Eenvoudig
Gebruiksvriendelijk
Resultaatgericht

Sanitair ontwerpen met PaletteCAD

Voor het ontwerpen van sanitair in een huis of ander gebouw raden wij u aan om PaletteCAD te gebruiken. PaletteCAD is namelijk een zeer handig en gebruiksvriendelijk programma, waar u eenvoudig een sanitaire voorziening ontwerpt. We hebben met PaletteCAD software ontwikkeld waarmee u snel en soepel bepaalde elementen aan een ontwerp toevoegt. We hebben daarbij ook een module voor sanitaire voorzieningen, waarmee u ook bestaande producten van merken als Grohe, Duravit en Villeroy & Boch in uw ontwerpen zet. Zo krijgen uw klanten een goed beeld van hoe hun nieuwe sanitaire voorzieningen er straks uit komen te zien.

3D sanitair ontwerpen

Voor het ontwerpen van sanitair is PaletteCAD zeer geschikt. Ons programma is dusdanig ontwikkeld dat u hier snel mee aan de slag kunt gaan. Geef aan wat de afmetingen van de badkamer of het toilet zijn en bekijk dan wat u hier allemaal aan toe wilt voegen. We hebben een sanitair module klaarstaan waarmee u 2.000 materialen en 10.000 objecten toevoegt aan de duizenden materialen en objecten die sowieso al in het programma aanwezig zijn. Denk hierbij aan douche-elementen, keramiek, armaturen, spiegels, verwarmingen en nog veel meer. Daarbij heeft de module ook nog eens een koppeling naar de sanitair catalogus van het bekende Arge Neue Medien. Hierdoor kunt u nog veel meer sanitaire voorzieningen gebruiken als u met sanitair ontwerpen bezig bent.

Eenvoudig ontwerpen van sanitair

Een van de voordelen van ons pakket voor 3D sanitair ontwerpen is het feit dat u hier snel veranderingen in aan kunt brengen. Als u zodoende met uw klant het ontwerp aan het doornemen bent, maakt u zo de veranderingen en is dit in een handomdraai ook weer zichtbaar voor uw opdrachtgever. Zo is het mogelijk om snel tot een ontwerp voor het sanitair te komen dat helemaal aan de wensen van uw klant voldoet. Meer weten over de mogelijkheden die u heeft met PaletteCAD? We hebben een online demonstratie klaarstaan waarmee u een goede indruk krijgt van  ons pakket voor het ontwerpen van sanitair.

Vraag nu een gratis Demo aan!

1
2
3
4
5
PaletteCAD, alles-in-één-software, ontwerpsoftware, CAD software, ontwerpen in 3D, makkelijke interface, softwareoplossing, interieurontwerp, standbouw, badkamer, tegels, natuursteen, haarden, kachels, winkelinrichting, gebruiksvriendelijke CAD-software, virtual reality, CAD-software met presentatiemogelijkheden, CAD-software voor marketing, verkoop, ontwerpen, presenteren, produceren, ideeën visualiseren met software
1

GEBRUIKSVRIENDELIJKE WERKOMGEVING

Het beeldscherm is overzichtelijk en intuïtief vormgegeven. De pictogrammen en de menubalk sluiten aan bij de kantoorsoftware die u gewend bent. En mocht u toch eens niet meteen weten hoe u verder moet, dan plaatst u de muiswijzer boven op een pictogram en u krijgt meteen een korte toelichting. Eenvoudiger kan niet!

2

DRAG & DROP

In PaletteCAD sleept u objecten en materialen gewoon in uw ontwerp. U kunt geheel muisgestuurd uw creativiteit de vrije hand geven. Maar er zijn ook logische sneltoetsen voor iedere functie. Hierdoor kunt u werken op de manier die u het prettigst vindt.

3

MINDER HANDELINGEN

In de PaletteCAD-werkomgeving heeft u vrijwel alle functies en materialen die u nodig heeft direct bij de hand in logische, elkaar opvolgende menu’s. Een goed gestructureerde gereedschapskist, maar dan digitaal! Het resultaat? Minder zoeken en zo’n 30% minder muisklikken om te komen tot een ontwerp dat klaar is om te presenteren.

4

VOLLEDIGE 3D-FUNCTIONALITEIT

Ontwerpen, presenteren en construeren in 3D is eenvoudig met PaletteCAD. Hierdoor kunt u zich concentreren op het ontwerp. Al snel ziet u uw ideeën veranderen in realiteit!

5

DE PERFECTE AFBEELDING

Geanimeerde beeldovergangen, inzoomen naar nieuwe dimensies, overtuigend realistische foto’s met één druk op de knop… Met PaletteCAD geeft u uzelf een onderscheidend voordeel ten opzichte van uw concurrentie waar het gaat om ontwerpen, presenteren en produceren.

PaletteCAD, alles-in-één-software, ontwerpsoftware, CAD software, ontwerpen in 3D, makkelijke interface, softwareoplossing, interieurontwerp, standbouw, badkamer, tegels, natuursteen, haarden, kachels, winkelinrichting, gebruiksvriendelijke CAD-software, virtual reality, CAD-software met presentatiemogelijkheden, CAD-software voor marketing, verkoop, ontwerpen, presenteren, produceren, ideeën visualiseren met software

3D-ONTWERPSOFTWARE DIE U EEN PROFESSIONELE OPLOSSING BIEDT BIJ ONTWERPEN, PRESENTEREN EN PRODUCEREN

De software van PaletteCAD is een volledig geïntegreerde tool om marketing & verkoop, ontwerp, presentatie en productie optimaal op elkaar af te stemmen.

5x JA voor PaletteCAD:

  1. Jarenlange ervaring
  2. Quick learning
  3. Volledig geïntegreerd
  4. Snel en nauwkeurig:
  5. Digitale perfectie