Eenvoudig
Gebruiksvriendelijk
Resultaatgericht

Ontwerpsoftware om een kantoor mee te ontwerpen

Bij PaletteCAD bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar software waarmee u heel eenvoudig een kantoor of ander gebouw kunt ontwerpen. Het is software die er op is ontwikkeld om het proces zo eenvoudig mogelijk te maken. Software die ervoor zorgt dat u uw ideeen duidelijk en precies zoals u in gedachten had op het scherm te krijgen. Onze software is door de jaren ontwikkeld om zo gebruiksvriendelijk mogelijk te zijn. PaletteCAD is ontwerpsoftware voor kantoor design, maar ook voor het ontwerpen en ontwikkelen van nog veel meer andere soorten gebouwen en objecten.

Met onze tekensoftware een kantoor ontwerpen

Bent u op zoek naar goede software om een kantoorinrichting mee te ontwerpen? Dan raden wij u aan om gewoon even een kijkje te komen nemen bij wat wij u te bieden hebben. We vinden het heel belangrijk om u het ontwerpen zo makkelijk mogelijk te maken. Met onze ontwerpsoftware voor kantoor design kunt u heel eenvoudig ontwerpen, maar ook uw ontwerp presenteren. Het is met onze software zelfs mogelijk om uw werkvoorbereiding en productie aan te sturen. Zodoende houdt u zelf tijd over om u te concentreren op datgene waar u zelf goed in bent. U denkt aan het design, onze software doet de rest voor u.

Meer weten over onze software?

We raden u aan om gewoon even contact met ons op te nemen als u meer wilt weten over wat er allemaal met onze software mogelijk is. Met ons heeft u de beschikking over gebruiksvriendelijk oppervlaktedesign, een user interface die er op is gericht u het ontwerpen zo makkelijk mogelijk te maken en vele andere features die u een ongekende ontwerpvrijheid geven. Onze software bestaat al meer dan 20 jaar en we hebben er door de jaren heen altijd aan gewerkt om onze software nog krachtiger en eenvoudiger te gebruiken te maken.

Vraag nu een gratis Demo aan!

1
2
3
4
5
PaletteCAD, alles-in-één-software, ontwerpsoftware, CAD software, ontwerpen in 3D, makkelijke interface, softwareoplossing, interieurontwerp, standbouw, badkamer, tegels, natuursteen, haarden, kachels, winkelinrichting, gebruiksvriendelijke CAD-software, virtual reality, CAD-software met presentatiemogelijkheden, CAD-software voor marketing, verkoop, ontwerpen, presenteren, produceren, ideeën visualiseren met software
1

GEBRUIKSVRIENDELIJKE WERKOMGEVING

Het beeldscherm is overzichtelijk en intuïtief vormgegeven. De pictogrammen en de menubalk sluiten aan bij de kantoorsoftware die u gewend bent. En mocht u toch eens niet meteen weten hoe u verder moet, dan plaatst u de muiswijzer boven op een pictogram en u krijgt meteen een korte toelichting. Eenvoudiger kan niet!

2

DRAG & DROP

In PaletteCAD sleept u objecten en materialen gewoon in uw ontwerp. U kunt geheel muisgestuurd uw creativiteit de vrije hand geven. Maar er zijn ook logische sneltoetsen voor iedere functie. Hierdoor kunt u werken op de manier die u het prettigst vindt.

3

MINDER HANDELINGEN

In de PaletteCAD-werkomgeving heeft u vrijwel alle functies en materialen die u nodig heeft direct bij de hand in logische, elkaar opvolgende menu’s. Een goed gestructureerde gereedschapskist, maar dan digitaal! Het resultaat? Minder zoeken en zo’n 30% minder muisklikken om te komen tot een ontwerp dat klaar is om te presenteren.

4

VOLLEDIGE 3D-FUNCTIONALITEIT

Ontwerpen, presenteren en construeren in 3D is eenvoudig met PaletteCAD. Hierdoor kunt u zich concentreren op het ontwerp. Al snel ziet u uw ideeën veranderen in realiteit!

5

DE PERFECTE AFBEELDING

Geanimeerde beeldovergangen, inzoomen naar nieuwe dimensies, overtuigend realistische foto’s met één druk op de knop… Met PaletteCAD geeft u uzelf een onderscheidend voordeel ten opzichte van uw concurrentie waar het gaat om ontwerpen, presenteren en produceren.

PaletteCAD, alles-in-één-software, ontwerpsoftware, CAD software, ontwerpen in 3D, makkelijke interface, softwareoplossing, interieurontwerp, standbouw, badkamer, tegels, natuursteen, haarden, kachels, winkelinrichting, gebruiksvriendelijke CAD-software, virtual reality, CAD-software met presentatiemogelijkheden, CAD-software voor marketing, verkoop, ontwerpen, presenteren, produceren, ideeën visualiseren met software

3D-ONTWERPSOFTWARE DIE U EEN PROFESSIONELE OPLOSSING BIEDT BIJ ONTWERPEN, PRESENTEREN EN PRODUCEREN

De software van PaletteCAD is een volledig geïntegreerde tool om marketing & verkoop, ontwerp, presentatie en productie optimaal op elkaar af te stemmen.

5x JA voor PaletteCAD:

  1. Jarenlange ervaring
  2. Quick learning
  3. Volledig geïntegreerd
  4. Snel en nauwkeurig:
  5. Digitale perfectie