Eenvoudig
Gebruiksvriendelijk
Resultaatgericht

Aan de slag met de beste projectinrichting software

U bent betrokken bij een project, waarbij een inrichting moet worden ontworpen. Dan wilt u natuurlijk dat u hiervoor gebruik kunt maken van de beste, meest gebruiksvriendelijke software, waarmee u snel een professioneel design maakt. Maak dan de keuze voor PaletteCAD. Onze software is er speciaal op ontworpen om makkelijk te gebruiken. Onze projectinrichting software maakt het u mogelijk om snel de maten van de ruimte aan te geven en hier daarna elementen aan toe te voegen. U heeft hierbij de keuze uit duizenden verschillende objecten en materialen, waarbij het mogelijk is om dit aantal door middel van modules nog verder uit te breiden.

3D projectinrichting software waar u snel een ontwerp mee maakt

Bij de inrichting van een project zijn vaak meerdere mensen betrokken. Personen die allemaal een eigen mening hebben over hoe iets er uit moet komen te zien. Dan is het goed om software voor de projectinrichting te gebruiken waarmee het mogelijk is om niet alleen snel een design te maken, maar dit ook net zo snel aan te passen. Op deze manier is het mogelijk om de verschillende variaties bij een ontwerp te laten zien en deze zo te tweaken dat betrokken bij het project er helemaal tevreden over zijn. Onze projectinrichting software biedt u daarbij niet alleen maar de mogelijkheid om uw ontwerp in 3D te laten zien, maar dan ook nog eens met een VR bril. Echter wordt het allemaal niet!

Meer weten over onze 3D projectinrichting software?

Indien u meer wilt weten over onze software en wat hier allemaal mee mogelijk is, raden wij u aan om onze online demonstratie eens te bekijken. Hierbij krijgt u een goed beeld van de vele handige en professionele features van PaletteCAD. U kunt natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen om uw vragen over onze software voor projectinrichting aan ons te stellen. Zo weet u precies wat u met PaletteCAD allemaal kunt doen. Als u eenmaal met onze software aan de slag gaat zult u zien hoe makkelijk het is om snel een professioneel design aan uw klanten of collega’s te laten zien.

Vraag nu een gratis Demo aan!

1
2
3
4
5
PaletteCAD, alles-in-één-software, ontwerpsoftware, CAD software, ontwerpen in 3D, makkelijke interface, softwareoplossing, interieurontwerp, standbouw, badkamer, tegels, natuursteen, haarden, kachels, winkelinrichting, gebruiksvriendelijke CAD-software, virtual reality, CAD-software met presentatiemogelijkheden, CAD-software voor marketing, verkoop, ontwerpen, presenteren, produceren, ideeën visualiseren met software
1

GEBRUIKSVRIENDELIJKE WERKOMGEVING

Het beeldscherm is overzichtelijk en intuïtief vormgegeven. De pictogrammen en de menubalk sluiten aan bij de kantoorsoftware die u gewend bent. En mocht u toch eens niet meteen weten hoe u verder moet, dan plaatst u de muiswijzer boven op een pictogram en u krijgt meteen een korte toelichting. Eenvoudiger kan niet!

2

DRAG & DROP

In PaletteCAD sleept u objecten en materialen gewoon in uw ontwerp. U kunt geheel muisgestuurd uw creativiteit de vrije hand geven. Maar er zijn ook logische sneltoetsen voor iedere functie. Hierdoor kunt u werken op de manier die u het prettigst vindt.

3

MINDER HANDELINGEN

In de PaletteCAD-werkomgeving heeft u vrijwel alle functies en materialen die u nodig heeft direct bij de hand in logische, elkaar opvolgende menu’s. Een goed gestructureerde gereedschapskist, maar dan digitaal! Het resultaat? Minder zoeken en zo’n 30% minder muisklikken om te komen tot een ontwerp dat klaar is om te presenteren.

4

VOLLEDIGE 3D-FUNCTIONALITEIT

Ontwerpen, presenteren en construeren in 3D is eenvoudig met PaletteCAD. Hierdoor kunt u zich concentreren op het ontwerp. Al snel ziet u uw ideeën veranderen in realiteit!

5

DE PERFECTE AFBEELDING

Geanimeerde beeldovergangen, inzoomen naar nieuwe dimensies, overtuigend realistische foto’s met één druk op de knop… Met PaletteCAD geeft u uzelf een onderscheidend voordeel ten opzichte van uw concurrentie waar het gaat om ontwerpen, presenteren en produceren.

PaletteCAD, alles-in-één-software, ontwerpsoftware, CAD software, ontwerpen in 3D, makkelijke interface, softwareoplossing, interieurontwerp, standbouw, badkamer, tegels, natuursteen, haarden, kachels, winkelinrichting, gebruiksvriendelijke CAD-software, virtual reality, CAD-software met presentatiemogelijkheden, CAD-software voor marketing, verkoop, ontwerpen, presenteren, produceren, ideeën visualiseren met software

3D-ONTWERPSOFTWARE DIE U EEN PROFESSIONELE OPLOSSING BIEDT BIJ ONTWERPEN, PRESENTEREN EN PRODUCEREN

De software van PaletteCAD is een volledig geïntegreerde tool om marketing & verkoop, ontwerp, presentatie en productie optimaal op elkaar af te stemmen.

5x JA voor PaletteCAD:

  1. Jarenlange ervaring
  2. Quick learning
  3. Volledig geïntegreerd
  4. Snel en nauwkeurig:
  5. Digitale perfectie