Eenvoudig
Gebruiksvriendelijk
Resultaatgericht

De beste kantoorinrichting software voor u

Met PaletteCAD haalt u een softwarepakket in huis dat er helemaal op is gericht om het u zo makkelijk mogelijk te maken een goed ontwerp voor uw kantoor te maken. We hebben onze software namelijk dusdanig ontwikkeld dat deze zeer gebruiksvriendelijk is. Per slot van rekening bent u een ontwerper, u wilt uzelf dan toch ook zoveel mogelijk kunnen richten op datgene waar het om gaat. Het daadwerkelijk ontwerpen van een kantoor, zonder dat u al teveel bezig bent met de technische kanten van de software. Met PaletteCAD haalt u daarbij een pakket in huis dat ook nog eens heel krachtig is.

Aan de slag met de beste 3D kantoorinrichting software

PaletteCAD is software waarmee u een aantal handige features in huis haalt. Heeft u een idee in uw hoofd voor een inrichting? Dan zet u dit heel eenvoudig in uw computer. Daarbij is het mogelijk om dit 2D design snel om te zetten in een 3D ontwerp. Zo heeft u een nog beter beeld van hoe een bepaalde kantoorinrichting er uit komt te zien. Dit is natuurlijk ook ideaal als u een bepaalde inrichting wilt presenteren aan uw opdrachtgevers. Deze zien dan meteen wat ze straks kunnen verwachten als de inrichting ook daadwerkelijk realiteit is geworden.

Meer weten over onze software voor kantoorinrichting?

Indien u meer wilt weten over onze software voor kantoorinrichting, dan kunt u natuurlijk altijd even contact met ons opnemen. We geven u graag antwoord op alle vragen die u over onze software heeft en kunnen u ook altijd adviseren over het gebruikt van onze kantoor inrichting software. Met onze software voor kantoorinrichting kunt u er altijd op rekenen dat u eenvoudig een mooie kantoorinrichting ontwerpt. Een inrichting waar uw klanten tevreden mee zijn en waar u zelf trots op kunt zijn.

Vraag nu een gratis Demo aan!

1
2
3
4
5
PaletteCAD, alles-in-één-software, ontwerpsoftware, CAD software, ontwerpen in 3D, makkelijke interface, softwareoplossing, interieurontwerp, standbouw, badkamer, tegels, natuursteen, haarden, kachels, winkelinrichting, gebruiksvriendelijke CAD-software, virtual reality, CAD-software met presentatiemogelijkheden, CAD-software voor marketing, verkoop, ontwerpen, presenteren, produceren, ideeën visualiseren met software
1

GEBRUIKSVRIENDELIJKE WERKOMGEVING

Het beeldscherm is overzichtelijk en intuïtief vormgegeven. De pictogrammen en de menubalk sluiten aan bij de kantoorsoftware die u gewend bent. En mocht u toch eens niet meteen weten hoe u verder moet, dan plaatst u de muiswijzer boven op een pictogram en u krijgt meteen een korte toelichting. Eenvoudiger kan niet!

2

DRAG & DROP

In PaletteCAD sleept u objecten en materialen gewoon in uw ontwerp. U kunt geheel muisgestuurd uw creativiteit de vrije hand geven. Maar er zijn ook logische sneltoetsen voor iedere functie. Hierdoor kunt u werken op de manier die u het prettigst vindt.

3

MINDER HANDELINGEN

In de PaletteCAD-werkomgeving heeft u vrijwel alle functies en materialen die u nodig heeft direct bij de hand in logische, elkaar opvolgende menu’s. Een goed gestructureerde gereedschapskist, maar dan digitaal! Het resultaat? Minder zoeken en zo’n 30% minder muisklikken om te komen tot een ontwerp dat klaar is om te presenteren.

4

VOLLEDIGE 3D-FUNCTIONALITEIT

Ontwerpen, presenteren en construeren in 3D is eenvoudig met PaletteCAD. Hierdoor kunt u zich concentreren op het ontwerp. Al snel ziet u uw ideeën veranderen in realiteit!

5

DE PERFECTE AFBEELDING

Geanimeerde beeldovergangen, inzoomen naar nieuwe dimensies, overtuigend realistische foto’s met één druk op de knop… Met PaletteCAD geeft u uzelf een onderscheidend voordeel ten opzichte van uw concurrentie waar het gaat om ontwerpen, presenteren en produceren.

PaletteCAD, alles-in-één-software, ontwerpsoftware, CAD software, ontwerpen in 3D, makkelijke interface, softwareoplossing, interieurontwerp, standbouw, badkamer, tegels, natuursteen, haarden, kachels, winkelinrichting, gebruiksvriendelijke CAD-software, virtual reality, CAD-software met presentatiemogelijkheden, CAD-software voor marketing, verkoop, ontwerpen, presenteren, produceren, ideeën visualiseren met software

3D-ONTWERPSOFTWARE DIE U EEN PROFESSIONELE OPLOSSING BIEDT BIJ ONTWERPEN, PRESENTEREN EN PRODUCEREN

De software van PaletteCAD is een volledig geïntegreerde tool om marketing & verkoop, ontwerp, presentatie en productie optimaal op elkaar af te stemmen.

5x JA voor PaletteCAD:

  1. Jarenlange ervaring
  2. Quick learning
  3. Volledig geïntegreerd
  4. Snel en nauwkeurig:
  5. Digitale perfectie