Eenvoudig
Gebruiksvriendelijk
Resultaatgericht

Aan de slag met een perfect meubel tekenprogramma

Zoekt u een meubel tekenprogramma waar u eenvoudig uw concept mee in 3D kunt zetten? Een softwarepakket dat er is om u te ondersteunen en het u zo makkelijk mogelijk te maken om er mee te werken? Dan raden wij u aan om eens te komen bekijken wat de mogelijkheden zijn van PaletteCAD. Ons programma is een totaalpakket waar we al meer dan 20 jaar aan gewerkt hebben. We hebben hierbij altijd de opmerkingen van onze gebruikers serieus genomen, om er zo voor te zorgen dat ze een pakket kunnen gebruiken dat helemaal werkt zoals zij dat wensen. U wilt bezig zijn met het daadwerkelijke ontwerpen, met software die zo intuitief mogelijk werkt.

Een meubel tekenen met een programma dat helemaal op uw wensen is afgestemd

Met ons meubel tekenprogramma kunt u er op rekenen dat u straks zonder problemen aan de slag kunt gaan met het ontwerpen van meubelen. Of u al een ontwerp op papier heeft staan dat u in 3D wilt zetten, of nog met een leeg blad aan de slag gaat, met PaletteCAD gaat dit het meest soepel. Onze software is daarbij ook een alles-in-een pakket. Als u klaar bent met uw ontwerp in 3D, dan kunt u ons 3D meubel tekenprogramma ervoor gebruiken om uw nieuwe meubel te presenteren. De perfecte oplossing als u dit meubel bijvoorbeeld in opdracht heeft gemaakt voor een klant of bedrijf.

Meer weten over ons 3D meubel teken programma?

Wilt u een meubel tekenen met ons programma? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen op onze website. We hebben hier uitgebreide informatie voor u klaarstaan, die u helpen bij het maken van een keuze voor onze software. De makers van PaletteCAD hebben zeer veel praktijkervaring in de branche en weten dan ook als geen ander wat voor wensen u kunt hebben bij het ontwerpen van meubelen in 3D.

Vraag nu een gratis Demo aan!

1
2
3
4
5
PaletteCAD, alles-in-één-software, ontwerpsoftware, CAD software, ontwerpen in 3D, makkelijke interface, softwareoplossing, interieurontwerp, standbouw, badkamer, tegels, natuursteen, haarden, kachels, winkelinrichting, gebruiksvriendelijke CAD-software, virtual reality, CAD-software met presentatiemogelijkheden, CAD-software voor marketing, verkoop, ontwerpen, presenteren, produceren, ideeën visualiseren met software
1

GEBRUIKSVRIENDELIJKE WERKOMGEVING

Het beeldscherm is overzichtelijk en intuïtief vormgegeven. De pictogrammen en de menubalk sluiten aan bij de kantoorsoftware die u gewend bent. En mocht u toch eens niet meteen weten hoe u verder moet, dan plaatst u de muiswijzer boven op een pictogram en u krijgt meteen een korte toelichting. Eenvoudiger kan niet!

2

DRAG & DROP

In PaletteCAD sleept u objecten en materialen gewoon in uw ontwerp. U kunt geheel muisgestuurd uw creativiteit de vrije hand geven. Maar er zijn ook logische sneltoetsen voor iedere functie. Hierdoor kunt u werken op de manier die u het prettigst vindt.

3

MINDER HANDELINGEN

In de PaletteCAD-werkomgeving heeft u vrijwel alle functies en materialen die u nodig heeft direct bij de hand in logische, elkaar opvolgende menu’s. Een goed gestructureerde gereedschapskist, maar dan digitaal! Het resultaat? Minder zoeken en zo’n 30% minder muisklikken om te komen tot een ontwerp dat klaar is om te presenteren.

4

VOLLEDIGE 3D-FUNCTIONALITEIT

Ontwerpen, presenteren en construeren in 3D is eenvoudig met PaletteCAD. Hierdoor kunt u zich concentreren op het ontwerp. Al snel ziet u uw ideeën veranderen in realiteit!

5

DE PERFECTE AFBEELDING

Geanimeerde beeldovergangen, inzoomen naar nieuwe dimensies, overtuigend realistische foto’s met één druk op de knop… Met PaletteCAD geeft u uzelf een onderscheidend voordeel ten opzichte van uw concurrentie waar het gaat om ontwerpen, presenteren en produceren.

PaletteCAD, alles-in-één-software, ontwerpsoftware, CAD software, ontwerpen in 3D, makkelijke interface, softwareoplossing, interieurontwerp, standbouw, badkamer, tegels, natuursteen, haarden, kachels, winkelinrichting, gebruiksvriendelijke CAD-software, virtual reality, CAD-software met presentatiemogelijkheden, CAD-software voor marketing, verkoop, ontwerpen, presenteren, produceren, ideeën visualiseren met software

3D-ONTWERPSOFTWARE DIE U EEN PROFESSIONELE OPLOSSING BIEDT BIJ ONTWERPEN, PRESENTEREN EN PRODUCEREN

De software van PaletteCAD is een volledig geïntegreerde tool om marketing & verkoop, ontwerp, presentatie en productie optimaal op elkaar af te stemmen.

5x JA voor PaletteCAD:

  1. Jarenlange ervaring
  2. Quick learning
  3. Volledig geïntegreerd
  4. Snel en nauwkeurig:
  5. Digitale perfectie