doet. PaletteCAD heeft een innovatieve gebruikersinterface die u alle mogelijkheden biedt om direct aan de slag te gaan. Het is daarbij mogelijk om bepaalde zaken te automatiseren, zodat u meer tijd overhoudt om bijvoorbeeld extra klanten aan te nemen. We hebben onze software continue door ontwikkeld in de ruim twintig jaar die het pakket nu bestaat. Het is uitgegroeid tot de beste software die er op het gebied van CAD maar te vinden is.

De beste software voor interieurbouw

U wilt toch ook dat u bij het ontwerpen en uitvoeren van een interieurontwerp zo intuitief mogelijk aan de slag kunt? Dan hoeft u alleen maar even op onze website te kijken. U vindt hier namelijk alle informatie die u maar nodig heeft over PaletteCAD. Met onze interieurbouw software kunt u er op rekenen dat u straks de mooiste ontwerpen maakt en dat u deze heel eenvoudig presenteert aan uw klanten. Wilt u nog meer weten over PaletteCAD? Dan neemt u gewoon even contact met ons op. We beantwoorden dan al uw vragen en sturen u ook zonder problemen een informatiepakket op.

Vraag nu een gratis Demo aan!

1
2
3
4
5
PaletteCAD, alles-in-één-software, ontwerpsoftware, CAD software, ontwerpen in 3D, makkelijke interface, softwareoplossing, interieurontwerp, standbouw, badkamer, tegels, natuursteen, haarden, kachels, winkelinrichting, gebruiksvriendelijke CAD-software, virtual reality, CAD-software met presentatiemogelijkheden, CAD-software voor marketing, verkoop, ontwerpen, presenteren, produceren, ideeën visualiseren met software
1

GEBRUIKSVRIENDELIJKE WERKOMGEVING

Het beeldscherm is overzichtelijk en intuïtief vormgegeven. De pictogrammen en de menubalk sluiten aan bij de kantoorsoftware die u gewend bent. En mocht u toch eens niet meteen weten hoe u verder moet, dan plaatst u de muiswijzer boven op een pictogram en u krijgt meteen een korte toelichting. Eenvoudiger kan niet!

2

DRAG & DROP

In PaletteCAD sleept u objecten en materialen gewoon in uw ontwerp. U kunt geheel muisgestuurd uw creativiteit de vrije hand geven. Maar er zijn ook logische sneltoetsen voor iedere functie. Hierdoor kunt u werken op de manier die u het prettigst vindt.

3

MINDER HANDELINGEN

In de PaletteCAD-werkomgeving heeft u vrijwel alle functies en materialen die u nodig heeft direct bij de hand in logische, elkaar opvolgende menu’s. Een goed gestructureerde gereedschapskist, maar dan digitaal! Het resultaat? Minder zoeken en zo’n 30% minder muisklikken om te komen tot een ontwerp dat klaar is om te presenteren.

4

VOLLEDIGE 3D-FUNCTIONALITEIT

Ontwerpen, presenteren en construeren in 3D is eenvoudig met PaletteCAD. Hierdoor kunt u zich concentreren op het ontwerp. Al snel ziet u uw ideeën veranderen in realiteit!

5

DE PERFECTE AFBEELDING

Geanimeerde beeldovergangen, inzoomen naar nieuwe dimensies, overtuigend realistische foto’s met één druk op de knop… Met PaletteCAD geeft u uzelf een onderscheidend voordeel ten opzichte van uw concurrentie waar het gaat om ontwerpen, presenteren en produceren.

PaletteCAD, alles-in-één-software, ontwerpsoftware, CAD software, ontwerpen in 3D, makkelijke interface, softwareoplossing, interieurontwerp, standbouw, badkamer, tegels, natuursteen, haarden, kachels, winkelinrichting, gebruiksvriendelijke CAD-software, virtual reality, CAD-software met presentatiemogelijkheden, CAD-software voor marketing, verkoop, ontwerpen, presenteren, produceren, ideeën visualiseren met software

3D-ONTWERPSOFTWARE DIE U EEN PROFESSIONELE OPLOSSING BIEDT BIJ ONTWERPEN, PRESENTEREN EN PRODUCEREN

De software van PaletteCAD is een volledig geïntegreerde tool om marketing & verkoop, ontwerp, presentatie en productie optimaal op elkaar af te stemmen.

5x JA voor PaletteCAD:

  1. Jarenlange ervaring
  2. Quick learning
  3. Volledig geïntegreerd
  4. Snel en nauwkeurig:
  5. Digitale perfectie