Eenvoudig
Gebruiksvriendelijk
Resultaatgericht

Aan de slag met ons kantoorinrichting programma

Bent u iemand die professioneel kantoren inricht? Dan is het goed om hier een tool voor te gebruiken die het u mogelijk maakt om u geheel op het ontwerpen te richten. Per slot van rekening is het zo dat u er als ontwerper niet op zit te wachten om met software te moeten werken waarbij het ontwerpen op het tweede plan lijkt te komen. Met het kantoorinrichting programma PaletteCAD hoeft u hier geen zorgen om te maken. Wij hebben onze software zo ontwikkeld dat iedereen er heel eenvoudig mee aan de slag kan gaan. Het is daarbij wel een zeer krachtig programma dat u een breed scala aan mogelijkheden geeft.

Een gebruiksvriendelijk 3D kantoorinrichting programma

Het mooie aan onze software is dat deze zeer krachtig is. Als u een ontwerp in 2D heeft gemaakt, dan zet onze software dit heel gemakkelijk ook om in 3D. Dit is natuurlijk de perfecte manier om een ontwerp nog meer zichtbaar te maken. U kunt dit ook gebruiken voor bijvoorbeeld presentaties. Wilt u aan een klant laten zien hoe zijn of haar kantoor er straks uit komt te zien? Ons 3D kantoorinrichting programma maakt dit heel snel visueel voor u. PaletteCAD is dan ook software waar we al 20 jaar aan werken en die steeds verder wordt uitgebreid om onze gebruikers nog meer mogelijkheden te bieden.

Meer weten over ons programma voor kantoorinrichting?

Indien u meer wilt weten over ons programma voor kantoorinrichting, dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen bij onze mogelijkheden. We hebben op onze website uitgebreide informatie staan over PaletteCAD en raden u aan om deze gewoon eens door te nemen als u een duidelijk beeld wilt krijgen van de werking van onze software. U kunt natuurlijk ook altijd even contact met ons opnemen als u meer wilt weten over ons kantoorinrichting programma.

Vraag nu een gratis Demo aan!

1
2
3
4
5
PaletteCAD, alles-in-één-software, ontwerpsoftware, CAD software, ontwerpen in 3D, makkelijke interface, softwareoplossing, interieurontwerp, standbouw, badkamer, tegels, natuursteen, haarden, kachels, winkelinrichting, gebruiksvriendelijke CAD-software, virtual reality, CAD-software met presentatiemogelijkheden, CAD-software voor marketing, verkoop, ontwerpen, presenteren, produceren, ideeën visualiseren met software
1

GEBRUIKSVRIENDELIJKE WERKOMGEVING

Het beeldscherm is overzichtelijk en intuïtief vormgegeven. De pictogrammen en de menubalk sluiten aan bij de kantoorsoftware die u gewend bent. En mocht u toch eens niet meteen weten hoe u verder moet, dan plaatst u de muiswijzer boven op een pictogram en u krijgt meteen een korte toelichting. Eenvoudiger kan niet!

2

DRAG & DROP

In PaletteCAD sleept u objecten en materialen gewoon in uw ontwerp. U kunt geheel muisgestuurd uw creativiteit de vrije hand geven. Maar er zijn ook logische sneltoetsen voor iedere functie. Hierdoor kunt u werken op de manier die u het prettigst vindt.

3

MINDER HANDELINGEN

In de PaletteCAD-werkomgeving heeft u vrijwel alle functies en materialen die u nodig heeft direct bij de hand in logische, elkaar opvolgende menu’s. Een goed gestructureerde gereedschapskist, maar dan digitaal! Het resultaat? Minder zoeken en zo’n 30% minder muisklikken om te komen tot een ontwerp dat klaar is om te presenteren.

4

VOLLEDIGE 3D-FUNCTIONALITEIT

Ontwerpen, presenteren en construeren in 3D is eenvoudig met PaletteCAD. Hierdoor kunt u zich concentreren op het ontwerp. Al snel ziet u uw ideeën veranderen in realiteit!

5

DE PERFECTE AFBEELDING

Geanimeerde beeldovergangen, inzoomen naar nieuwe dimensies, overtuigend realistische foto’s met één druk op de knop… Met PaletteCAD geeft u uzelf een onderscheidend voordeel ten opzichte van uw concurrentie waar het gaat om ontwerpen, presenteren en produceren.

PaletteCAD, alles-in-één-software, ontwerpsoftware, CAD software, ontwerpen in 3D, makkelijke interface, softwareoplossing, interieurontwerp, standbouw, badkamer, tegels, natuursteen, haarden, kachels, winkelinrichting, gebruiksvriendelijke CAD-software, virtual reality, CAD-software met presentatiemogelijkheden, CAD-software voor marketing, verkoop, ontwerpen, presenteren, produceren, ideeën visualiseren met software

3D-ONTWERPSOFTWARE DIE U EEN PROFESSIONELE OPLOSSING BIEDT BIJ ONTWERPEN, PRESENTEREN EN PRODUCEREN

De software van PaletteCAD is een volledig geïntegreerde tool om marketing & verkoop, ontwerp, presentatie en productie optimaal op elkaar af te stemmen.

5x JA voor PaletteCAD:

  1. Jarenlange ervaring
  2. Quick learning
  3. Volledig geïntegreerd
  4. Snel en nauwkeurig:
  5. Digitale perfectie