Eenvoudig
Gebruiksvriendelijk
Resultaatgericht

Een 3D meubelontwerp programma gebruiken

Bent u op zoek naar een meubelontwerp programma waar u heel intuitief een ontwerp mee kunt maken? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen bij de mogelijkheden die we u met PaletteCAD allemaal te bieden hebben. Ons softwarepakket is namelijk helemaal ontwikkeld om het u zo eenvoudig mogelijk te maken uw meubelen te ontwerpen. Het moet bij een dergelijk pakket ook helemaal niet gaan om de technische kant van het pakket, maar juist om het gemak waarmee u een design omzet in een 3D ontwerp. We vertellen u hier graag meer over in een persoonlijk gesprek.

Een gebruiksvriendelijk 3D meubelontwerp programma

Wilt u voor het meubel ontwerpen een programma gebruiken dat gebruiksvriendelijk is en waar u met plezier mee zult werken? Dan is PaletteCAD hier een goede keuze voor. We hebben ons pakket dusdanig ontwikkeld dat u hier zonder problemen mee aan de slag kunt gaan. We raden u dan ook aan om eens op onze website te komen kijken om te zien wat er allemaal mogelijk is met PaletteCAD. Ons programma is meer dan alleen maar een 3D meubelontwerp programma. Met ons programma kunt u namelijk uw nieuwe ontwerp ook heel eenvoudig presenteren aan uw klanten of opdrachtgevers. Daarnaast is de software ook te gebruiken voor bijvoorbeeld marketing en verkoop voor uw meubels, of als ondersteuning bij de productie.

Meer weten over ons meubelontwerp programma?

U wilt bij het meubel ontwerpen een programma gebruiken dat helemaal op uw wensen als gebruiker is afgestemd? PaletteCAD is ontwikkeld door mensen die zelf veel ervaring hebben met het gebruik van CAD-programma’s. We weten dan ook als geen ander welke elementen u als gebruiker het liefste in uw programma verwerkt ziet. U kunt altijd even contact met ons opnemen als u vragen heeft over de mogelijkheden die u bij ons heeft op het gebied van het ontwerpen van meubelen met behulp van 3D software.

Vraag nu een gratis Demo aan!

1
2
3
4
5
PaletteCAD, alles-in-één-software, ontwerpsoftware, CAD software, ontwerpen in 3D, makkelijke interface, softwareoplossing, interieurontwerp, standbouw, badkamer, tegels, natuursteen, haarden, kachels, winkelinrichting, gebruiksvriendelijke CAD-software, virtual reality, CAD-software met presentatiemogelijkheden, CAD-software voor marketing, verkoop, ontwerpen, presenteren, produceren, ideeën visualiseren met software
1

GEBRUIKSVRIENDELIJKE WERKOMGEVING

Het beeldscherm is overzichtelijk en intuïtief vormgegeven. De pictogrammen en de menubalk sluiten aan bij de kantoorsoftware die u gewend bent. En mocht u toch eens niet meteen weten hoe u verder moet, dan plaatst u de muiswijzer boven op een pictogram en u krijgt meteen een korte toelichting. Eenvoudiger kan niet!

2

DRAG & DROP

In PaletteCAD sleept u objecten en materialen gewoon in uw ontwerp. U kunt geheel muisgestuurd uw creativiteit de vrije hand geven. Maar er zijn ook logische sneltoetsen voor iedere functie. Hierdoor kunt u werken op de manier die u het prettigst vindt.

3

MINDER HANDELINGEN

In de PaletteCAD-werkomgeving heeft u vrijwel alle functies en materialen die u nodig heeft direct bij de hand in logische, elkaar opvolgende menu’s. Een goed gestructureerde gereedschapskist, maar dan digitaal! Het resultaat? Minder zoeken en zo’n 30% minder muisklikken om te komen tot een ontwerp dat klaar is om te presenteren.

4

VOLLEDIGE 3D-FUNCTIONALITEIT

Ontwerpen, presenteren en construeren in 3D is eenvoudig met PaletteCAD. Hierdoor kunt u zich concentreren op het ontwerp. Al snel ziet u uw ideeën veranderen in realiteit!

5

DE PERFECTE AFBEELDING

Geanimeerde beeldovergangen, inzoomen naar nieuwe dimensies, overtuigend realistische foto’s met één druk op de knop… Met PaletteCAD geeft u uzelf een onderscheidend voordeel ten opzichte van uw concurrentie waar het gaat om ontwerpen, presenteren en produceren.

PaletteCAD, alles-in-één-software, ontwerpsoftware, CAD software, ontwerpen in 3D, makkelijke interface, softwareoplossing, interieurontwerp, standbouw, badkamer, tegels, natuursteen, haarden, kachels, winkelinrichting, gebruiksvriendelijke CAD-software, virtual reality, CAD-software met presentatiemogelijkheden, CAD-software voor marketing, verkoop, ontwerpen, presenteren, produceren, ideeën visualiseren met software

3D-ONTWERPSOFTWARE DIE U EEN PROFESSIONELE OPLOSSING BIEDT BIJ ONTWERPEN, PRESENTEREN EN PRODUCEREN

De software van PaletteCAD is een volledig geïntegreerde tool om marketing & verkoop, ontwerp, presentatie en productie optimaal op elkaar af te stemmen.

5x JA voor PaletteCAD:

  1. Jarenlange ervaring
  2. Quick learning
  3. Volledig geïntegreerd
  4. Snel en nauwkeurig:
  5. Digitale perfectie