Eenvoudig
Gebruiksvriendelijk
Resultaatgericht

De beste meubel design software voor u

Bent u een meubelontwerper die graag zo grondig mogelijk te werk gaat bij het ontwerpen van meubelen? Dan wilt u uzelf natuurlijk zoveel mogelijk kunnen concentreren op datgene waar het echt om gaat – het ontwerpen. U wilt niet teveel tijd kwijt zijn aan randzaken en aan het leren van alle ins en outs van een softwarepakket. We raden u dan van harte aan om eens PaletteCAD uit te proberen. Onze software is er namelijk op gericht om u het ontwerpen zo makkelijk mogelijk te maken. Onze speciale meubel design software is zo ontwikkeld dat u hier heel eenvoudig mee aan de slag kunt gaan.

Aan de slag met de beste 3D meubel design software

U zoekt meubel designer software die het u mogelijk maakt om zonder problemen met het ontwerpen van meubelen aan de slag te gaan. Onze software is een alles-in-een softwareconcept dat het u zo eenvoudig mogelijk maakt om uw design in 3D te zetten. Het is ook niet alleen maar een software oplossing, u kunt dit programma ook inzetten om te presenteren, te produceren en te verkopen. PaletteCAD is een pakket waar al ruim 20 jaar aan wordt ontwikkeld en dat dan ook geheel compleet is. Aan de hand van opmerkingen van onze klanten maken wij aanpassingen om het pakket zo perfect mogelijk te houden.

Meer weten over onze 3D meubel design software?

U kunt altijd even contact met ons opnemen als u meer wilt weten over onze meubel design software. We staan klaar om u te helpen met het ontwikkelen van een prachtig meubel. U maakt met onze meubel designer software een duidelijk design in 3D, maar u kunt met de software dit ontwerp ook presenteren aan klanten of opdrachtgevers. Zo hebben zij al gelijk een goed beeld van hoe het nieuwe meubel er precies uit komt te zien. Met ons programma kunt u uw creativiteit de vrije loop geven.

Vraag nu een gratis Demo aan!

1
2
3
4
5
PaletteCAD, alles-in-één-software, ontwerpsoftware, CAD software, ontwerpen in 3D, makkelijke interface, softwareoplossing, interieurontwerp, standbouw, badkamer, tegels, natuursteen, haarden, kachels, winkelinrichting, gebruiksvriendelijke CAD-software, virtual reality, CAD-software met presentatiemogelijkheden, CAD-software voor marketing, verkoop, ontwerpen, presenteren, produceren, ideeën visualiseren met software
1

GEBRUIKSVRIENDELIJKE WERKOMGEVING

Het beeldscherm is overzichtelijk en intuïtief vormgegeven. De pictogrammen en de menubalk sluiten aan bij de kantoorsoftware die u gewend bent. En mocht u toch eens niet meteen weten hoe u verder moet, dan plaatst u de muiswijzer boven op een pictogram en u krijgt meteen een korte toelichting. Eenvoudiger kan niet!

2

DRAG & DROP

In PaletteCAD sleept u objecten en materialen gewoon in uw ontwerp. U kunt geheel muisgestuurd uw creativiteit de vrije hand geven. Maar er zijn ook logische sneltoetsen voor iedere functie. Hierdoor kunt u werken op de manier die u het prettigst vindt.

3

MINDER HANDELINGEN

In de PaletteCAD-werkomgeving heeft u vrijwel alle functies en materialen die u nodig heeft direct bij de hand in logische, elkaar opvolgende menu’s. Een goed gestructureerde gereedschapskist, maar dan digitaal! Het resultaat? Minder zoeken en zo’n 30% minder muisklikken om te komen tot een ontwerp dat klaar is om te presenteren.

4

VOLLEDIGE 3D-FUNCTIONALITEIT

Ontwerpen, presenteren en construeren in 3D is eenvoudig met PaletteCAD. Hierdoor kunt u zich concentreren op het ontwerp. Al snel ziet u uw ideeën veranderen in realiteit!

5

DE PERFECTE AFBEELDING

Geanimeerde beeldovergangen, inzoomen naar nieuwe dimensies, overtuigend realistische foto’s met één druk op de knop… Met PaletteCAD geeft u uzelf een onderscheidend voordeel ten opzichte van uw concurrentie waar het gaat om ontwerpen, presenteren en produceren.

PaletteCAD, alles-in-één-software, ontwerpsoftware, CAD software, ontwerpen in 3D, makkelijke interface, softwareoplossing, interieurontwerp, standbouw, badkamer, tegels, natuursteen, haarden, kachels, winkelinrichting, gebruiksvriendelijke CAD-software, virtual reality, CAD-software met presentatiemogelijkheden, CAD-software voor marketing, verkoop, ontwerpen, presenteren, produceren, ideeën visualiseren met software

3D-ONTWERPSOFTWARE DIE U EEN PROFESSIONELE OPLOSSING BIEDT BIJ ONTWERPEN, PRESENTEREN EN PRODUCEREN

De software van PaletteCAD is een volledig geïntegreerde tool om marketing & verkoop, ontwerp, presentatie en productie optimaal op elkaar af te stemmen.

5x JA voor PaletteCAD:

  1. Jarenlange ervaring
  2. Quick learning
  3. Volledig geïntegreerd
  4. Snel en nauwkeurig:
  5. Digitale perfectie