Eenvoudig
Gebruiksvriendelijk
Resultaatgericht

De mooiste designs met een sanitair ontwerp programma

U zoekt een sanitair ontwerp programma om realistische ontwerpen mee te maken waar uw klanten van onder de indruk zijn? Dan raden wij u van harte aan om met PaletteCAD aan de slag te gaan. Onze software is namelijk dusdanig ontwikkeld dat u zich geen zorgen hoeft te maken om de technische kanten van het ontwerpen, maar uzelf helemaal kunt storten op de creatieve kant. Zo kunt u eenvoudig de wensen van klant of opdrachtgever vertalen naar een design dat helemaal op de wensen aansluit. Ons 3D sanitair ontwerp programma bevat een overvloed aan opties, modules, objecten en materialen om bij uw ontwerpen te gebruiken.

Maak een ontwerp met een programma voor sanitair

PaletteCAD is een design programma waarmee u snel en hoogwaardig een design kunt maken. Dit design vult u dan met echt bestaande objecten en materialen van bekende merken als Grohe, Villeroy & Bosch en Duravit. U kunt binnen tien minuten een eenvoudig ontwerp maken, maar ook meer tijd besteden aan een ontwerp dat echt uniek is. Het mooie aan PaletteCAD is dat het heel eenvoudig is om aanpassingen te maken, bijvoorbeeld als de klant naast u zit. Een nieuwe render is dan snel gemaakt, zodat uw klanten hun nieuwe badkamer alvast in 3D kunnen aanschouwen! Het is bij PaletteCAD zelfs mogelijk om dit ontwerp met een VR-bril ‘in het echt’ te bekijken.

Meer weten over PaletteCAD?

U wilt met ons sanitair ontwerp programma aan de slag maar heeft hier wel nog wat vragen over? Geen probleem! We hebben op onze website een uitgebreide online demonstratie van ons 3D sanitair ontwerp programma klaarstaan. Hiermee krijgt u een goede indruk van wat er allemaal te verwachten is van PaletteCAD. U kunt natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen om uw vragen over ons programma aan ons te stellen. We overtuigen u er graag van dat ons ontwerp programma voor sanitair het u nog makkelijker gaat maken om de perfecte ontwerpen te maken.

Vraag nu een gratis Demo aan!

1
2
3
4
5
PaletteCAD, alles-in-één-software, ontwerpsoftware, CAD software, ontwerpen in 3D, makkelijke interface, softwareoplossing, interieurontwerp, standbouw, badkamer, tegels, natuursteen, haarden, kachels, winkelinrichting, gebruiksvriendelijke CAD-software, virtual reality, CAD-software met presentatiemogelijkheden, CAD-software voor marketing, verkoop, ontwerpen, presenteren, produceren, ideeën visualiseren met software
1

GEBRUIKSVRIENDELIJKE WERKOMGEVING

Het beeldscherm is overzichtelijk en intuïtief vormgegeven. De pictogrammen en de menubalk sluiten aan bij de kantoorsoftware die u gewend bent. En mocht u toch eens niet meteen weten hoe u verder moet, dan plaatst u de muiswijzer boven op een pictogram en u krijgt meteen een korte toelichting. Eenvoudiger kan niet!

2

DRAG & DROP

In PaletteCAD sleept u objecten en materialen gewoon in uw ontwerp. U kunt geheel muisgestuurd uw creativiteit de vrije hand geven. Maar er zijn ook logische sneltoetsen voor iedere functie. Hierdoor kunt u werken op de manier die u het prettigst vindt.

3

MINDER HANDELINGEN

In de PaletteCAD-werkomgeving heeft u vrijwel alle functies en materialen die u nodig heeft direct bij de hand in logische, elkaar opvolgende menu’s. Een goed gestructureerde gereedschapskist, maar dan digitaal! Het resultaat? Minder zoeken en zo’n 30% minder muisklikken om te komen tot een ontwerp dat klaar is om te presenteren.

4

VOLLEDIGE 3D-FUNCTIONALITEIT

Ontwerpen, presenteren en construeren in 3D is eenvoudig met PaletteCAD. Hierdoor kunt u zich concentreren op het ontwerp. Al snel ziet u uw ideeën veranderen in realiteit!

5

DE PERFECTE AFBEELDING

Geanimeerde beeldovergangen, inzoomen naar nieuwe dimensies, overtuigend realistische foto’s met één druk op de knop… Met PaletteCAD geeft u uzelf een onderscheidend voordeel ten opzichte van uw concurrentie waar het gaat om ontwerpen, presenteren en produceren.

PaletteCAD, alles-in-één-software, ontwerpsoftware, CAD software, ontwerpen in 3D, makkelijke interface, softwareoplossing, interieurontwerp, standbouw, badkamer, tegels, natuursteen, haarden, kachels, winkelinrichting, gebruiksvriendelijke CAD-software, virtual reality, CAD-software met presentatiemogelijkheden, CAD-software voor marketing, verkoop, ontwerpen, presenteren, produceren, ideeën visualiseren met software

3D-ONTWERPSOFTWARE DIE U EEN PROFESSIONELE OPLOSSING BIEDT BIJ ONTWERPEN, PRESENTEREN EN PRODUCEREN

De software van PaletteCAD is een volledig geïntegreerde tool om marketing & verkoop, ontwerp, presentatie en productie optimaal op elkaar af te stemmen.

5x JA voor PaletteCAD:

  1. Jarenlange ervaring
  2. Quick learning
  3. Volledig geïntegreerd
  4. Snel en nauwkeurig:
  5. Digitale perfectie