Eenvoudig
Gebruiksvriendelijk
Resultaatgericht

Met een ontwerpprogramma een winkel ontwerpen

Bent u een ontwerper bij wie het ontwerpen van winkels tot de taken behoort? Dan is het goed om eens met een softwarepakket te werken waarmee deze ontwerpen heel eenvoudig in de computer gezet kunnen worden. Neem hiervoor eens een kijkje bij de mogelijkheden die PaletteCAD allemaal te bieden heeft. Dit is een ontwerpprogramma voor winkel designers, waarbij we het belangrijk vinden dat het zo simpel mogelijk is om met het maken van een design aan de slag te gaan. We willen graag dat u uzelf helemaal kunt concentreren op het ontwerpen en niet op de technische kanten van het werken met ontwerpsoftware.

Met een 3D ontwerpprogramma een winkel design maken

We hebben met PaletteCAD software ontwikkeld die helemaal compleet is. Een programma waarmee u niet alleen maar soepel en zonder problemen een ontwerp kunt maken, maar dat u ook kunt gebruiken om mee te presenteren, een werkvoorbereiding aansturen of een productie ondersteunen. We hebben hiervoor een revolutionair oppervlaktedesign ontwikkeld waarmee het nog makkelijker wordt om uw ontwerp helemaal te perfectioneren. Daarnaast werkt u met een unieke user interface, die het ontwerpen en presenteren alleen nog maar makkelijker maakt voor u.

Aan de slag met ons winkel ontwerpprogramma

Met een 3D ontwerpprogramma een winkel ontwerpen is iets wat met PaletteCAD heel eenvoudig is. We hebben krachtige software ontwikkeld, waar nu al meer dan 20 jaar aan gewerkt wordt. Met ons ontwerpprogramma een winkel ontwerpen betekent dat u hier zonder problemen mee aan de slag kunt gaan. Neem gewoon even contact met ons op als u hier vragen over mocht hebben. We staan altijd klaar om antwoord te geven, maar ook om u te adviseren over het gebruik van de software. Mocht u tijdens het gebruiken ergens tegenaan lopen, dan helpen wij u graag om dit zo snel mogelijk te verhelpen.

Vraag nu een gratis Demo aan!

1
2
3
4
5
PaletteCAD, alles-in-één-software, ontwerpsoftware, CAD software, ontwerpen in 3D, makkelijke interface, softwareoplossing, interieurontwerp, standbouw, badkamer, tegels, natuursteen, haarden, kachels, winkelinrichting, gebruiksvriendelijke CAD-software, virtual reality, CAD-software met presentatiemogelijkheden, CAD-software voor marketing, verkoop, ontwerpen, presenteren, produceren, ideeën visualiseren met software
1

GEBRUIKSVRIENDELIJKE WERKOMGEVING

Het beeldscherm is overzichtelijk en intuïtief vormgegeven. De pictogrammen en de menubalk sluiten aan bij de kantoorsoftware die u gewend bent. En mocht u toch eens niet meteen weten hoe u verder moet, dan plaatst u de muiswijzer boven op een pictogram en u krijgt meteen een korte toelichting. Eenvoudiger kan niet!

2

DRAG & DROP

In PaletteCAD sleept u objecten en materialen gewoon in uw ontwerp. U kunt geheel muisgestuurd uw creativiteit de vrije hand geven. Maar er zijn ook logische sneltoetsen voor iedere functie. Hierdoor kunt u werken op de manier die u het prettigst vindt.

3

MINDER HANDELINGEN

In de PaletteCAD-werkomgeving heeft u vrijwel alle functies en materialen die u nodig heeft direct bij de hand in logische, elkaar opvolgende menu’s. Een goed gestructureerde gereedschapskist, maar dan digitaal! Het resultaat? Minder zoeken en zo’n 30% minder muisklikken om te komen tot een ontwerp dat klaar is om te presenteren.

4

VOLLEDIGE 3D-FUNCTIONALITEIT

Ontwerpen, presenteren en construeren in 3D is eenvoudig met PaletteCAD. Hierdoor kunt u zich concentreren op het ontwerp. Al snel ziet u uw ideeën veranderen in realiteit!

5

DE PERFECTE AFBEELDING

Geanimeerde beeldovergangen, inzoomen naar nieuwe dimensies, overtuigend realistische foto’s met één druk op de knop… Met PaletteCAD geeft u uzelf een onderscheidend voordeel ten opzichte van uw concurrentie waar het gaat om ontwerpen, presenteren en produceren.

PaletteCAD, alles-in-één-software, ontwerpsoftware, CAD software, ontwerpen in 3D, makkelijke interface, softwareoplossing, interieurontwerp, standbouw, badkamer, tegels, natuursteen, haarden, kachels, winkelinrichting, gebruiksvriendelijke CAD-software, virtual reality, CAD-software met presentatiemogelijkheden, CAD-software voor marketing, verkoop, ontwerpen, presenteren, produceren, ideeën visualiseren met software

3D-ONTWERPSOFTWARE DIE U EEN PROFESSIONELE OPLOSSING BIEDT BIJ ONTWERPEN, PRESENTEREN EN PRODUCEREN

De software van PaletteCAD is een volledig geïntegreerde tool om marketing & verkoop, ontwerp, presentatie en productie optimaal op elkaar af te stemmen.

5x JA voor PaletteCAD:

  1. Jarenlange ervaring
  2. Quick learning
  3. Volledig geïntegreerd
  4. Snel en nauwkeurig:
  5. Digitale perfectie