Eenvoudig
Gebruiksvriendelijk
Resultaatgericht

De beste ontwerp software voor de interieurbouw

Bent u als binnenhuisarchitect op zoek naar ontwerp software voor de interieurbouw waarmee u uw klanten kunt overtuigen van uw visie? Dan hoeft u niet meer verder te zoeken! We hebben met PaletteCAD een softwarepakket ontworpen dat er helemaal op is gericht het ontwerpen zo eenvoudig en snel mogelijk te maken. U kunt met ons pakket terwijl de klant naast u zit een ontwerp maken of aanpassen, waarna de klant het design in 3D kan bekijken. Onze 3D ontwerp software voor de interieurbouw is krachtig en uitgebreid en maakt het u eenvoudig om een perfect design te maken.

De sterkste interieurbouw ontwerp software op de markt

PaletteCAD is een pakket dat u een breed scala aan mogelijkheden biedt. Neem dan ook een kijkje bij de opties die onze ontwerp software voor de interieurbouw u allemaal te bieden heeft. Niet alleen is onze software zeer gebruiksvriendelijk, u kunt ook gebruik maken van speciale modules. Zo hebben wij een module met meubels klaarstaan, waar 8.000 verschillende objecten en 20.000 materialen in staan. Deze gebruikt u simpel in uw design, waarbij u er op mag rekenen dat objecten en materialen allemaal actueel zijn. Meer weten over de mogelijkheden bij onze 3D ontwerp software voor de interieurbouw? We staan altijd klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Aan de slag met de beste interieurbouw ontwerp software

We vinden het belangrijk om het onze klanten mogelijk te maken zo eenvoudig mogelijk met het ontwerpen van een interieur aan de slag te kunnen gaan. Daarbij is het bijvoorbeeld ook mogelijk om eigen objecten toe te voegen, afbeeldingen van het internet te gebruiken of tekeningen van leveranciers te importeren. Zo maakt u een design dat zo goed mogelijk op de wensen van uw klanten aansluit. Dit kunt u ze dan ook nog eens allemaal in 3D laten zien. Het is daarbij heel eenvoudig voor uw klanten om aanpassingen te maken op de designs, die u direct doorvoert. Zo wordt een klant overtuigen met PaletteCAD wel heel eenvoudig.

Vraag nu een gratis Demo aan!

1
2
3
4
5
PaletteCAD, alles-in-één-software, ontwerpsoftware, CAD software, ontwerpen in 3D, makkelijke interface, softwareoplossing, interieurontwerp, standbouw, badkamer, tegels, natuursteen, haarden, kachels, winkelinrichting, gebruiksvriendelijke CAD-software, virtual reality, CAD-software met presentatiemogelijkheden, CAD-software voor marketing, verkoop, ontwerpen, presenteren, produceren, ideeën visualiseren met software
1

GEBRUIKSVRIENDELIJKE WERKOMGEVING

Het beeldscherm is overzichtelijk en intuïtief vormgegeven. De pictogrammen en de menubalk sluiten aan bij de kantoorsoftware die u gewend bent. En mocht u toch eens niet meteen weten hoe u verder moet, dan plaatst u de muiswijzer boven op een pictogram en u krijgt meteen een korte toelichting. Eenvoudiger kan niet!

2

DRAG & DROP

In PaletteCAD sleept u objecten en materialen gewoon in uw ontwerp. U kunt geheel muisgestuurd uw creativiteit de vrije hand geven. Maar er zijn ook logische sneltoetsen voor iedere functie. Hierdoor kunt u werken op de manier die u het prettigst vindt.

3

MINDER HANDELINGEN

In de PaletteCAD-werkomgeving heeft u vrijwel alle functies en materialen die u nodig heeft direct bij de hand in logische, elkaar opvolgende menu’s. Een goed gestructureerde gereedschapskist, maar dan digitaal! Het resultaat? Minder zoeken en zo’n 30% minder muisklikken om te komen tot een ontwerp dat klaar is om te presenteren.

4

VOLLEDIGE 3D-FUNCTIONALITEIT

Ontwerpen, presenteren en construeren in 3D is eenvoudig met PaletteCAD. Hierdoor kunt u zich concentreren op het ontwerp. Al snel ziet u uw ideeën veranderen in realiteit!

5

DE PERFECTE AFBEELDING

Geanimeerde beeldovergangen, inzoomen naar nieuwe dimensies, overtuigend realistische foto’s met één druk op de knop… Met PaletteCAD geeft u uzelf een onderscheidend voordeel ten opzichte van uw concurrentie waar het gaat om ontwerpen, presenteren en produceren.

PaletteCAD, alles-in-één-software, ontwerpsoftware, CAD software, ontwerpen in 3D, makkelijke interface, softwareoplossing, interieurontwerp, standbouw, badkamer, tegels, natuursteen, haarden, kachels, winkelinrichting, gebruiksvriendelijke CAD-software, virtual reality, CAD-software met presentatiemogelijkheden, CAD-software voor marketing, verkoop, ontwerpen, presenteren, produceren, ideeën visualiseren met software

3D-ONTWERPSOFTWARE DIE U EEN PROFESSIONELE OPLOSSING BIEDT BIJ ONTWERPEN, PRESENTEREN EN PRODUCEREN

De software van PaletteCAD is een volledig geïntegreerde tool om marketing & verkoop, ontwerp, presentatie en productie optimaal op elkaar af te stemmen.

5x JA voor PaletteCAD:

  1. Jarenlange ervaring
  2. Quick learning
  3. Volledig geïntegreerd
  4. Snel en nauwkeurig:
  5. Digitale perfectie