Eenvoudig
Gebruiksvriendelijk
Resultaatgericht

De beste 3D meubelontwerp software

Bij PaletteCAD vindt u de mooiste software die er te vinden is op het gebied van alles wat meubelontwerp te maken heeft. We hebben software ontwikkeld die niet alleen maar bedoeld is voor het ontwerpen van de meubels, maar die u daarbij ook nog eens kunt gebruiken bij het presenteren hiervan, bij de productie en bij het verkopen en marketen van uw meubels. Met andere woorden, een pakket dat zeer veelzijdig is en waar u zonder problemen mee aan de slag kunt gaan. Wilt u hier meer over weten? Neem dan gewoon even contact met ons op met alle vragen die u hier maar over kunt hebben.

Aan de slag met 3D meubelontwerp software

Als u voor het meubel ontwerpen software wilt gebruiken, dan is het goed om hier software voor te gebruiken die helemaal op uw wensen als gebruiker is afgestemd. We hebben bij PaletteCAD software ontwikkeld waarbij we er helemaal naar hebben gekeken wat er voor een gebruiker er het meest handig is. We vinden het belangrijk om alles zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken, zodat u alleen maar bezig hoeft te zijn met het daadwerkelijk ontwikkelen en ontwerpen. De technische kanten van de software horen hierbij eigenlijk ondergeschikt te zijn aan het creatieve proces.

Meer weten over onze 3D meubelontwerp software?

Gebruik bij het meubel ontwerpen de software van PaletteCAD en u zult merken dat u hierdoor nog meer wordt ondersteund bij het maken van een perfect ontwerp. We hebben al meer dan 20 jaar aan ons pakket gewerkt om ervoor te zorgen dat u hier zo soepel mogelijk gebruik van kunt maken. Meer weten over de mogelijkheden die u heeft met onze software? Dan kunt u hier natuurlijk altijd even contact over opnemen met ons. We staan altijd klaar om alle vragen die u maar kunt hebben over onze meubelontwerp software te beantwoorden.

Vraag nu een gratis Demo aan!

1
2
3
4
5
PaletteCAD, alles-in-één-software, ontwerpsoftware, CAD software, ontwerpen in 3D, makkelijke interface, softwareoplossing, interieurontwerp, standbouw, badkamer, tegels, natuursteen, haarden, kachels, winkelinrichting, gebruiksvriendelijke CAD-software, virtual reality, CAD-software met presentatiemogelijkheden, CAD-software voor marketing, verkoop, ontwerpen, presenteren, produceren, ideeën visualiseren met software
1

GEBRUIKSVRIENDELIJKE WERKOMGEVING

Het beeldscherm is overzichtelijk en intuïtief vormgegeven. De pictogrammen en de menubalk sluiten aan bij de kantoorsoftware die u gewend bent. En mocht u toch eens niet meteen weten hoe u verder moet, dan plaatst u de muiswijzer boven op een pictogram en u krijgt meteen een korte toelichting. Eenvoudiger kan niet!

2

DRAG & DROP

In PaletteCAD sleept u objecten en materialen gewoon in uw ontwerp. U kunt geheel muisgestuurd uw creativiteit de vrije hand geven. Maar er zijn ook logische sneltoetsen voor iedere functie. Hierdoor kunt u werken op de manier die u het prettigst vindt.

3

MINDER HANDELINGEN

In de PaletteCAD-werkomgeving heeft u vrijwel alle functies en materialen die u nodig heeft direct bij de hand in logische, elkaar opvolgende menu’s. Een goed gestructureerde gereedschapskist, maar dan digitaal! Het resultaat? Minder zoeken en zo’n 30% minder muisklikken om te komen tot een ontwerp dat klaar is om te presenteren.

4

VOLLEDIGE 3D-FUNCTIONALITEIT

Ontwerpen, presenteren en construeren in 3D is eenvoudig met PaletteCAD. Hierdoor kunt u zich concentreren op het ontwerp. Al snel ziet u uw ideeën veranderen in realiteit!

5

DE PERFECTE AFBEELDING

Geanimeerde beeldovergangen, inzoomen naar nieuwe dimensies, overtuigend realistische foto’s met één druk op de knop… Met PaletteCAD geeft u uzelf een onderscheidend voordeel ten opzichte van uw concurrentie waar het gaat om ontwerpen, presenteren en produceren.

PaletteCAD, alles-in-één-software, ontwerpsoftware, CAD software, ontwerpen in 3D, makkelijke interface, softwareoplossing, interieurontwerp, standbouw, badkamer, tegels, natuursteen, haarden, kachels, winkelinrichting, gebruiksvriendelijke CAD-software, virtual reality, CAD-software met presentatiemogelijkheden, CAD-software voor marketing, verkoop, ontwerpen, presenteren, produceren, ideeën visualiseren met software

3D-ONTWERPSOFTWARE DIE U EEN PROFESSIONELE OPLOSSING BIEDT BIJ ONTWERPEN, PRESENTEREN EN PRODUCEREN

De software van PaletteCAD is een volledig geïntegreerde tool om marketing & verkoop, ontwerp, presentatie en productie optimaal op elkaar af te stemmen.

5x JA voor PaletteCAD:

  1. Jarenlange ervaring
  2. Quick learning
  3. Volledig geïntegreerd
  4. Snel en nauwkeurig:
  5. Digitale perfectie