Eenvoudig
Gebruiksvriendelijk
Resultaatgericht

Duurzamer werken met plaatoptimalisatie software

Bent u een ontwerper van interieurs die hierbij ook met platen werkt? Dan is het goed om het gebruik van de plaatmaterialen zoveel mogelijk te optimaliseren. U wilt per slot van rekening toch ook dat er zo min mogelijk van het materiaal verloren hoeft te gaan. Neem hiervoor eens een kijkje bij de mogelijkheden die PaletteCAD u allemaal te bieden heeft. We hebben software ontwikkeld die niet alleen gebruikt kan worden om een interieur zo perfect mogelijk te ontwerpen, we hebben hier ook plaatoptimalisatie software in verwerkt. Zo maakt u bij het realiseren van een design zo verstandig mogelijk gebruik van uw materialen.

Werken met software voor plaatoptimalisatie

PaletteCAD is een softwarepakket dat het u zo eenvoudig mogelijk maakt om een design te maken van een interieur. U geeft aan hoe groot de ruimte is, met alle maten voor alle hoeken en gaten. Daarna kunt u dan simpel en snel elementen aan het design toevoegen. We hebben het dan over objecten als ramen, deuren en meubelen, maar ook de gebruikte materialen. Kiest u bij het materiaal voor platen, dan moest u vroeger zelf aan het rekenen om het gebruik hiervan zoveel mogelijk te optimaliseren. Maar, met onze 3D plaatoptimalisatie software is dat helemaal niet meer nodig.

Meer weten over onze plaatoptimalisatie software?

Indien u meer wilt weten over het werken met onze 3D plaatoptimalisatie software, dan kunt u altijd contact met ons opnemen om hier uw vragen over te stellen. Daarnaast hebben we op onze website een online demonstratie staan waarin haarfijn wordt uitgelegd op welke manieren u allemaal van onze software gebruik kunt maken. Uiteraard is PaletteCAD meer dan alleen maar software voor plaatoptimalisatie. Het is het meest uitgebreide en gebruiksvriendelijke pakket om een interieur mee te ontwerpen, maar ook om de werkvoorbereiding en productie mee aan te sturen.

Vraag nu een gratis Demo aan!

1
2
3
4
5
PaletteCAD, alles-in-één-software, ontwerpsoftware, CAD software, ontwerpen in 3D, makkelijke interface, softwareoplossing, interieurontwerp, standbouw, badkamer, tegels, natuursteen, haarden, kachels, winkelinrichting, gebruiksvriendelijke CAD-software, virtual reality, CAD-software met presentatiemogelijkheden, CAD-software voor marketing, verkoop, ontwerpen, presenteren, produceren, ideeën visualiseren met software
1

GEBRUIKSVRIENDELIJKE WERKOMGEVING

Het beeldscherm is overzichtelijk en intuïtief vormgegeven. De pictogrammen en de menubalk sluiten aan bij de kantoorsoftware die u gewend bent. En mocht u toch eens niet meteen weten hoe u verder moet, dan plaatst u de muiswijzer boven op een pictogram en u krijgt meteen een korte toelichting. Eenvoudiger kan niet!

2

DRAG & DROP

In PaletteCAD sleept u objecten en materialen gewoon in uw ontwerp. U kunt geheel muisgestuurd uw creativiteit de vrije hand geven. Maar er zijn ook logische sneltoetsen voor iedere functie. Hierdoor kunt u werken op de manier die u het prettigst vindt.

3

MINDER HANDELINGEN

In de PaletteCAD-werkomgeving heeft u vrijwel alle functies en materialen die u nodig heeft direct bij de hand in logische, elkaar opvolgende menu’s. Een goed gestructureerde gereedschapskist, maar dan digitaal! Het resultaat? Minder zoeken en zo’n 30% minder muisklikken om te komen tot een ontwerp dat klaar is om te presenteren.

4

VOLLEDIGE 3D-FUNCTIONALITEIT

Ontwerpen, presenteren en construeren in 3D is eenvoudig met PaletteCAD. Hierdoor kunt u zich concentreren op het ontwerp. Al snel ziet u uw ideeën veranderen in realiteit!

5

DE PERFECTE AFBEELDING

Geanimeerde beeldovergangen, inzoomen naar nieuwe dimensies, overtuigend realistische foto’s met één druk op de knop… Met PaletteCAD geeft u uzelf een onderscheidend voordeel ten opzichte van uw concurrentie waar het gaat om ontwerpen, presenteren en produceren.

PaletteCAD, alles-in-één-software, ontwerpsoftware, CAD software, ontwerpen in 3D, makkelijke interface, softwareoplossing, interieurontwerp, standbouw, badkamer, tegels, natuursteen, haarden, kachels, winkelinrichting, gebruiksvriendelijke CAD-software, virtual reality, CAD-software met presentatiemogelijkheden, CAD-software voor marketing, verkoop, ontwerpen, presenteren, produceren, ideeën visualiseren met software

3D-ONTWERPSOFTWARE DIE U EEN PROFESSIONELE OPLOSSING BIEDT BIJ ONTWERPEN, PRESENTEREN EN PRODUCEREN

De software van PaletteCAD is een volledig geïntegreerde tool om marketing & verkoop, ontwerp, presentatie en productie optimaal op elkaar af te stemmen.

5x JA voor PaletteCAD:

  1. Jarenlange ervaring
  2. Quick learning
  3. Volledig geïntegreerd
  4. Snel en nauwkeurig:
  5. Digitale perfectie