Eenvoudig
Gebruiksvriendelijk
Resultaatgericht

Werken met een professioneel 3D ontwerpprogramma

Als ontwerper van interieurs zult u met een programma willen werken dat professioneel is, maar waarmee het ook zo eenvoudig mogelijk werken is. Software waar u snel aanpassingen mee kunt maken en waarmee u er ook op kunt rekenen dat uw klant het resultaat mooi gepresenteerd krijgt. Voor een dergelijk ontwerpprogramma bent u bij PaletteCAD aan het juiste adres. We hebben een 3D ontwerpprogramma ontwikkeld waarmee u snel al uw ideeen tot leven kunt brengen. Uiteraard geheel in 3D, waarbij het zelfs mogelijk is om hier met een VR-bril echt in rond te kijken.

Het beste ontwerpprogramma in 3D

We vinden het belangrijk om onze klanten de hoogst mogelijke kwaliteit te leveren op het gebied van interieurdesign. Met ons programma begint u door de maten van de ruimte aan te geven. Als deze fundering staat, dan kunt u eenvoudig alle elementen voor de ruimte hier in slepen. We hebben het dan over deuren en ramen, maar ook over verschillende meubelen en andere elementen. Daarbij is het ook mogelijk om de materialen voor op de vloer en aan de muur in detail te kiezen. We hebben duizenden verschillende objecten en materialen klaarstaan die in een design gebruikt kunnen worden. Door middel van onze modules is het zelfs mogelijk om dit aanbod nog groter te maken.

Aan de slag met ons ontwerpprogramma in 3D

PaletteCAD is een ontwerpprogramma dat zijn gelijke niet kent. We hebben bij het ontwikkelen van onze software de gebruiksvriendelijkheid altijd voorop staan. We willen graag dat onze gebruikers zich puur bezig kunnen houden met het daadwerkelijke ontwerpen, zonder dat ze zich al teveel met de technische kant bezig hoeven te houden. Zo kan ons 3D ontwerpprogramma zelfs voor u de werkvoorbereiding en productie aansturen. Indien u hier meer over wilt weten kunt u altijd contact met ons opnemen. We hebben daarbij ook een online demonstratie van onze software voor u klaarstaan. Hiermee krijgt u een goede indruk van wat u van PaletteCAD kunt verwachten.

Vraag nu een gratis Demo aan!

1
2
3
4
5
PaletteCAD, alles-in-één-software, ontwerpsoftware, CAD software, ontwerpen in 3D, makkelijke interface, softwareoplossing, interieurontwerp, standbouw, badkamer, tegels, natuursteen, haarden, kachels, winkelinrichting, gebruiksvriendelijke CAD-software, virtual reality, CAD-software met presentatiemogelijkheden, CAD-software voor marketing, verkoop, ontwerpen, presenteren, produceren, ideeën visualiseren met software
1

GEBRUIKSVRIENDELIJKE WERKOMGEVING

Het beeldscherm is overzichtelijk en intuïtief vormgegeven. De pictogrammen en de menubalk sluiten aan bij de kantoorsoftware die u gewend bent. En mocht u toch eens niet meteen weten hoe u verder moet, dan plaatst u de muiswijzer boven op een pictogram en u krijgt meteen een korte toelichting. Eenvoudiger kan niet!

2

DRAG & DROP

In PaletteCAD sleept u objecten en materialen gewoon in uw ontwerp. U kunt geheel muisgestuurd uw creativiteit de vrije hand geven. Maar er zijn ook logische sneltoetsen voor iedere functie. Hierdoor kunt u werken op de manier die u het prettigst vindt.

3

MINDER HANDELINGEN

In de PaletteCAD-werkomgeving heeft u vrijwel alle functies en materialen die u nodig heeft direct bij de hand in logische, elkaar opvolgende menu’s. Een goed gestructureerde gereedschapskist, maar dan digitaal! Het resultaat? Minder zoeken en zo’n 30% minder muisklikken om te komen tot een ontwerp dat klaar is om te presenteren.

4

VOLLEDIGE 3D-FUNCTIONALITEIT

Ontwerpen, presenteren en construeren in 3D is eenvoudig met PaletteCAD. Hierdoor kunt u zich concentreren op het ontwerp. Al snel ziet u uw ideeën veranderen in realiteit!

5

DE PERFECTE AFBEELDING

Geanimeerde beeldovergangen, inzoomen naar nieuwe dimensies, overtuigend realistische foto’s met één druk op de knop… Met PaletteCAD geeft u uzelf een onderscheidend voordeel ten opzichte van uw concurrentie waar het gaat om ontwerpen, presenteren en produceren.

PaletteCAD, alles-in-één-software, ontwerpsoftware, CAD software, ontwerpen in 3D, makkelijke interface, softwareoplossing, interieurontwerp, standbouw, badkamer, tegels, natuursteen, haarden, kachels, winkelinrichting, gebruiksvriendelijke CAD-software, virtual reality, CAD-software met presentatiemogelijkheden, CAD-software voor marketing, verkoop, ontwerpen, presenteren, produceren, ideeën visualiseren met software

3D-ONTWERPSOFTWARE DIE U EEN PROFESSIONELE OPLOSSING BIEDT BIJ ONTWERPEN, PRESENTEREN EN PRODUCEREN

De software van PaletteCAD is een volledig geïntegreerde tool om marketing & verkoop, ontwerp, presentatie en productie optimaal op elkaar af te stemmen.

5x JA voor PaletteCAD:

  1. Jarenlange ervaring
  2. Quick learning
  3. Volledig geïntegreerd
  4. Snel en nauwkeurig:
  5. Digitale perfectie