Eenvoudig
Gebruiksvriendelijk
Resultaatgericht

Een professioneel projectinrichting tekenprogramma gebruiken

Bent u betrokken bij het ontwerp van een projectinrichting? Wellicht bent u ingeschakeld door een bedrijf dat voor een project een inrichting nodig heeft? Dan wilt u natuurlijk een zo professioneel mogelijk design maken en presenteren. We hebben met PaletteCAD namelijk een softwarepakket ontwikkeld waarmee u in een handomdraai een professioneel design maakt. Ter plekke aanpassingen maken is al net zo makkelijk. Zo kunnen uw klanten gelijk aangeven of ze bepaalde elementen van het design graag anders zouden willen zien. Samen maakt u dan een design dat helemaal op de wensen van uw klant is afgestemd.

Werken met een 3D projectinrichting tekenprogramma

We vinden het belangrijk dat u software tot uw beschikking heeft waarmee u zo snel en eenvoudig mogelijk een design kunt maken. Software waarmee u uzelf helemaal kunt concentreren op het daadwerkelijke ontwerpen en waarbij het programma u verder alles uit handen neemt. Als een design voor een project is goedgekeurd zorgt PaletteCAD ervoor dat werkvoorbereiding en productie eenvoudig kunnen worden aangestuurd. Zo is PaletteCAD een zeer compleet tekenprogramma voor projectinrichting, dat al meer dan twintig jaar door ons wordt ontwikkeld.

Meer weten over PaletteCAD?

Indien u meer wilt weten over ons projectinrichting tekenprogramma, kunt u hier altijd even contact over opnemen met ons. We staan dan klaar om uw vragen te beantwoorden en samen met u te bekijken hoe onze software u bij uw werk kan ondersteunen. Of bekijk even de online demonstratie van onze software, waarmee u een goede indruk krijgt van wat hier allemaal mee mogelijk is. PaletteCAD is het meest gebruiksvriendelijke en complete pakket wat er op dit gebied te krijgen is. U maakt hier binnen tien minuten een ontwerp mee, dat uw klanten of opdrachtgevers niet alleen in 3D, maar zelfs met een VR-bril kunnen bekijken.

Vraag nu een gratis Demo aan!

1
2
3
4
5
PaletteCAD, alles-in-één-software, ontwerpsoftware, CAD software, ontwerpen in 3D, makkelijke interface, softwareoplossing, interieurontwerp, standbouw, badkamer, tegels, natuursteen, haarden, kachels, winkelinrichting, gebruiksvriendelijke CAD-software, virtual reality, CAD-software met presentatiemogelijkheden, CAD-software voor marketing, verkoop, ontwerpen, presenteren, produceren, ideeën visualiseren met software
1

GEBRUIKSVRIENDELIJKE WERKOMGEVING

Het beeldscherm is overzichtelijk en intuïtief vormgegeven. De pictogrammen en de menubalk sluiten aan bij de kantoorsoftware die u gewend bent. En mocht u toch eens niet meteen weten hoe u verder moet, dan plaatst u de muiswijzer boven op een pictogram en u krijgt meteen een korte toelichting. Eenvoudiger kan niet!

2

DRAG & DROP

In PaletteCAD sleept u objecten en materialen gewoon in uw ontwerp. U kunt geheel muisgestuurd uw creativiteit de vrije hand geven. Maar er zijn ook logische sneltoetsen voor iedere functie. Hierdoor kunt u werken op de manier die u het prettigst vindt.

3

MINDER HANDELINGEN

In de PaletteCAD-werkomgeving heeft u vrijwel alle functies en materialen die u nodig heeft direct bij de hand in logische, elkaar opvolgende menu’s. Een goed gestructureerde gereedschapskist, maar dan digitaal! Het resultaat? Minder zoeken en zo’n 30% minder muisklikken om te komen tot een ontwerp dat klaar is om te presenteren.

4

VOLLEDIGE 3D-FUNCTIONALITEIT

Ontwerpen, presenteren en construeren in 3D is eenvoudig met PaletteCAD. Hierdoor kunt u zich concentreren op het ontwerp. Al snel ziet u uw ideeën veranderen in realiteit!

5

DE PERFECTE AFBEELDING

Geanimeerde beeldovergangen, inzoomen naar nieuwe dimensies, overtuigend realistische foto’s met één druk op de knop… Met PaletteCAD geeft u uzelf een onderscheidend voordeel ten opzichte van uw concurrentie waar het gaat om ontwerpen, presenteren en produceren.

PaletteCAD, alles-in-één-software, ontwerpsoftware, CAD software, ontwerpen in 3D, makkelijke interface, softwareoplossing, interieurontwerp, standbouw, badkamer, tegels, natuursteen, haarden, kachels, winkelinrichting, gebruiksvriendelijke CAD-software, virtual reality, CAD-software met presentatiemogelijkheden, CAD-software voor marketing, verkoop, ontwerpen, presenteren, produceren, ideeën visualiseren met software

3D-ONTWERPSOFTWARE DIE U EEN PROFESSIONELE OPLOSSING BIEDT BIJ ONTWERPEN, PRESENTEREN EN PRODUCEREN

De software van PaletteCAD is een volledig geïntegreerde tool om marketing & verkoop, ontwerp, presentatie en productie optimaal op elkaar af te stemmen.

5x JA voor PaletteCAD:

  1. Jarenlange ervaring
  2. Quick learning
  3. Volledig geïntegreerd
  4. Snel en nauwkeurig:
  5. Digitale perfectie