Eenvoudig
Gebruiksvriendelijk
Resultaatgericht

De beste render software voor uw design

Bent u betrokken bij het ontwerpen van een inrichting en wilt u deze snel aan uw klanten kunnen laten zien? Dan is het belangrijk dat de render software snel en professioneel werkt, zodat het design er zo perfect mogelijk uit komt te zien. U bent dan bij PaletteCAD aan het juiste adres. Onze software is namelijk dusdanig ontwikkeld dat deze niet alleen gebruiksvriendelijk is, maar ook dat u binnen tien minuten een goed design kunt laten zien. De 3D render software zorgt ervoor dat uw klant deze meteen kan bekijken en aanpassingen aan kan geven. Deze veranderingen voert u dan weer net zo makkelijk door.

Een professionele software render gebruiken

Design software is net zo krachtig als de software render die er in wordt gebruikt. PaletteCAD is software die al meer dan twintig jaar door ons wordt ontwikkeld. Elke nieuwe versie die wij maken is nog beter en makkelijker te gebruiken dan de vorige. U geeft met onze 3D render software eenvoudig aan wat de maten zijn van de ruimte die u wilt ontwerpen. Daarna sleept u hier snel elementen naar binnen en geeft u aan welke materialen u wilt gebruiken op de grond en aan de muren. Zo krijgt u een ontwerp dat precies kan worden afgestemd op wat uw opdrachtgever wil zien. Alles ziet er zeer realistisch uit, om zo een zo goed mogelijke indruk te geven van wat er mogelijk is.

Aan de slag met een software render

Indien u interesse heeft in PaletteCAD, raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen bij de online demonstratie van ons pakket. Hier wordt snel en duidelijk uitgelegd hoe u PaletteCAD kunt gebruiken. Zo ziet u bijvoorbeeld dat er in ons pakket duizenden objecten en materialen te gebruiken zijn. Dit aantal kunt u dan nog eens flink groter maken door een van onze modules aan te schaffen. Zo hebben wij een pakket met duizenden meubels en extra materialen, die allemaal op de huidige trends zijn aangepast. Dit maakt PaletteCAD het beste pakket om als interieurdesigner te gebruiken.

Vraag nu een gratis Demo aan!

1
2
3
4
5
PaletteCAD, alles-in-één-software, ontwerpsoftware, CAD software, ontwerpen in 3D, makkelijke interface, softwareoplossing, interieurontwerp, standbouw, badkamer, tegels, natuursteen, haarden, kachels, winkelinrichting, gebruiksvriendelijke CAD-software, virtual reality, CAD-software met presentatiemogelijkheden, CAD-software voor marketing, verkoop, ontwerpen, presenteren, produceren, ideeën visualiseren met software
1

GEBRUIKSVRIENDELIJKE WERKOMGEVING

Het beeldscherm is overzichtelijk en intuïtief vormgegeven. De pictogrammen en de menubalk sluiten aan bij de kantoorsoftware die u gewend bent. En mocht u toch eens niet meteen weten hoe u verder moet, dan plaatst u de muiswijzer boven op een pictogram en u krijgt meteen een korte toelichting. Eenvoudiger kan niet!

2

DRAG & DROP

In PaletteCAD sleept u objecten en materialen gewoon in uw ontwerp. U kunt geheel muisgestuurd uw creativiteit de vrije hand geven. Maar er zijn ook logische sneltoetsen voor iedere functie. Hierdoor kunt u werken op de manier die u het prettigst vindt.

3

MINDER HANDELINGEN

In de PaletteCAD-werkomgeving heeft u vrijwel alle functies en materialen die u nodig heeft direct bij de hand in logische, elkaar opvolgende menu’s. Een goed gestructureerde gereedschapskist, maar dan digitaal! Het resultaat? Minder zoeken en zo’n 30% minder muisklikken om te komen tot een ontwerp dat klaar is om te presenteren.

4

VOLLEDIGE 3D-FUNCTIONALITEIT

Ontwerpen, presenteren en construeren in 3D is eenvoudig met PaletteCAD. Hierdoor kunt u zich concentreren op het ontwerp. Al snel ziet u uw ideeën veranderen in realiteit!

5

DE PERFECTE AFBEELDING

Geanimeerde beeldovergangen, inzoomen naar nieuwe dimensies, overtuigend realistische foto’s met één druk op de knop… Met PaletteCAD geeft u uzelf een onderscheidend voordeel ten opzichte van uw concurrentie waar het gaat om ontwerpen, presenteren en produceren.

PaletteCAD, alles-in-één-software, ontwerpsoftware, CAD software, ontwerpen in 3D, makkelijke interface, softwareoplossing, interieurontwerp, standbouw, badkamer, tegels, natuursteen, haarden, kachels, winkelinrichting, gebruiksvriendelijke CAD-software, virtual reality, CAD-software met presentatiemogelijkheden, CAD-software voor marketing, verkoop, ontwerpen, presenteren, produceren, ideeën visualiseren met software

3D-ONTWERPSOFTWARE DIE U EEN PROFESSIONELE OPLOSSING BIEDT BIJ ONTWERPEN, PRESENTEREN EN PRODUCEREN

De software van PaletteCAD is een volledig geïntegreerde tool om marketing & verkoop, ontwerp, presentatie en productie optimaal op elkaar af te stemmen.

5x JA voor PaletteCAD:

  1. Jarenlange ervaring
  2. Quick learning
  3. Volledig geïntegreerd
  4. Snel en nauwkeurig:
  5. Digitale perfectie