Eenvoudig
Gebruiksvriendelijk
Resultaatgericht

Aan de slag met onze 3D meubelmaker software

Bent u een professioneel ontwerpen van meubelen en zoekt u nu een software pakket om u bij uw werk te assisteren? Dan raden wij u aan om eens te kijken naar de mogelijkheden die u met PaletteCAD allemaal heeft. We hebben namelijk meubelmaker software voor u ontwikkeld waarmee u alles wat u in uw hoofd heeft eenvoudig op het computerscherm neerzet. Onze 3D meubelmaker software is daarnaast ook de ideale oplossing voor het presenteren van een ontwerp, of voor het ondersteunen bij de daadwerkelijke productie van het meubel in kwestie.

De beste software voor een meubelmaker

We hebben onze PaletteCAD software dusdanig ontwikkeld dat het zo eenvoudig mogelijk is om hiermee aan de slag te gaan. Per slot van rekening wilt u toch dat u uw aandacht zoveel mogelijk kunt richten op het daadwerkelijke ontwerp en niet op de technische eisen die door uw softwarepakket aan u worden gesteld. We hebben onze software zo intuitief mogelijk gemaakt, waarbij we altijd rekening houden met de wensen van onze gebruikers. Deze zijn per slot van rekening onmisbaar als het aankomt op de ontwikkeling van een zo goed mogelijk softwarepakket.

Meer weten over 3D meubelmaker software

Wilt u weten welke software u als meubelmaker het beste kunt gebruiken? Dan raden wij u aan om eens contact met ons op te nemen. We hebben bij PaletteCAD een pakket ontwikkeld dat met recht compleet genoemd mag worden. Een softwarepakket dat u niet alleen maar kunt gebruiken om een mooi ontwerp mee te maken, maar dat u ook in kunt schakelen om uw meubel te presenteren aan opdrachtgevers of klanten. Een pakket ook waarmee u het productieproces kunt ondersteunen en waarmee u marketing en verkoop van uw meubel kunt sturen. Wilt u hier meer over weten of eens aan de slag gaan met onze meubelmaker software? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen op onze website, of gewoon even contact met ons op te nemen. We staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Vraag nu een gratis Demo aan!

1
2
3
4
5
PaletteCAD, alles-in-één-software, ontwerpsoftware, CAD software, ontwerpen in 3D, makkelijke interface, softwareoplossing, interieurontwerp, standbouw, badkamer, tegels, natuursteen, haarden, kachels, winkelinrichting, gebruiksvriendelijke CAD-software, virtual reality, CAD-software met presentatiemogelijkheden, CAD-software voor marketing, verkoop, ontwerpen, presenteren, produceren, ideeën visualiseren met software
1

GEBRUIKSVRIENDELIJKE WERKOMGEVING

Het beeldscherm is overzichtelijk en intuïtief vormgegeven. De pictogrammen en de menubalk sluiten aan bij de kantoorsoftware die u gewend bent. En mocht u toch eens niet meteen weten hoe u verder moet, dan plaatst u de muiswijzer boven op een pictogram en u krijgt meteen een korte toelichting. Eenvoudiger kan niet!

2

DRAG & DROP

In PaletteCAD sleept u objecten en materialen gewoon in uw ontwerp. U kunt geheel muisgestuurd uw creativiteit de vrije hand geven. Maar er zijn ook logische sneltoetsen voor iedere functie. Hierdoor kunt u werken op de manier die u het prettigst vindt.

3

MINDER HANDELINGEN

In de PaletteCAD-werkomgeving heeft u vrijwel alle functies en materialen die u nodig heeft direct bij de hand in logische, elkaar opvolgende menu’s. Een goed gestructureerde gereedschapskist, maar dan digitaal! Het resultaat? Minder zoeken en zo’n 30% minder muisklikken om te komen tot een ontwerp dat klaar is om te presenteren.

4

VOLLEDIGE 3D-FUNCTIONALITEIT

Ontwerpen, presenteren en construeren in 3D is eenvoudig met PaletteCAD. Hierdoor kunt u zich concentreren op het ontwerp. Al snel ziet u uw ideeën veranderen in realiteit!

5

DE PERFECTE AFBEELDING

Geanimeerde beeldovergangen, inzoomen naar nieuwe dimensies, overtuigend realistische foto’s met één druk op de knop… Met PaletteCAD geeft u uzelf een onderscheidend voordeel ten opzichte van uw concurrentie waar het gaat om ontwerpen, presenteren en produceren.

PaletteCAD, alles-in-één-software, ontwerpsoftware, CAD software, ontwerpen in 3D, makkelijke interface, softwareoplossing, interieurontwerp, standbouw, badkamer, tegels, natuursteen, haarden, kachels, winkelinrichting, gebruiksvriendelijke CAD-software, virtual reality, CAD-software met presentatiemogelijkheden, CAD-software voor marketing, verkoop, ontwerpen, presenteren, produceren, ideeën visualiseren met software

3D-ONTWERPSOFTWARE DIE U EEN PROFESSIONELE OPLOSSING BIEDT BIJ ONTWERPEN, PRESENTEREN EN PRODUCEREN

De software van PaletteCAD is een volledig geïntegreerde tool om marketing & verkoop, ontwerp, presentatie en productie optimaal op elkaar af te stemmen.

5x JA voor PaletteCAD:

  1. Jarenlange ervaring
  2. Quick learning
  3. Volledig geïntegreerd
  4. Snel en nauwkeurig:
  5. Digitale perfectie